Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

200-on van,de lehet valasztani 100-255-ig
user config mode auton van
Akkor lehet nem láttuk volna a kezét!
a memcklock mod opciónál miből lehet választani?
de gyanítom, hogy ott kellene beállítani a 200-at a ramoknak
meg az user config mod érdekelne....
Ez nem kunszt - csinálta volna a gyújtási sorrendnek megfelelően, és minden ütemhez na az valami lett volna
Aha kell 1 fojtás a rendszernek hogy ne öblítsen túl és ne égjenek be a szelepek.
tudom,rozsdas ocskavas de en imadom.
a terminator a regi sima 3000+-os proccal is ezt muvelte,csak ott 166MHz-en.
ez volt benne
Ja! Sziasztok! Szia Pupu!
A dob is befolyásolja a beállítást? Azért mert nyitott? Vagy miért is? Asszem ezzel nem vagyok képben.
Hát persze! Már indulok is! Segítek főzni
mert nem 400-on (eff 200) mentek, hanem (100-on) alacsonyabb órajelen, és ezekhez igazította a késleltetéseket
Átugrik valaki 1 kis kajára?
Ha kicsi a freki, az is baj, mert megvan, hogy hány ns-onként kell frissíteni a RAM tartalmat, és ha alacsony a freki, a RAM felejt, és resetel.

Megnézném még a Terminátor oldalán, hogy a BIOS támogatja-e azt a procit, vagy kell updét. Aterminátor elég öreg (pedig a jövőből jött )
3-4-4-8on nem hajlando menni. 2-2-2-5-on stabil.
meg mindig a gyari beallitast akarom elocsalni,nem tuningolni:) a ramok tuti jok,mert nem hibaztak a regi processzorral alacsonyabb orajelen.az uj prockoval is stabil 100MHz-en(legalabb is 2 oran keresztul nem indult ujra)
Ebbe nem szólok bele mert ehhez egyáltalán nem értek.
akkor lemaradtam róla, bocsi
a leírt 3-4-4-8 az alap, nekem 2-3-3-6-on mentek, stabilan.
De ez nem oszt szoroz, de az első képeken látható 2-2-2-5 nagyon szűk volt
esku aszittem nekem irsz,mar kezdtem keresni a hornyot
Jó helyen kotortok, mert tapasztalatom szerint a tuning gátja legtöbbx a RAM, majd utána a táp (!) Komoly tuningnál már a hűtőborda alakja se mind1 (órajel már RF tartományban van, ott 2-3 mm is számít)

Feri, neked a RAMod OK? Cseréld próbából ki sztem.
tudom,mirol beszelsz, lattam mar erdekes dolgokat.en sosem tuningolok,inkabb az elettartam a fontos nekem.de basszus,en a gyari beallitasokat akarom,es nem jon ossze.gyanitom az alaplappal lesz gond,meg az,h a memoria 2.5 +/- 0,1 V-tal mukodik,es vmiert a 2.6 sok.
amugy mostansag az AMD-t mar nem szidjak,es en meg mindig AMD parti vagyok.
ha nagoyn felbasz a gep,hasznalom 100MHz-en