Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy próbát megérne?
volt olyan bnom,h akkora melle volt,mint a feje.nem vicc.ehhez vekony testalkat.aranytalanul nagy volt a melle a testehez,de eredeti volt. a mumellek altalaban olyan feszesek,h felfele allnak meg akkor is,amikor a gravitacio lehuzna.ezek meg lognak. de ahogy mondta abrus is,ki kellene probalni
Én ma hajnalba teljesen komolyan gondoltam, amit írtam...hogy mindenkinek békében és nyugalomban, szeretetben teljen a Karácsonyotok!
Egyértelműen látszik, hogy nem igazi. Aránytalan az a mell a testéhez képest, persze poénból jó, de hogy ilyen nőm legyen soha...ez olyan mint a zsiráf.
amugy jo reggelt,meg boldog karit,meg husvetot,meg sok locsolot meg minden. van aki egyaltalan ezt komolyan gondolja,v csak udvariassagbol mondja? ma reggel kaptam vkitol egy boldog kari smst,de ne mismerem aszamot.visszairok neki,h neked is,bar fogalmam sincs ki vagy. sztetek bunko vagyok?
akkor neked nem tetszik?
meg sokat kell tanulnod,ebben nincs muanyag,ezt a josagos termeszetanyank alkotta!
azert ha betakarna vele a fejed,sztem nem ellenkeznel
Na boxozok kicsit, aztán segítek anyának házat és fát díszíteni
Jó reggelt Mindenkinek!
na legalább 1 értelmes férfiember tartózkodik a fórumon, emre

Thomas, a Kedves Párodnak nagyon kellemes külleme van, mondhatni férfi embernek tetszetős
Hidd el Poti, nem olyan rossz az. Én is 90+ ost vagyok kénytelen "tűrni"
Jó reggelt!
morgen
az nekem sem, de a csomagolása nagyon bejön
Jó reggelt.
Békés karit este vagyok. csá
. . . . .
oddboxx mond valakinek valamit? Ti elég öregek vagytok hozzá
Én viszont megyek.
Nem megy ez srácok.
nem hagynak kibontakozni, vaze, nem hagynak..
Nagyon szeretem Én is, megvan dvd-n mindegyik része hát akkor ha ma van december 24.-e, akkor:

Boldog Békés, gázolaj és benzin szagban gazdag, Kellemes Karácsonyt kívánok minden kedves FZR fórumtársamnak! Sok-sok ajándékot és rengeteg pihenést és nyugalmat Nektek!
Jó reggelt
Ma én vagyok az 1.
most lett vége a dájhárd 1nek, megnéztem (kb 5ödször ) szeretem.
Csak ment a torrent, ezért felnéztem még.