Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom válaszolt -e neked már valaki,de most nem tudom teljesen végignézni a tegnapi termést.
Lényeg:
Ha benyomod a kuplungot,és hülye hangot hallasz,(általában nem hangos ,csak olyan mintha motoszkálna valami),mikor felengeded,a hang megszűnik.Szerintem erre a jelenségre gondoltál.Nos ez márpedig kuplung,kinyomó csapágy hibája .Amíg nem túl hangos nem igazán kell vele foglalkozni ráérsz majd akkor ha amúgy is szét lesz húzva a váltó Bocsika .Pár ezer ft-os téma,a szerelésért viszont lehet többet kérnek.
Elmentek anyósék,idén mi láttuk vendégül Őket. Az öreggel szürcsöltünk egy kis vörösbor,meg ugye az ünnepi ebéd,hát az nagyon fini volt. Vicus kitett magáért. Este elmegyünk sétálni egy nagyot.
Szép karácsonyuk lett http://www.hir24.hu/baleset-bu...
én kb a motorhoz még tavaszal nyúltam már mint épités ügyben tegnap visszont madnem elmentem egy karikára de aztán mégis maradt a garázsba
én meg nekiálltam összerakni a karbit.
én meg nemsokára nekilátok egy jókora tepsiben sült húsinak mellete hagyma és krumpli összeállitásal pirósosra sülve
Na megyek. Este megyünk barátokkal is inni. Van egy jó barátom. Budapesten dolgozik. a VPOP-nál van. Hazajött, így megyünk piálni. Holnap meg szülinapozok. Szép kis hétvége lesz.
Otthon van a szüleivel. Nemtoom átadni.
Ja és miért is vagyok irigy?
Akkor megengedem hogy igyál Kingust puszilom
de ugyan az paszentos az 1000 -750 exup@genesis vagy a 400-600 gemesis
Hol a sok pénzem amit lenyúltak? Abból lett volna... Kénytelen leszek öcsémmel vagy húgommal vetetni 1et mekkora zseni vagyok.
öcsém vezet
Szomorú vagyok mert jó volt kicsit játszani, még akkor is ha nem egy pc...irigy Te vagy pöcsi! hol az iphone-od?
Majdnem mondtam 1 csúnyát nemi hovatartozásodról. (köcsög) . . Vicc volt
Az egy mm de a gumi ami összeköti az nem biztos hogy ugyanaz.
Most mennem kell anyósékhoz karácsonyozni.
SzÍvocsonkokat nem kell az jó csak torok átméröje kisebb
Ha rakod be a blokkot akkor vigyázz hogy be ne csípje az ujjad!
Nem vagyok biztos benne mert nem próbáltam még áttenni, de ha jól tudom akkor a szívócsonkokat is ki kell hozzá cserélni.
A membrán meg ha nem a pereménél van elszakadva akkor meg lehet foltozni. Egyébként jobban jársz ha találsz olyat ami most is van rajta.
Rakom össze a motort most az elejét pakolom fel rá
. .Viszont.
Viszont.
És szomorú vagy mert elviszi tőled? 1 irigy g*ci vagy mert neki van neked nincs.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!