Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA ne merjetek eltűnni, tessék mesélni ki - mit kapott, kezdem Én :

kaptam egy Digitális képkeretet

egy oldaltáskát

egy borotvát

kaptam neocube-ot

kaptam motoros ponyvát - vastag anyagból, kipufogó védőset, rendszámtáblás ablakos, nagyon király! kaptam egy nagyon jó anyagú pizsomát, egy rézkarcot - majd ha kész megmutatom

ja igen meg egy lávalámpát meg Tabu társast ami nagyon jó, tudom ajánlani, meg még 1 társast, meg még valamiket ,de nemtudom már kaptam 3D-s motoros matricát is, amin FZR van asszem ennyi
Gyorsan meg is vettem a neten
Igazából amiket szerettem volna, azokat mindet meg is kaptam, aminek nagyon örülök az az, hogy odafigyeltek egész évben (amit nem igazán szoktak megtenni), hogy miket szeretnék és most mindet megkaptam
Még fiatal vagyok, nem tudhatok mindent eddig soha nem volt nagy mellű nőm, sőt de nekem ez nem igazán számít...
Nagyon király ez a szám, és a klipp is nagyon atom, a minimálköltség ellenére!
Na itt a Poti bácsi, aki bár jobb adni mint kapni, de most azért kurvára örül!
Nem hülye csak már karácsonyi módra van kapcsolva
Nem értesz hozzá. De, nem is kell!
Hagyjuk ezt most. Ma csak Te dolgozol, én nem.
Jön az eső megint.
Jó kis favágóversenyt nézek az eurosporton.
Mondjuk én is most az őrök helyett vagyok bent mert 1ik Angliába ment szabira a családhoz, a másikat meg elengedtem mert az 1edül neveli a 10 éves fiát és hát szenteste legyen vele otthon. Fene a jó szívemet.
Dolgozol? jó melót.
Basszus neten nyomjuk már régóta. (a kolléganőd hülye)
Mentem éjszakára.
ja, és ezért ez egy elég alap dolog. Ebben nem mondanak hülyeséget.
pl. ha megkérdeznéd, hogy a GET szerint neked mennyi a vásárolt kapacitásod, vagy pl. a mérő gáznyomáskompenzációt megvalósít-e, vagy épp a gázátadód nyomásszintje mennyi (tengerszint fel. magasság) akkor hülyén néznek. De, egy ilyen dologban nem mondanak baromságot.
nem biztos hogy nagy hülyeséget mondott. asszem neten megvan az 5 nap, de a tel-nél és sms-nél asszem nem kerül be, ha nem az adott napon tolod. Nemigazán értek hozzá. Versenypiaci nemnagyon diktálnak. Őket távmérik.
Nem azért.
Apámnak mondja a hülye kolléganőd a múlt hónapban hogy óraállást csak 24-én lehet leadni különben becsült számla lesz.
Basszus az oldalon ott mutatja pirossal a naptáron hogy melyik napokon lehet leadni 24-től öt napon belül (én is van hogy 30.-án adom le) erre a hülye liba: nem, azt csak 24-én lehet leadni, utána már késő! Sajnálom hogy ilyen gyökerekkel dolgozol együtt. (hülye picsa! )
nem megy le van tiltva
Faros, és gyönyörű.
Ha nem a-b eljutáshoz kellene a 4 kerekű, annyire más verdával járnék.
A kisebbik keresztfiam beteg és tuti rámragasztott valamit fájnak az ízületeim és qrvára melegem van.
Tudtam hogy erre dobban a szíved.