Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszonykám egyszer állt neki a tésztájának, azóta inkább megveszi ügyes vagy, jó étvágyat
en voltam.guszta.kerhetek?
Sógoromék jönnek holnap és ők vannak oda érte, azok miatt készült.(már megint)
Most nem, száraztésztának vettem de volt már olyan hogy azt is én csináltam. Nemsokára hazajön az asszony aztán véleményezheti. (eddig mindig jó volt )
Apropó, Te mit kavarsz itt? nyomás a stúdióba...
a tésztát is ti csináltátok?
mert akkor szép teljesítmény
Még jó, hogy az ezek után következő dolgokra nem tértél ki
Jó étvágyat!
Még ha ezt Kinga kérdezte volna!
A mindenit! De jól néz ki! Hát akkor jó étvágyat.
Hozzámjössz?
képzeld el, egész nap mociznánk, vagy szerelgetnénk, esténként motoros szakirodalmakat olvasgatnánk, te főznél, közben én franciaautós meg motoros vidiket könyvjelzőznék a youtubeon..
Valaki mondta hogy megnézné magának a lasagne-t: (most lett kész, épp a mintavételezés zajlik)
Valójában az exup a kipufogórendszer keresztmetszetét, így ellenállását változtatja meg, mivel a magas fordulatszámhoz méretezett rendszer alacsony fordulaton rontja a gázcsere hatékonyságát (majd pc-ről leírom), és ezzel a cuccal csinálnak neki folytást lentre. de itt a vezérlés, dugattyúpozíciók mind számítanak, szal csak úgy nem lehet állítgatni.
A fordulatszám függvényében. (az FZR-nél a pillangószelep állást nem veszi figyelembe de a Thunderace-nél és az R1-nél már igen)
igerem mara abbahagytama geek szoveget,cserebe a turelmetekert megemlitem,h a Dr house megy az axn-en
oks
asyc latency
read preamble
meg az az 1T- 2T-s.
de hagyd ra,szarok ra,100MHz-en stabil,hasznalom azon.fel olyan gyors a memoriam,de kozel 2x gyorsabb a procom.ennyit mar megert:)
szoooval kuldjed elfele emailban a szamlaszamod,h utalhassam a lovet
Akkor az exup szelep ezt a gyors gázcserét gátolja valamilyen szinten a fordulat,és a gázkar állásának függvényében?
nálam a yakos beállítás után a sportdobbal nem ment igazán, de miután feltettem az eredeti két dobos rendszert eltűnt az a fordulatszám lyuk 5000-6000 körül amivel addig szenvedtem
Annyiban befolyásolja hogy mivel a pupu dobja sportdob és könnyebben "engedi ki" a feltorlódott kipufogógázt a szelepek után, ezért a szívóoldalon is gyorsabb lesz adott idő alatt gázcsere azaz valamivel több levegő megy be szívási ütemnél és ehhez valamivel több benzin is fog kelleni. (nagyon leegyszerűsítve)
Komolyan nem értem hogy ennek mi értelme volt.
az user configon belül mi van még?
(ha nem auto)