Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor nagy minuszok vannak, vidd be a házba. Berlingonál én is ezt csinálta. (amíg megnem untam, és nem vettem egy normálisat) Macerás a reggeleket szereléssel kezdeni.
Jó reggelt de jót alukáltam 10-mostanáig.
én nagyobbat vennék. Nekem a Fabia egy 74 Ah-s 640 A indítóáramot tudó akkuval megy most. fél óra reszelés megse kottyan -9 fokban.
Kérdezik a cigányasszonyt:
Ez a sok gyerek mind egytől van?
a nagyja a férjemtől van, az apraja meg a naggyától.
Nekem az FZR volt ilyen. Dabasról hoztuk. Odaértünk, és nem telt bele 10 perc jött egy srác a faterjával, hogy hozták a zséé-t. Erre mondta a kereskedéses faszi, hogy először nyilatkozzak. Gyors susmus, oszt . OK kell ! Elküldte őket, énmeg próba után elkezdtem alkudozni.
ja, de akkor is kéne valami
Jó éjt!
Mentem aludni.
Én azt azért igyekeznék meghaladni.
40Ah 200A indóáramú kell a kocsiba
Ugyan dehogy! link
Előtte néztünk egy másikat (Böhönyén ) az 318is Coupe volt, na az ugyanekkora hulladék volt 1,2M-ért csak azon még a fáradságot sem vették hogy nagyjából eltüntessék ezt a sok szart. Na attól még nagy nehezen sikerült elrángatnom de ettől már nem. Mutattam neki egy Honda Accordot (98-as 1,6-os 1,7M-ért) itt Dunaújvárosban, Dunaferres fejeseknek voltak ilyenek magánhasználatra, vezetett szervizkönyvvel gyönyörű állapotban, bementünk a Honda szervizbe és elmondták hogy mi volt vele eddig. (szintén újvárosban) erre ez a hülye: á szép meg jó de mégsem BMW!
nekem a mai indítás már kicsit izzadságszagú volt nem nagyon lenne most 15-20ezrem egy akksira
"mégis szó nélkül elvitt mindenhova - biztonságban, soha mégcsak jelét sem adta, hogy cserben akarna hagyni :-) "
A Sachs 100e felett lett volna. Ez "csak" Kayaba és számla nélkül hozták.
Ja, amikor az oszlopot telibe nyomta akkor a légzsák természetesen nem nyílt ki, de ezt ugye amúgy sem várta volna senki. (csak azért vicces mert a srácnak nem lett semmi baja)
75ezer a két első gátló? assztakurrva nem fiat ár
szerintem amúgy a brava sem ment volan át semmilyen hivatalos vizsgán, mikor frissvizsgásan megvettem
Ezt egy volt kollégám írta. Én vittem el Debrecenbe (háromszor) és engem hívott szakérteni mert előtte nem is volt autója és műszakilag sem értett hozzá.
Elpofáztam hogy NE! Ez egy agyongittelt tekeredett kasznis hulladék (1,3M-ért) De hát pofázhattam én! Láttam rajta hogyha nem dicsérem akkor kussoljak mert ez Istenkirály gyönyörű!
Elmondtam még egyszer hogy amit csak így körbejárva látok rajta az 300e lesz kezdésnek de már írták is a hitelszerződést.
Az ABS szar volt (satufékre az egyik hátsó kerék blokkolt és keresztbe fordította a kocsit, megoldás: le lett húzva az ABS csatlakozó, nem kell az) a klímába természetesen csak gázt kell tölteni és jó lesz (azaz a hűtője lyukas, kompresszor hulla volt) az első lengéscsillapítók nulla azaz ZÉRÓ hatásfokkal "dolgoztak", fűtés nem működik, ablaktörlő elektronika két hónap múlva beszart, kipufogórendszer szarrá rohadva, műanyag vízcső csatlakozók törtek mint a ropi (saválló csővel javítgattam ideiglenesen) gömbfejek hullák, a két hátsó csonttá kopott téligumit ne is említsem, az autó padlón hosszú nekifutás után néha nagy nehezen elérte a 170-et óra szerint (erre a kollégám: jó persze hogy ennyi, ez nem nagy BMW) stb. és ez az autó friss műszaki vizsgával lett átadva!
Ilyen volt ez az autó és így használta a kollégám és ezt olvashatod a népítéletben. (a hibáit onnan tudom hogy igen sokat állt nálam a garázsban az aknán és én is vezettem)
Jövő májusban jár le a hitel róla (1,1M svájci frankos,négy évre vette fel) De tavaly előtt összetörte (ha dereng még a lámpaoszlopos kép amit feltettem) mondjuk jobb is mert erre kár volt egy fillért is költeni. Tavaly vett egy ugyanilyet csak 323i-t az valamivel jobb volt.
Na ilyen dolog ez a népítélet.
Szóval van sok szar,és mindenki hülyének próbált nézni!
Ez meg egy bontószökevény,alig bírta ki Pécsig! Mohácstól! 35km!

Figyusz a felsorolást! Semmi nem működött benne! Egyedül a mocija volt jó. Körbe van törve,egy zselés haju hülyegyerek és a csaja limbózott vele hozzám. Nem dohányzó,úgy csípte a szemem a füst!

Peugeot 605
Audi

Ez lemaradt!
Ezt például nekem címezték,mert amikor megkérdeztem mennyire van elrohadva,akkor azt mondta Áááá minimális,alig észrevehető. Erre tenyérnyi rozsdafolt a bal hátsó ajtón,a bal eleje az ívnél lukas nem kicsit, a csomagtartó fedél az egyik oldalon a sárvédő alatt 1cs-rel,a másik oldalon felette 2cm-rel! Ezt szóvá tettem,és ezért utaztam ide? Válasz: Akkor vegyél újat bazdmeg! Én meg közöltem vele,legyen a kistestvére apukája!