Sziasztok!
Na elindult a karácsonyi szarakodás. Anyáméknál túl vagyok rajta. Kezdtem itthon előröl. Fa befaragás a tartóba:
faragtam, faragtam, majd tartóba, és a fát kicsit megugráltattam, szoruljon bele tartóba. NA azzal a lendülettel tört rongyá a talp.
Úgyhogy.
fa alját egyenesre vágtam, egy 35X80-as OSB lap-ot bejelöltem, hová esne a fa alja, majd 6 pozdorja csavarral fixáltam.
Majd enne örömére letoltam egy fél berentzent.
Most épp a zasszony porszívózik. Szurkolok neki!
Ezaz
És milyen legyen a férfi
családcentrikus:
Kocsma után első a család
Hazamegyek,megverem az asszonyt,és csak utánna kaphatnak a gyerekek
ha kedve támad dolgozni,leűl a sarokba ,és megvárja míg elmúlik
Na hát valamit valamiért
Nincsennek nagy elvárásaim:
-ne szeresse szórni a lét,főleg ha nincs is
-Partykon legyen hölgy,
-konyhában séf
-ágyban szajha
Kifelejtettem még valamit?
Egyszer lehet én is a sorsodra jutok
És nekem is lesz tiltólistám(nem azé mintha most nem lenne),amit komolyan veszek olyanra gondoltam.
Néha már szeretném azt a nyugis életet,én is de hát nincs olyan donor
,és nem is néz úgy ki a dolog h lesz mostanában
pedig a fél világ nősíteni akar.Szerintem tényleg azért hogy nekem se legyen jobb mint másnak
"(mert azok engem eddig valahogy elkerültek)" Sajnos engem is és most már tiltólistára is került. (ez legalább akkora hiány az életemben minthogy nem lehettem pilóta)
Ezért kerülöm a sógornőmet is. (nyaranta engem a franc majd megesz ha jön, Ő meg vigyorog az asszonnyal együtt )
Drága jó istenem megsegített nem is olyan túl rég.
Bár nem hiszek az öregben(Isten nyugasztaja) /magát/,vagy nem tom hogy kell ezt írni
A lényeg hogy azon az estén hittem benne
Mind 1 ,mindig is ki szerettem volna próbálni 1 óriásmellűvel(mert azok engem eddig valahogy elkerültek)
A lényeg h összejött a dolog,de kicsit csalódás volt,sohasem fértünk tőle,mindig vigyázni kellett rá,odacsípődött valahova,nyomódott,vagy épp ritmusosan belengett és az volt kényelmetlen neki,áááááá csak a gond volt vele
Ennek ellenére azt hiszem hozzá tudnék szokni
Azt akartam mondani h az is igazi volt,igazi kétmarkos,és ugyanígy aránytalanúl nagynak tűnt,de igazi volt
Épp ezért itt a konyhás hölggyel is baromi jót főznénk együtt, csak utána ő jót kajálna, engem meg a franc megenne. (ezért is nem vállalok ilyen közös főzéseket )
Ez szép és jó,mind,de mind annyian tudjuk hogy ha van 1 férfi,és egy nő,és ha már 10 cm -nél közelebb kerül a vessző a tegezhez,ott egyszerűen nincs visszaút,beszippantja
Akkor mit akarsz az 5 mm-el?
Látom nem érted.
Engedélyezve van hogy egy (vagy akár több) gyönyörű cici is a szájközelben lebegjen, de 5mm-nél közelebb nem jöhet. Ez a szabály. (ami felér egy kínzással mert ennyiről érezni a melegét, az illatát, de az ízét nem ) (és tilos véletlenül megbillenni )
Dehogy is!
Virtuálisan szabadon vagyok engedve csak hozzányúlni nem szabad.
Bármit tehetek bármilyen atomjó nővel de 5mm-nél jobban nem közelíthetem meg egyetlen pontját sem.(pedig az már majdnem )
Na elindult a karácsonyi szarakodás. Anyáméknál túl vagyok rajta. Kezdtem itthon előröl. Fa befaragás a tartóba:
faragtam, faragtam, majd tartóba, és a fát kicsit megugráltattam, szoruljon bele tartóba. NA azzal a lendülettel tört rongyá a talp.
Úgyhogy.
fa alját egyenesre vágtam, egy 35X80-as OSB lap-ot bejelöltem, hová esne a fa alja, majd 6 pozdorja csavarral fixáltam.
Majd enne örömére letoltam egy fél berentzent.
Most épp a zasszony porszívózik. Szurkolok neki!
És milyen legyen a férfi
családcentrikus:
Kocsma után első a család
Hazamegyek,megverem az asszonyt,és csak utánna kaphatnak a gyerekek
ha kedve támad dolgozni,leűl a sarokba ,és megvárja míg elmúlik
Na hát valamit valamiért
-ne szeresse szórni a lét,főleg ha nincs is
-Partykon legyen hölgy,
-konyhában séf
-ágyban szajha
Kifelejtettem még valamit?
És nekem is lesz tiltólistám(nem azé mintha most nem lenne),amit komolyan veszek
Néha már szeretném azt a nyugis életet,én is de hát nincs olyan donor
,és nem is néz úgy ki a dolog h lesz mostanában
pedig a fél világ nősíteni akar.Szerintem tényleg azért hogy nekem se legyen jobb mint másnak
Sanyi fogd most be a lányod szemét ne lássa miket írok köszi.
Ezért kerülöm a sógornőmet is. (nyaranta engem a franc majd megesz ha jön, Ő meg vigyorog az asszonnyal együtt
Bár nem hiszek az öregben(Isten nyugasztaja)
A lényeg hogy azon az estén hittem benne
Mind 1 ,mindig is ki szerettem volna próbálni 1 óriásmellűvel(mert azok engem eddig valahogy elkerültek)
A lényeg h összejött a dolog,de kicsit csalódás volt,sohasem fértünk tőle,mindig vigyázni kellett rá,odacsípődött valahova,nyomódott,vagy épp ritmusosan belengett
Ennek ellenére azt hiszem hozzá tudnék szokni
Azt akartam mondani h az is igazi volt,igazi kétmarkos,és ugyanígy aránytalanúl nagynak tűnt,de igazi volt
Akkor mit akarsz az 5 mm-el?
Engedélyezve van hogy egy (vagy akár több) gyönyörű cici is a szájközelben lebegjen, de 5mm-nél közelebb nem jöhet. Ez a szabály. (ami felér egy kínzással mert ennyiről érezni a melegét, az illatát, de az ízét nem
Virtuálisan szabadon vagyok engedve csak hozzányúlni nem szabad.
Bármit tehetek bármilyen atomjó nővel de 5mm-nél jobban nem közelíthetem meg egyetlen pontját sem.(pedig az már majdnem