Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek olyan ismerőse aki bőr ruhát tud méretre szabni. Mondjuk Pestközelbe. (Ádám)?
Én csak 120kg vok 110 a minimum cél most tavaszig de ha több akkor nem baj.
Ezt szoktam nézni bokafosós röhögéseket tolok. Főleg a nagy piros lufiknál mikor át kell ugrálni.
Én is, 76 kg vagyok, oda kéne figyelni, mert nem megy majd a rakéta
Ne haragudj, nem értem.
Viva sat 3
Ezeket Te működteted? akkor jó sok pénzid lehet, egy ezredes már meg se kottyanhat a költségvetésnek!
telepicsd fel és majd akor ha jo a géped akor majd rájösz hogy gyorsabb
Holnap kakasles
Tavaszt akarok! és sokat akarok motorozni és FZR találkozót is AKAROK (nem csak szeretnék) amin MINDEN fzr-es fórumtárs ott legyen! még cindy is, aki ugye nem is FZR-es, meg R1-es kollega is, egyszóval mindenki aki itt van velünk nap mint nap!
Elkezdtem a bőrruhába való beleférés projectet kiiktattam mától a Colát és csak zöldteát iszok
alap a youtube képesmotor sportmotor google meg mikor mi
szerintem is!
Hááát igen...akkor azért elég pörgős volt a dolog, mázlid volt valamilyen szinten!
Hát miután nekimentek egy héten belül kijött a kárszakértő és kb rá 2hétre ha jól emlékszem ott volt a pénz.Aránylag hamar ment minden.Mondjuk hozzáteszem hogy akkor még ehte gyári fényezése volt!
Meg is dicsérte!
De ez biztosító függő is.Ha a köbénél vagy mávnál lett volna a faszi akkor szerintem még most is harcolhatnék a pénzemért.
Az a 2011-es zx10r-es kawás vidi elég durva, hogy gangol be a srác a vidi elején te jóisten!
mendég?
mendég kicsi ő nincs nagy ő-s szabály, csak ostoba szokás
Közelükbe se mennék hogy elbújjak mellettük én ugyan nem .
2 akkora csokimaci, hogy elbújhatnál PUPU mellettük..
Uh. Tehát ha nem vészes - feldöntik mondjuk és valami csoda folytán megvan a tettes, akkor azért ha nem 100.000-es a kár, akkor lehet, hogy nem járok nagyon szarul...mondjuk gondolom, hogy történés függő, fontosak a körülmények. Mennyi idő volt a dolog lefolyása?

Csak azért kérdem, mert a tesóm kocsiját összetörték - elég durván - márciusba és 1 hónapja kapta meg a pénzét...pedig egyértelmű volt, hogy nem Ő a hibás (mlas ilyenkor nagy vagy kicsi ő? mindig gondba vagyok) már a helyszínen megmondták neki a rendőrök.
A köcsögök