Tavaszt akarok! és sokat akarok motorozni és FZR találkozót is AKAROK (nem csak szeretnék) amin MINDEN fzr-es fórumtárs ott legyen! még cindy is, aki ugye nem is FZR-es, meg R1-es kollega is, egyszóval mindenki aki itt van velünk nap mint nap!
Hát miután nekimentek egy héten belül kijött a kárszakértő és kb rá 2hétre ha jól emlékszem ott volt a pénz.Aránylag hamar ment minden.Mondjuk hozzáteszem hogy akkor még ehte gyári fényezése volt!
Meg is dicsérte!
De ez biztosító függő is.Ha a köbénél vagy mávnál lett volna a faszi akkor szerintem még most is harcolhatnék a pénzemért.
Uh. Tehát ha nem vészes - feldöntik mondjuk és valami csoda folytán megvan a tettes, akkor azért ha nem 100.000-es a kár, akkor lehet, hogy nem járok nagyon szarul...mondjuk gondolom, hogy történés függő, fontosak a körülmények. Mennyi idő volt a dolog lefolyása?
Csak azért kérdem, mert a tesóm kocsiját összetörték - elég durván - márciusba és 1 hónapja kapta meg a pénzét...pedig egyértelmű volt, hogy nem Ő a hibás (mlas ilyenkor nagy vagy kicsi ő? mindig gondba vagyok) már a helyszínen megmondták neki a rendőrök.
Meg is dicsérte!
De ez biztosító függő is.Ha a köbénél vagy mávnál lett volna a faszi akkor szerintem még most is harcolhatnék a pénzemért.
Csak azért kérdem, mert a tesóm kocsiját összetörték - elég durván - márciusba és 1 hónapja kapta meg a pénzét...pedig egyértelmű volt, hogy nem Ő a hibás (mlas ilyenkor nagy vagy kicsi ő?