nem tudom ki ,hogy van vele de 1,5 hete vagyok ithon de unatkozom marhára Pedig házi munkák vannak bőven kéne egy ezeredes szét ,össze rakni ,éppiteni vagy mitudom én
nah akkor lehet cserélni....... bár nemtudom megéri-e mondom én nem éreztem külömbséget.... sztem a 4-es is nagyon jól végzi a dolgát,csak rendessen be kell koptatni az új betétet bár lehet ezzel csak én vagyok így
Na üdv mindenkinek! gondolkodtam pár éve 6 dugos fékben de én is utána lestem és azt olvastam ,hogy nem vált be azért tértek vissza a 4 re (azért kiprobálnám mert akkor én is elhiszem)
Helyesírás:
"sziaszok eladó alkatrészek:
főtengejek, akor van még kuplung, váltól,müanyag fogaskereke,tengejek deknik alaplap blokfelek hengerszet öninditó kuplung stb. szoval minden van ami rotax blokhoz kel van 1 gyári af1 kipufogom is!meg 1 arow sportkipufogom is
meg van 1 pár rs vizsapilantó tükröm is!és még 1 trafó
a telón élyel napal elérhető vagyok hivhac akár mikor!"
Azt gondoltam azért van a sok hiba mert gyorsan irsz,de nem mert a hirdetést is igy adtad fel.Véleményem szerint egy helyesirásilag megfelelö hirdetés jobban célba találna.Lehet sokan azért nem veszik fel a telefont mert a hirdetésböl azt szürik le te egy nemtörödöm ember vagy.Pedig nem.Vagy igen?
Nekem nem húzta
Mindegy te dolgod.
de én nem megyek ez ezen a hejesirás javiton!
pl:a nem és a meg szót is most is aláhuzta
"sziaszok eladó alkatrészek:
főtengejek, akor van még kuplung, váltól,müanyag fogaskereke,tengejek deknik alaplap blokfelek hengerszet öninditó kuplung stb. szoval minden van ami rotax blokhoz kel van 1 gyári af1 kipufogom is!meg 1 arow sportkipufogom is
meg van 1 pár rs vizsapilantó tükröm is!és még 1 trafó
a telón élyel napal elérhető vagyok hivhac akár mikor!"
Azt gondoltam azért van a sok hiba mert gyorsan irsz,de nem mert a hirdetést is igy adtad fel.Véleményem szerint egy helyesirásilag megfelelö hirdetés jobban célba találna.Lehet sokan azért nem veszik fel a telefont mert a hirdetésböl azt szürik le te egy nemtörödöm ember vagy.Pedig nem.Vagy igen?
megérti mindenki és kész