Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is dolgoztam ma egészen fél5ig
Ábrus dolgozik a többiek tisztes módon ünneplik a karit és nem itt basszák a rezet.
többiek sehol? milyen dolog ez...
Nem csak nem jó párosítás . Gondolj bele esti tvzés videoton Újpest meccs és nyerünk akkor nincs esti lepedőakrobatika
Az baj az?
Ah videoton drukker székesfehérvári
Hehe te voltál az első
Kis kockácska
face-en vegyél fel isminek - Kövesdi Tamás és ott van az ismerőseim között - Krausz Aliz
.bazz áááááááááá
Nekem meg onnan lehetett volna 1, nem is rossz ráadásul:

cs-s csajszi
Nekem a csre ment rá a kapcsolatom .
Mondanám, hogy adj torrentet és IP-t és már megyek is, de 2.-tól dolgozom SOKAT és nem akarok megint visszatérni...elég volt ennyi, az életem fele majdnem...jó volt, sok szép emlék, maradjak meg így a történelemnek...
énis kb 8 évig toltam most raktam vissza a cst és holnaptól megint tolom 1 kicsit.
Háát Pupu bácsi, most nagyot nőttél a szemembe....8 évig cs-ztem és elég szép dolgokat láttam a vidibe, sok jó régi emlék felsejlett és hát a zenékkel is mind-mind betaláltál! Ász vidi
Na akkor itt a régi szép idők nem találod ki csinálta a filmet és ki a főszereplő :D
http://youtu.be/HO1pZAxubhI
Bár nem karácsonyos de atommód jó fps vidi live-ba tess
Bizony, nem is tudom pl. mi lenne most velem ábrus nélkül...azért hatalmas szopás ez Nekem...itt állok a hiszékenységem/hülyeségem és naívságom miatt 1 misi tartozással 22 évesen...

Na de ma csak jó dolgokról akarok tudni! Jajj annyira örülök!
De azért örülök ennek az évnek mert van 1 jó kis motorom és olyan barátok mint ti mindannyian és ez minden pénznél többet ér.
Ja és -300e jutalom és festéspénz
Én útálom a karácsonyt -100e és vissza kb 2500ft :D:D
Igaziból nem szokott ekkora ajándékozás lenni, de idén egész évben szorosra volt húzva a nadrágszíj, úgyhogy most lehetett egy kicsit többet költeni de annyira örülök, mindennek!
A matricát fotózd le de gyorsan hogy néz ki?
Én megleptem magam 1 webcammal és kaptam a keresztfiaimtól 1 bögrét amin ők vannak rajta. És ennyivel ki is lőttem a karácsonyt