Attól függ hogy mi a cél.
Mindenképpen jegyezd fel a mostani beállítást (mivel ezzel működött) majd próbáld meg a gyári beállításokkal. A tűbiztosító lemezt alulról a második horonyba, a keverékcsavart 2,5-re kitekerve. Ezektől az értékektől lehet majd eltérni (és a dob miatt valószínűleg kell is)
Pont neked kéne mesélnem enduserek által eltekergetett PCről?
Ui: Évekig volt 754, majd 939es AMDm, most már vagy 3 éve C2D. Szerettem az AMDket, bár akkoriban sikk volt szidni (talán még most is), régen fele áron hozták az intel teljesítményét, motsmár nem sajna.
csak azt nem ertem,h a gyari beallitasokat megadom,faszan fel is ismeri az everest a ramot,minden tokeletes,es megis ujraindul ez a rohadek az 100,h nem a proc hibas,mert a regi proccal is ezt muvelte,ezert vettem viszsa az orajelet 166-ra.ha ezzel az x2-essel leveszem 100-ra ez is tokeletes.de miert nem megy 200-on?
teljesen igazad van, de kb háromszor kérdeztem a ramok pontos típusát, és most sem tudok sokkal többet
de azt sem nézem szívesen hogy 400-as kingmaxok 100-on hasítsanak, mert ott valami nem stimmel
Nem szívesen szólnék bele a játékotokba, de a RAM modulon ott 1 chip, amiben le van tárolva az optimál setup, az alaplap onnan olvassa ki.
Ettől eltérni csak extrém tuning esetén van értelme (pl. névlegesnél 2x órajel)
Régebben volt Chip magazinban teszt erről, pár %ot tudtak javítani, de a stabilitás odalett.
Skacok van valakinek a tankba való gumi akármi ami az oldalidomot fogatja oda? 1db kéne pls pls.
Jön a karácsony kicsit megleptem magam 1 kis díszítéssel. olyan szép
memória késleltetés, csak a 3-4-4-8-as a lényeges, a többit nem kell piszkálni, 1t maradhat, de ha beállítod a bios default-ot nagyot nem tévedhetsz
sajnos rossz vagyok angolból
Mindenképpen jegyezd fel a mostani beállítást (mivel ezzel működött) majd próbáld meg a gyári beállításokkal. A tűbiztosító lemezt alulról a második horonyba, a keverékcsavart 2,5-re kitekerve. Ezektől az értékektől lehet majd eltérni (és a dob miatt valószínűleg kell is)