Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én hetek óta először nyúltam tegnap este hozzá. Lehajoltam felvenni 1 pénzérmét ami begurult alá, és mikor felálltam úgy bebasztam a fejem a kormányvégbe hogy visítoztam. Na akkor megfogtam és elfordítottam hogy ne legyen legközelebb ilyen.
A tartóból 6mm le kell szedni és megy is befelé.
A láncfeszítőt kell még feltágítanom 20ra mert az esztergályos nem vállalta mert üt a gépe.
Ma kitakargattam én is a kicsikémet. Szegény,ott alszik abban a hideg garázsban. Igaz jóval fagypont felett van a hőmérdéklet,de az akkumulátor itt van fent a lakásban.
Nagyon szíííp lesz!
fasza, és a féknyereg?
Beraktam a távtartókat hátra és ahogy emrének is a 11mm jó mert nem fut ferdén a lánc felraktam azt is hogy lássam.
Szerintem is mert jól néz ki.
Szerintem nekem kelleni fog
Sziasztok! Hideg van ma is.
Sziasztok...Autó vásáslásról annyit.hogy nem a márka hanem az alkatrész árak döntenek szerintem.Meg ,hogy milyen gazdája volt! . Új autóval is be lehet vásárolni pl (vízkár ,szállítás sérült stb stb )Én az autó 4 éves korábban tudtam meg,hogy törve volt a teljes bal oldal Ezt persze elfelejtették közölni,és a kísérő lapot nem is láttam(gondolom nem véletlen)
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj megeggyezünk! Érd: 20/227-0655
Ha ezt előbb tudom, meghívatom magam A friss sült hagymás vér az 1ik kedvencem, kb. 20 éve nem ettem nem jutok hozzá. Olyan haver nincs, aki vág, minden ismerősöm városi gyerek
Gyilkosok szegény disznókat azért levágni hogy a Pupu egyen jó kis hurkát?
Jól tettétek . .
nyami
Szép napot! Mi pont egy hete estünk át ezen de a 2-dik képen lévö dolgot szívesen kihagynám a folyamatbol
Sziasztok. Na túl vagyunk a pénteki disznóvágáson. Ma már beszámítható vagyok.Rakok képet. Életemben nem láttam még ekkora disznókat. Kb 5 mázsásak voltak az anyák.
jó reggelt!
örülök a -11fok nak.

Mentem volna apámhoz, Golfiba be, indítózás, kb 10 szer..
aztán vidáman dizelesen kopogva pöfög.
letakarítottam a havat róla, elindultam kb 200 m múlva megáll.
néhány indítózási kísérlet és párszor 10 másodperces működés...kb 30 percet szenvedtem vele
valahol valami fagydugó lehetett, ahogy megmelegedett már hajlandó járni folyamatosan. holnap szerzek bele új szűrőket.

furcsa módon nem kezdtem el anyázni, egész nyugodtan viseltem a dolgot.
Linkeldbeeeee...lécciléccíííííííí
Szeretlek Sanya, de azért veled sem könnyű
Elmész egy 20 éves autót megnézni, ami az új árának 20adába kerül, 5x megkerülte a földet, és kifogásolod, hogy van rajta rozsda
Valamelyest meg tudom érteni az eladót
csakhogy a brava, -10-ben is, egy hét állás után pöccre indul
Sziasztok! -11 fok! Szép kép tárul az ember elé,ha kinéz az ablakon. Csonttá fagyva minden,és kel fel a nap. Viszem a kiskutyát az orvoshoz,sztem valami fertőzést összeszedett,mert becsurrant lépten nyomon.
-12fok van gyönyörű napfelkelte van
Reggelt !