Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fagydugó is csinál ilyet, nézesd meg a fagyállót, legtöbb kúton ingyen megteszik.
Én koncerten voltam, Szekeres Adri. Jó a csaj.
Nem tucc véletlen a környéken egy eladó használt mosógépet?
Ár nem fontos! Csak kibaszott olcsó legyen ! ! !
Szívesen. Most már megvan a számod, úgyhogy nem szökx el a sörömmel (Warsteiner, Budweiser, tudod )

Iszonyu volt. Baszod a Fórumba felengednek a parkolóházba, úgy hogy EGYETLEN EGY hely sincs a 4 szintes parkolóházban. KIBASZOTT ARANYVASÁRNAP ! Pedig csak egy tetves wopert akartam a burgerkingből. FCUK !
Kimentünk a Cora-ba, hogy majd még ezt-azt megveszünk Meglepően ott nem voltak olyan sokan.
Ja, és voltunk ma mamámnál. innen 30 km. szép, ugyan havas, de sós homokkal leszórt út. 70-80 lehetett aladni. Debrecenben semmi. FULL hó minden még a belvárosban is. ezek hülyék komolyan.
Ja! Csá Robi !
minden jó, ha a vége jó.
Mért nem? Ne ítélj, hogy ne ítéltess?
tegnap mi szerencsesebbek voltunk.kimentunk becsbe a karacsonyi vasarra.(ritka rondak a becsi csajok) faszan megneztunk mindent,majd kocsiba be,megyunk maria-hilfe strasse-ra.egyszercsak a peugeot elkezd sipolni,nagy betukkel vilagit a stop,hofokmero maxon.pislogtunk am nagyon!gyors lealltunk,es neztuk,mit csinaljunk.megneztuk,kiegyenlito tartalyban van viz,jeghideg.na mondom fasza,akkor a termosztat meghalt.beultunk atgondolni,h egy idegen orszagban mi a tokomet csinaljunk szombat este.semmi otlet,semmi ismeros.terv az volt,h legalabb a hatarig jussunk, v ha odaig nem is,de legalabb a varosbol ki,aztan hazavitetjuk valahogy a kocsit. beinditjuk,mar eleget hult.megyunk,nem akar melegedni.mar budapesten jarunk,meg mindig fasza.m0-as dugo,nem melegszik.na mondom fasza,akkor vagy beragadt vmi a termosztatnal,v az erzekelo kiakadt egy pillanatra.faszan hazajott a kocsi. ittam fincsi kinderpunchot csizmabol
MI van? Most kezdetek hazaszállingózni a nagy karácsonyi bevásárlásokból fórumtáskák?
Sziasztok!
hmm. Jóféle cucc.
R6 megkaptam a mamitól ! Azt mondta ha kinövi az R1 est akkor az enyém lesz!
Kemények nagyon!
Ez a jobb oldal!
Hm. Ezt a szlogent valakitől már mintha hallottam volna: Lac - | 2010. 05 7., 20:43

Még egy indok a winfos ellen.Maradok a Linux mellett :)
Laci! Nagyon szépen köszönöm a segítséget, BIOS.ba átállítottam és minden pöpec lett elsőre! Örök hála, egy sörre vendégem vagy talin!
Lehet hogy már linkeltem,vittek egy kört a srácok a jó kis Ladákkal! Itt van garázsuk,ahol készítgetik a kocsijukat,háááát nagyon ügyesek mind a ketten. Nézzétek meg,érdemes!
http://youtu.be/Uo7pssWyzdE videók[/L]
Tomas,vettem valamit
Mi is bosszant a kerted körül?
Ez 40-50 méterig mindenre jó,még az asszony szeretőjére is

http://www.ijaszapro.hu/150-fo...
Nem ezt de pont ilyet ,jól megnőtt a kis pisztoly amit először akartam
Oke. Még ma kezdtem el hírdetni. Aki hamarabb mondd rá igent az viszi!
Kell, csak táppénzen leszek még kb. 1.5 hónapig, egy kicsit vékony lesz a pénztárcám. De a számod elmentettem, végiggondolom a dolgot és hívlak.
Ha komolyan kell akkor hívj megegyezünk!
Basszus hogyhogy nem vetted észre? Így ránézve is tök egyértelműen látszik!
Be lett. (én nem írtam ha erre gondolsz)
hmm, értem