Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nincs.
Ez lemaradt
Ezért jó hogy nincs nője az embernek nem kell családozni ráérsz karácsonykor is motort szerelni. Haladok lassan de biztosan.
. .
Van 1 40cm gumi fékcsöved? első alsó szakasz bármelyik?
Király vagy pupu! De rég vágytam egy képernyővédőre, fel is telepítettem gyorsan!
Szasztok, Pécsen vagyok, szülőknél (láttam 1 embert futni a Tettyén, de nem a Sanyi volt )
Itt is evés, fekvés van egész nap, holnap du go home.
Poti: már borotválkozol?
Gida: faxa a nyíl, kipróbáljuk majd
Ádám: nebazdel
Tomas: szülinapot

Sanyi, ha olvasod, hol van Pécsett jó számtech bolt, kéne 1 15-15 Dsub VGA kábel (magyarul monitoré). Olyan kell, ahol lehet parkolni is. Árkádban van? Oda megyünk úgyis holnap de.
Ez mekkora!
http://www.youtube.com/watch?v...

Kicsit nosztalgiázok a kis sörim mellett.
Áááá úgy szakad a hó hogy alig látni nagy pelyhekben.
Asszem 1 kicsit nosztalgiázok megnézem a Ryan közlegény megmentése c filmet.
Annyi elmúlt biztos fizikailag de szellemileg...
Boldog szülinapot Thomas!
19 múltál?
Szívás. E miatt csak nem kéne költözködni...Lehet más van a háttérben amire nem is emlékszel...
Isten éltessen THOMAS barátom. Boldog születésnapot. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Ez hát szóhoz se jutok. Rágógumi gyerekeknek.
Sztem csak hirtelen felindulásból mondta! Majd megnyugszik,és minden oké lesz. Majd meglásd! Én már a nőket nem is próbálom megérteni,nálunk van belőle három+ a kutya,mert az is lány.
Sziasztok! Nálunk száraz az út,hideg szél fúj,és szállingózik a hó. De még annyira sem,hogy vizes legyen az aszfalt. Ma voltam egy kicsit kocogni,sajna egy hónapja nem tudtam csinálni semmit a törött lábújjam miatt,de ennek vége! Találkoztam egy motorossal,SV 650-nel ment a srác. Uhhh! Biztos nagyon hideg lehetett motorozni.
hát remélem.. ilyen hülyeség miatt
Pontosan!
Az elvileg az azt jelenti hogy nem csak rád akar ijeszteni....
de ,hogy megnyugodj én is jártam igy azt még sem lett belöle költözés