Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló mindenkinek! ez igy olvasval ahogy leirtad nagyon humoros ! de nem neked
baszki, mia elvileg szakított velem, mert odaírtam régi lányismerősöm képe alá konkrétan azt hogy gyönyörű azon a képen (együtt modellkedtünk fénykoromban, úgyh tényleg az), és a miának nem volt jobb dlga megint, mint ezt nézegetni, és csak felhívott, hogy janárban elköltözik
Bár előbb vagy utóbb muszáj lesz lemenni. Ki akarom dzsuvázni a folytószelepet, meg a map szenzort. Nagyon fura dolgokat csinál a kocsi menetközben. Torpan, néha alapjáraton fullad, nem húz.
a műszeregységek mögött a skálázás olyan 'érdekes'. Nem bejövős.
Most nem megyek le fotózni, mert ha lemegyek legalább a garázsig lapátolni kell. Ahhoz most nincs erőm.
Mi nem tetszik benne?
Másnapos vagyok, és menni kellene havat lapátolni. Valaki leszórta a karácsonyi sütiről a porcukort, oszt hót dzsuva minden kint.
Boldog Ünnepet Neked! (tényleg rég voltál)
De csúnya műszerfal van ebben a kocsiban. Az enyém nem ilyen.
Skacok valakinek otthon van 1db első fékcső alsó szakasz 1000höz?
Jó lenne mert nagy a baj
Jöhetsz ide is (nem oda) .
Jó reggelt.
Jó,akkor visszafekszek. (csak mostmár itthon)
Bár ezt most találtam: "Márai válasz | megnéz 2010.08.17 10:53:42 © (90)
Az előző szigorítás is egy Darwin díjas egyén miatt volt, aki illegális tevékenység közben t*k*n azaz combon lőtte magát számszerrel és elvérzett. "
És nem ér azt mondani hogy akkor mehetek oda is!
Szerintem a bíróságon rengetegszer lehet hallani hogy véletlenül leszúrtam (vagy leszúrta magát) de hogy véletlenül meglőttem nyílpuskával?
És ha csak egyszer is elsütném akkor nem változna semmi, mert párszor sütöttem el ilyet.
A vadászatot meg azért "tiltották" be NAGYTESTŰ vadakra vele mert ha béna a vadász akkor csak nem halálos sérülést okoz a vadnak amivel szenvedést és fertőzést idéz elő. (ha pl meglősz egy őzt és nem létfontosságú helyen találod el akkor elszalad a vessződdel és nincs időd még egyet utánaküldeni)
Na jó reggelt! (lehet havat lapátolni,én már kész vagyok )
Na jó éjszakát
Papaaaaaaaaaaaaaaa
ÁÁÁÁÁÁÁ gyerekek ítéletidő itt mogyoródon 5cm hó a szél viharos
Azzal a különbséggel hogy azzal 40-50 méteren nem nyírsz ki senkit
+ 100-150 méteren sem sebesítesz meg senkit sem.
És nincs belőle talán fele annyi baleset sem,mert olyat ritkán lehet hallani h valakit véletlen leszúrtak.A véletlen lövés,vagy véletlen elsülés gyakoribb ,vagy javíts ki ha tévedek.Szerintem valahol ezért is tiltották be a vele való vadászatot ,szerintem.
Sokan nem veszik komolyan ,de ha csak 1 szer is elsütnéd azt hiszem megválltozna a véleményed,de gyökeresen
Következő talira megígérem h viszem
Szép ez a gép !
Egyszerü,letisztult,minimalista.
Gyönyörü
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Tegnap beinditottam a sárga paripát .Egy hónap állás fütetlen garázsban,kb.5mp. inditózás és életre kelt .Felmelegitettem üzemi höfokra,majd kapott pár gázfröccsöt(nem tiltásig ).Már várom hogy mehessünk .
ééééés megint eszek