Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinga meg mindjárt pofánver! (egy szó nélkül)
Sziasztok!
Na elindult a karácsonyi szarakodás. Anyáméknál túl vagyok rajta. Kezdtem itthon előröl. Fa befaragás a tartóba:
faragtam, faragtam, majd tartóba, és a fát kicsit megugráltattam, szoruljon bele tartóba. NA azzal a lendülettel tört rongyá a talp.
Úgyhogy.
fa alját egyenesre vágtam, egy 35X80-as OSB lap-ot bejelöltem, hová esne a fa alja, majd 6 pozdorja csavarral fixáltam.
Majd enne örömére letoltam egy fél berentzent.
Most épp a zasszony porszívózik. Szurkolok neki!
Legyen néma !
Ezaz
És milyen legyen a férfi
családcentrikus:
Kocsma után első a család
Hazamegyek,megverem az asszonyt,és csak utánna kaphatnak a gyerekek
ha kedve támad dolgozni,leűl a sarokba ,és megvárja míg elmúlik
Na hát valamit valamiért
A szülei meg lehetőleg külföldön éljenek!
Keressen sokat és nevelje a gyerekeket!
Nincsennek nagy elvárásaim:
-ne szeresse szórni a lét,főleg ha nincs is
-Partykon legyen hölgy,
-konyhában séf
-ágyban szajha
Kifelejtettem még valamit?
Sziasztok ! Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket mindenkinek srácok és csak mindenki annyit igyon ,hogy fel ne boritsa a karácsonyfát
Lehet. Aztán majd mondják hogy megnősült a postásunk!
Egyszer lehet én is a sorsodra jutok
És nekem is lesz tiltólistám(nem azé mintha most nem lenne),amit komolyan veszek olyanra gondoltam.
Néha már szeretném azt a nyugis életet,én is de hát nincs olyan donor
,és nem is néz úgy ki a dolog h lesz mostanában
pedig a fél világ nősíteni akar.Szerintem tényleg azért hogy nekem se legyen jobb mint másnak
De nagyon jó az a csajszi a sógornőd istenem .

Sanyi fogd most be a lányod szemét ne lássa miket írok köszi.
És mielőtt valaki ezzel jönne: nem pilóta
"(mert azok engem eddig valahogy elkerültek)" Sajnos engem is és most már tiltólistára is került. (ez legalább akkora hiány az életemben minthogy nem lehettem pilóta)
Ezért kerülöm a sógornőmet is. (nyaranta engem a franc majd megesz ha jön, Ő meg vigyorog az asszonnyal együtt )
A bunyót visszaszívom , karácsony van
Tömegben ez nem érvényes
Drága jó istenem megsegített nem is olyan túl rég.
Bár nem hiszek az öregben(Isten nyugasztaja) /magát/,vagy nem tom hogy kell ezt írni
A lényeg hogy azon az estén hittem benne
Mind 1 ,mindig is ki szerettem volna próbálni 1 óriásmellűvel(mert azok engem eddig valahogy elkerültek)
A lényeg h összejött a dolog,de kicsit csalódás volt,sohasem fértünk tőle,mindig vigyázni kellett rá,odacsípődött valahova,nyomódott,vagy épp ritmusosan belengett és az volt kényelmetlen neki,áááááá csak a gond volt vele
Ennek ellenére azt hiszem hozzá tudnék szokni
Azt akartam mondani h az is igazi volt,igazi kétmarkos,és ugyanígy aránytalanúl nagynak tűnt,de igazi volt
Álltál te már a buszon a 10 centis határon belül? Beszippantotta? (ugye hogy működik a Forcefield?)
Ezért kell ilyenkor minden energiát az első pajzsokra irányítani!
Épp ezért itt a konyhás hölggyel is baromi jót főznénk együtt, csak utána ő jót kajálna, engem meg a franc megenne. (ezért is nem vállalok ilyen közös főzéseket )
Ez szép és jó,mind,de mind annyian tudjuk hogy ha van 1 férfi,és egy nő,és ha már 10 cm -nél közelebb kerül a vessző a tegezhez,ott egyszerűen nincs visszaút,beszippantja
Akkor mit akarsz az 5 mm-el?
Látom nem érted.
Engedélyezve van hogy egy (vagy akár több) gyönyörű cici is a szájközelben lebegjen, de 5mm-nél közelebb nem jöhet. Ez a szabály. (ami felér egy kínzással mert ennyiről érezni a melegét, az illatát, de az ízét nem ) (és tilos véletlenül megbillenni )
De az a gond hogy amiket PO71-nak mutatnék az nem virtuális
Dehogy is!
Virtuálisan szabadon vagyok engedve csak hozzányúlni nem szabad.
Bármit tehetek bármilyen atomjó nővel de 5mm-nél jobban nem közelíthetem meg egyetlen pontját sem.(pedig az már majdnem )
tudod üveges
+8 fok van nem fagyna