Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen! Emre barátunk linkelte! Szal,ha kell ilyen kesztyű valakinek,akkor ingyé lehet. Akkor kérek,és lesz.
a kíváncsiság nem bűn

de ezek szerint 1000-e genesis karbit kell nézni
Ernike! Nem tudtad megcsinálni azzal a zöld műtőskesztű anyagával a membránokat? Valaki linkelt régebben valamit erről,és nekem az egyik cimbim a 400 ágyas Pote linikán a raktárban dolgozik,és ha kell ilyen kesztyű,akkor sztem ingyé lesz ha kell. Gondold meg,ha megpróbálod megcsinálni,akkor szerzek ilyet,és megy postán.
emrem genesis meg az exup subertja és a membránja nem egyforma 1000-rest 1000 -el sem lehet párolni
itt már nem
Szakad a havaseső.
Jó reggelt mindenkinek! Rárakni rálehet mert lehetettlen nincs csak tehetettlen de szerintem nincs annyi pénzed ,hogy azt valaki neked hozzá löje a vashoz nagyobbak a szivó torkok meg stb.stb. és mire beálitsátok addigra megőszültök
Köszi emre . A membránra viszont kíváncsi vagyok hogy jó e.
A Vikitől megkaptam a kedvenc filmem gyáriban! ARGO a címe. Nagyon szeretem,sztem a legjobb magyar filmek egyike,és ráadásul még egy régi cimborám is szerepel benne. (A filmben Walter volt a neve,egyébként Kókai Zolinak hívják,és Ő is rendőr volt Pécsett. De a jófejek közül. )Havonta biztos megnézem!
Értem, az hogy egy az egyben jó-e nem tudom, de ha azt vesszük, hogy az FZ750-es mocim karbijába jók voltak az 1000-es Genesis membránok, még akár szerencséd is lehet.
De konkrétumot sajnos nem tudok mondani.
na majd jovore meglatod,mert el fogok menni a talira,es majd leborulhatsz nagysaga elott
mi az a walking dead? vmi sorozat? (le ne forditsd nekem magyarra )
Nekem úgy rémlik,mintha Ábrus már írta volna,hogy nem jó rá. De sztem biztos benéz még ma,és megmondja a tutit.
nekem szornyu volt ez az ev. meghalt 2 nagyapam 1 kutyam,es 2 napja az egyik horcsogom is.ezen kivul durvan megnoveltek a melo adagot,es nem tudtam elmenni egyik talira se.egyeduli jo az volt,h sikerult annyit gurcolnom,h kimenjek horvathba,elmenjek egerszalokra es a balatonra.ha ezek a nyaralasok nem lettek volna tuti begozoltem volna...
Szia.Csak a munkatársamnak mondtam hogy ha megy dolgozni Sopronba ,átugorhatna nekem egy karbisorért Ausztriába mert az enyémben a gumimembránok el vannak szakadva.Erre ő kérdezte hogy az exup karbija nem jó e .Én pedig megkérdeztem.köszi
ennyi atoperalt ferfit...
nalunk is voltak szep dolgok.24en delben utolso lenduletkent elindultunk tescoba.kifogtam egy oylan sofort,aki elfelejtette hasznalni az indexet,aztan nem latja a zold lampat,es amikor szolok neki,meg neki all feljebb.az indexes temat legalabb 3x eljatszotta,foleg balra kanyarodasnal.en meg jokedvvel behuzodtam melle.o meg integetett mi a faszt csinalok.en meg visszaintegettem,h nem mukodik az indexe.erdekes modon egybol ki tudta rakni.
eztan a tescoba nem volt se bejgli,se csomagolopapir.a tescon kivul szereztunk csomagolot extra aron.a bevasarlo kocsiba beleragadt az erme.termeszetesen nem 100FT-ost raktam bele,hanem egy speci ermet.ha 100-as lett volna otthagytam volna,de hat ezt azert megse kene.jott a bizti or,es egy csipofogoval kiszedte.meg is serult az erme,de legalabb kijott.aztan a liddlbe kaptam bejglit. mindig veszek egyet tartalekba,ha elfogyna anyose meg anyame,es en meg ehes lennek ra tegnap este annyi bejglit ettem,h mar a hanyinger kerulgetett mondtam mar,h imadom a bejglit?
este meg asszony atadta a kariajandek felet.kapok tole egy taviranyitos kozponti zaras csomagtartonyitos bicskakulcso szettet az autohoz.de varom mar,h beepithessem!
no de miért is kellene rátenni?
Sziasztok.Boldog Karácsonyt.Lenne egy nagyon hülye kérdésem.Exup karbisort rá lehet rakni a genesisre?köszi.
Sziasztok!
Kellemes Ünnepeket,és Szeretetben gazdag Boldog Karácsonyt.
en tegnap este libamajat ettem libasulttel.ma fogok enni halaszlet.