Én is voltam PAV III-on, mert 17 voltam, mikor viszgáztam motorra, és kellett (ez mondjuk épp 105 évvel ezelőtt volt )
Nekünk csak játékok voltak: dróton kellett végighúzni egy karikát (hozzáértél-csörgött) gombokat kellett nyomni lámpa felvillanásra, meg le kellett írni kb. 0,1mp-re felvillanó számokból annyit, amit bírsz.
Buktak 1-2-en, de nem volt vészes.
Szállingózik a hó.
Mindössze azért figyeltem fel a mail címedre, mert azt hittem hasonló dologgal foglalkozunk. Nekem mezőgazdasági gépalkatrészeket kellene árulnom, ha menne a piac.
A pálya alkalmassági vizsga mint "páv" néven tényleg megszűnt a motoros oktatásnál most kiegészítő vizsgának hívják.Mikor én csináltam akkor volt velünk egy csaj és őneki kellet ilyent csinálni.
Feladat: -a motor tolása 8-as körökbe jobb illetve bal oldalon állva
- illetve végig a rutinpályán ha jól emlékszem
Az első az tuti arra színtisztán emlékszem.Nem volt egy nagy ördöngősség.Neki is sikerült.
Nekünk csak játékok voltak: dróton kellett végighúzni egy karikát (hozzáértél-csörgött) gombokat kellett nyomni lámpa felvillanásra, meg le kellett írni kb. 0,1mp-re felvillanó számokból annyit, amit bírsz.
Buktak 1-2-en, de nem volt vészes.
Mindössze azért figyeltem fel a mail címedre, mert azt hittem hasonló dologgal foglalkozunk. Nekem mezőgazdasági gépalkatrészeket kellene árulnom, ha menne a piac.
Feladat: -a motor tolása 8-as körökbe jobb illetve bal oldalon állva
- illetve végig a rutinpályán ha jól emlékszem
Az első az tuti arra színtisztán emlékszem.Nem volt egy nagy ördöngősség.Neki is sikerült.
1 srácnál
Hideg van, hó van, hova a faxba bóklásszak? Persze más lenne, ha nyár lenne
Milyen hülye szó, nem?
Telhetnének már ezek a semmi napok.
Ha nem túl indiszkrét a kérdés, mivel foglalkozol a Vadkert-nél?
http://youtu.be/pRpeEdMmmQ0