Most nem, száraztésztának vettem de volt már olyan hogy azt is én csináltam. Nemsokára hazajön az asszony aztán véleményezheti. (eddig mindig jó volt )
Hozzámjössz?
képzeld el, egész nap mociznánk, vagy szerelgetnénk, esténként motoros szakirodalmakat olvasgatnánk, te főznél, közben én franciaautós meg motoros vidiket könyvjelzőznék a youtubeon..
Valójában az exup a kipufogórendszer keresztmetszetét, így ellenállását változtatja meg, mivel a magas fordulatszámhoz méretezett rendszer alacsony fordulaton rontja a gázcsere hatékonyságát (majd pc-ről leírom), és ezzel a cuccal csinálnak neki folytást lentre. de itt a vezérlés, dugattyúpozíciók mind számítanak, szal csak úgy nem lehet állítgatni.
asyc latency
read preamble
meg az az 1T- 2T-s.
de hagyd ra,szarok ra,100MHz-en stabil,hasznalom azon.fel olyan gyors a memoriam,de kozel 2x gyorsabb a procom.ennyit mar megert:)
szoooval kuldjed elfele emailban a szamlaszamod,h utalhassam a lovet
nálam a yakos beállítás után a sportdobbal nem ment igazán, de miután feltettem az eredeti két dobos rendszert eltűnt az a fordulatszám lyuk 5000-6000 körül amivel addig szenvedtem
Annyiban befolyásolja hogy mivel a pupu dobja sportdob és könnyebben "engedi ki" a feltorlódott kipufogógázt a szelepek után, ezért a szívóoldalon is gyorsabb lesz adott idő alatt gázcsere azaz valamivel több levegő megy be szívási ütemnél és ehhez valamivel több benzin is fog kelleni. (nagyon leegyszerűsítve)
mert akkor szép teljesítmény
képzeld el, egész nap mociznánk, vagy szerelgetnénk, esténként motoros szakirodalmakat olvasgatnánk, te főznél, közben én franciaautós meg motoros vidiket könyvjelzőznék a youtubeon..
read preamble
meg az az 1T- 2T-s.
de hagyd ra,szarok ra,100MHz-en stabil,hasznalom azon.fel olyan gyors a memoriam,de kozel 2x gyorsabb a procom.ennyit mar megert:)
szoooval kuldjed elfele emailban a szamlaszamod,h utalhassam a lovet
(ha nem auto)
http://youtu.be/v5Yge1kZfm8