Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg kívánom hogy ne legyen vele gond.
Áááá! Dehogy! Annyi rakás szart próbáltam ki az elmúlt hetekben,és higgyétek el,ami egy kicsit is jó azt rögtön elviszik. Ezért is ott álltak egy 406-os Peugeottal,ha nem kell Ők viszik. De kellett,mert elrakattam,és muszáj volt Neki elrakni,különben fizethette volna az üzemanyagot csak úgy. Egyébként amíg az adás-vételit írtuk,folyamat csörgött a telefonja,és az Opelt után érdeklődtek.
de ott kiviláglik a lényeg: 1.4 szar, 1.6 jó, de nem 7-et fogyaszt 1.2 a nyerő
Népítéletet minden hülye írhat. (én már csak tudom )
a legegyszerűbb, elolvasni a népítéletet a totalcaron a fiatot is úgy vettem
Remélem nem léptem a lelkedbe a negatív hullámaimmal?
Csak az idővel olcsóbb lesz,ez meg drágább!
Nem sokkal többért Omegát lehet venni!
Sziasztok! Voltunk vendégségben fent a púpon! Mindenhol ilyen idő van? Tök jó volt,ettünk ittunk forralt boroztunk. Jó néha lazulni egy kicsit. Ez a bringa ami a falon lóg több mint 1000 euró. Gyűjtőknek még többet is ér!
inkább a talján hópárduccal
na mivan mindenki elfáradt a hav lapátolásban
Jó éjt.
Jó éjszakát mentem alukálni holnap vok.
Ja elkaptam az esztergályost ma és elmentem vele a műhelybe és elhoztam a cuccaim most nem kapott semmit..
Hát körülbelül... Én is amikor zártam el, betettem egy műanyag széket arra álltam rá, azt fejjel lefele könyékig a víz alatt keresgéltem a csapokat...
majd veszek föl egy búvár ruhát mielött lenézek a gödörbe
Írtam pár mondatot de kitöröltem. Felesleges.
Köszi. mondták, hogy magas a vízszint, meg kiöntött a cucc. Asszem elzártam én valamit, de jó lenne ha vetnél egy pillantást rá...
Itthon elboldogulnék a lépcsőfokokkal, dobálnám be a kandallóba őket olyan hideg van.
nem tudsz vele semmit csinálni magas a vizszint legalább szigeteli fagyás ellen ha meg olyan hideg lenne vele együtt elfagy az óra is. Majd elvileg jővőhét kedden megyek ugyis arra és utba ejtem benézzek és adok információt vagy elzárom a bejővő csapot vagy szolok a DRV nek ha már az udvarban is balaton lenne
gondoltam, ma nem volt valami jó idő. ami aggasztott, hogy a vízóra akna félig volt vízzel amikor utoljára ott voltunk...
akkor jó jel aszitem valaki melegedni akart nem ma voltunk hanem most jutott eszembe
én is ezt mondanám hogy ne menjen tönkre
Télire azokat leszedjük, ne menjenek tönkre. Szóval akkor voltatok ott.
én is erre tippelek de azonal kiderül ,hogyha nem