Áááá! Dehogy! Annyi rakás szart próbáltam ki az elmúlt hetekben,és higgyétek el,ami egy kicsit is jó azt rögtön elviszik. Ezért is ott álltak egy 406-os Peugeottal,ha nem kell Ők viszik. De kellett,mert elrakattam,és muszáj volt Neki elrakni,különben fizethette volna az üzemanyagot csak úgy. Egyébként amíg az adás-vételit írtuk,folyamat csörgött a telefonja,és az Opelt után érdeklődtek.
Sziasztok! Voltunk vendégségben fent a púpon! Mindenhol ilyen idő van? Tök jó volt,ettünk ittunk forralt boroztunk. Jó néha lazulni egy kicsit. Ez a bringa ami a falon lóg több mint 1000 euró. Gyűjtőknek még többet is ér!
nem tudsz vele semmit csinálni magas a vizszint legalább szigeteli fagyás ellen ha meg olyan hideg lenne vele együtt elfagy az óra is. Majd elvileg jővőhét kedden megyek ugyis arra és utba ejtem benézzek és adok információt vagy elzárom a bejővő csapot vagy szolok a DRV nek ha már az udvarban is balaton lenne
Ja elkaptam az esztergályost ma és elmentem vele a műhelybe és elhoztam a cuccaim most nem kapott semmit..