Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem és a fejet hogyan sikerült szerintem irtad csak én le maradtam rola
Meg vissza akarom rakni a teli idomokat, amit július óta festenek
De, segg még nincs, márciusban gazdag leszek akkor kap másikat.
A fejidom, eltórótt még Sikonda előtt, de Pupival barteloltam, és abba kék a trapéz lámpa. Most Izsákon pihen.
hát nem cseréltél fejet rajta? és a valaga meg van ?
Mentem tvzni
na összintén mit tettél tönkre te gyilkos?
Hát segget, meg a fejet olyan szípre.
mit kéne azon má megen idomozni?
Levigyem a sárgát? Idomozni kék.
Bár még egy hét aztán már meg is oldodik az unalom üzésem
nem tudom ki ,hogy van vele de 1,5 hete vagyok ithon de unatkozom marhára Pedig házi munkák vannak bőven kéne egy ezeredes szét ,össze rakni ,éppiteni vagy mitudom én
meg nem
Nekem nem húzta
Mindegy te dolgod.
persze hogy törödöm a cucaimal meg nem árulok szarokat!
de én nem megyek ez ezen a hejesirás javiton!
pl:a nem és a meg szót is most is aláhuzta
nah akkor lehet cserélni....... bár nemtudom megéri-e mondom én nem éreztem külömbséget.... sztem a 4-es is nagyon jól végzi a dolgát,csak rendessen be kell koptatni az új betétet bár lehet ezzel csak én vagyok így
Na üdv mindenkinek! gondolkodtam pár éve 6 dugos fékben de én is utána lestem és azt olvastam ,hogy nem vált be azért tértek vissza a 4 re (azért kiprobálnám mert akkor én is elhiszem)
Úgy legyen,de akkor már az R1 féknyeregben kellene gondolkodnom .
Helyesírás:
"sziaszok eladó alkatrészek:
főtengejek, akor van még kuplung, váltól,müanyag fogaskereke,tengejek deknik alaplap blokfelek hengerszet öninditó kuplung stb. szoval minden van ami rotax blokhoz kel van 1 gyári af1 kipufogom is!meg 1 arow sportkipufogom is
meg van 1 pár rs vizsapilantó tükröm is!és még 1 trafó
a telón élyel napal elérhető vagyok hivhac akár mikor!"

Azt gondoltam azért van a sok hiba mert gyorsan irsz,de nem mert a hirdetést is igy adtad fel.Véleményem szerint egy helyesirásilag megfelelö hirdetés jobban célba találna.Lehet sokan azért nem veszik fel a telefont mert a hirdetésböl azt szürik le te egy nemtörödöm ember vagy.Pedig nem.Vagy igen?
és most akkor mi az a 11KW?
11kw
az engem anyira nem érdekel
megérti mindenki és kész
Semmi, semmi Nyelvtan, helyesírás