Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háló
üdv mindenkinek!
áááááááááááááááááááá. . . . . . . .
aztán utána meg már

nagyon jók

"Baja pedig egy város."
Jó étvágyat
szerintem itt sokan vagyunk még igy ezzel én is a diákmunkával kezdvel onnantol fogval tolom az ipart meg ami van csak pénz szaga legyen most visszont bejöttem és eszem egy nagyot
Akkor 1 bakancsban járunk
Igen. Ezért motorozom, és ezért szeretnék modell vasutat, ezért ragaszgatok makettrepülőket néha. Csóró családból jövök. Örültem ha votl mit enni. Ha pénzem volt, az abból volt, hogy már 14 évesen is diákmunkára jártam.
Kis kempingezés a Bakony lankáin! Basszus! De rég volt! De volt!
Sok van belőle 3 tábla 2nmesek
Sziasztok! Már itt is süt a nap,de bitang egy hideg volt reggel. Lassan megyek vissza,kezdem a délutános adagot!
Ez jó Pupu!
Itt -8
lágy melegitéssel nem sokáig birja mert a polusai elkezdenek repedezni mivel feszül persze nem egy honap után
1ív az egész és csak 1 félidomhoz kell szélterelőt csinálnom belőle. nincs semmi extra benne.
na megyek garázst pakolni mert akkora rumli van ,hogy nem látszik a motor
de nem olyan egyszerü volt ,hogy kidobtam az ablakon a pénzt mert másikat kellett csinálni .Ha nagyon sok benne a hajtás akkor inkább ne álj neki
lehet de mivel nem hőkezelten hajtod formára igy el fog repedezni majd kb fél év. plexi? amugy ha van egy sablon akkor sütöbe be kell vágni . De alá közetgyapotott is kell teni (ami nem éghető) és azon bemelegiteni olyan lesz mint a tészta(nem addig melegiteni hogy már folyon ki a sütöből) amikor kiveszed és csak rá kell szoritani a sablonra na az már tuti ja és kesztyü is kell hozzá de nem a garázsban lévő olajos! Mert nem tudod meg fogni olyan meleg lesz
itt -1 van utálom de ez még kibirható és köd nincs hó nincs és nagyon süt a napom de komolyan
Szerinted ha van 3as plexim és szépen behajlítom összekötöm és forró vízzel locsolom sokáig akkor úgy marad?
Szassz szintén fos idő.
Nem nem van értelme, mert ilyenkor fel tudjuk méltó módon készíteni a motorunkat a nagy vándorlásra