Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
most viszi el haver a boxot meg a kinect-et
. de csúnyán beszélsz kisgyerek
Irigy gecik!
És ki vezet haza?
Azt a 2 szőrszálat szemöldök csipesszel is kiszedhetted volna nem kell drága borotva
Csá mindenki!

Kint vagyunk nagycsaládi karácsonyon nagymuternél.
Fogyik a pia.
Borotválkoztál?

Oszt mit?
20-23 éves alaktrészekről beszélünk nem kéne aranyárban mérni szerintem amikor már vagy 10 tonna üzemanyagot áteresztettek
szerintem egyik tipus sem ér 15 töl többet persze ha van valahol
igen, de ha ez ennyiért van, akkor lehet Genesis is van max 20000 körül, és nem érdemes látatlanba 35-40 között kiadni érte
Ja most már látom a különbséget a membrán fedélen.
12e a karbi nem is drága sőt.
csak ez exup emrém
Köszi .Ezért is kérdeztem hogy jó e az exup karbi az enyémre.
Szasztok Skacok remélem tegnapról mára mindenki hízott egy pár kg-t! Én tartom a 75-öt. Ma megborotválkoztam az új borotvámmal és annyira király volt, hogy WÁÁÁÁÁ
Ez szűken 36000Ft, szerintem ennyiért itthon is kapsz bontóban, és ha személyesen mész, akkor lehet meg tudod nézni a membránokat hogy jók-e. Nem azért linkeltem, mert jó vétel, csak az árak összehasonlítása miatt
pl itt van egy olcsóbban
Köszi ez tényleg olyan mint az enyém ,de honnan tudnám hogy ebbe milyen a membrán állapota.(azt se tudom hogy kel megvenni innen)
Csináltunk olyant ,hogy 400-as genesisre feltettük az exup karbiját ezért mondom ,hogy nincs lehetettlen vagyis nem nálam jó oldala: sokkal robbanékonyabb, alapjáratott győnyőrüen belehetett állitani fordulatra semmi lyuk sehol de ha már tartani kellett egy átlag fordulaton akkor nagyon szar volt és volt vele pedig küzdvel rendesen Ezért mondom ,hogy fel lehet teni de ,hogy be is legyen állitval az már más lapra tartozik
hát aval jár a legjobban szerintem Erni az exup karbi teljesen más mint a genesisé
Bakker! 1,5 hónapja nem indítottam a yamakát! Pedig időnként kéne.
De ha likas,akkor már nincs vesztenivaló,csak nyerhetsz vele. Nem?
Igen .ha tudnád hányszor olvastam már el ,de nem merek belekezdeni mert félek hogy elbaszok valamit.