Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva lacc még mindig hálás vagyok a HDMI-s tipp-ért, nem felejtem ám el a sörit...csak majd mond, hogy milyet, mert azt viszont már elfelejtettem

mi jóval telnek a napjaid?
Aludj, mert már félrebeszélsz.
gyönyörű...bár nem ezredes, de talán a legszebb mind közül
...
Miért? Nem az van rajta?
Ennek eldöntése mindenképpen vizsgálatot igényelne!
hogytemilyenizévagy
Ne mond már, hogy Neked tetszik ez az 500 ccm-s műanyag
+kedved..kicsit sokat dolgoztam ma..
Na szóval itt vagyok, tessék örülni! mizu? ábrus nincs véééletlenül elő karácsonyi ajándékként küldeni 1-2 képet a Kicsikémről ?
Ez viszont ISTENKIRÁLY! Most ettem tatárbifszteket de most meg tudnám enni a fél tepsit
Undorító melle van
Na sziasztok, mindjárt szétflémelem a fórumot
Eszetekbe ne jusson megvenni!(és semmi hasonlót) Ez műsajt. Szörnyű egy undorító valami.(hogy dögölne meg a gyártója! )
Van fent egy csomó féle de az enyém egyedi. (én fejlesztettem ki saját ízlés alapján)
cool and quiet, na ezt utálom

Nah,miről megy a duma?
Jó éjszakát mentem alukálni.
Kellemes karácsonyt mindenkinek.
Cindyék épp a lézerblokkolókról nyomják a motoroshangon
Kár, hogy egyiknek sincs fogalma se a témáról
Ill. most épp Vikidál énekel
A Vicussal múltkor ezen morfondíroztunk,(Pizza feltét sajt) Inkább vettünk Trapistát,és fele annyit. Akkor jól döntöttünk.
dobsz majd egy receptet?
Egyszerűbb megvenni az biztos. De nem kell okvetlenül a Lasagne feliratút megvenni sokszáz Ft-ért, én a legutóbb a Tescoban vettem lebbencstészta néven, nem egész 300 Ft a fél kg tészta.
Megerősíthetem hogy jó lett (a tányéron lévő adag) viszont Csízió "sajttal" szórtam meg (mivel azt írták rá hogy pizzafeltétnek is jó) de a maradék "sajt" (vagy 1,5kg) holnap reggel úgy ahogy van megy a szomszéd kutyájának (Akita, ilyen szánkóhúzóféle) mert a macskánk elég bizonytalanul nyammogott rajta.(nem is csodálom)
Most hiányzik az igazi SAJTÍZ ebből a tepsiből.