Bocs, Pöti, nem az én dolgom, de hülyeséget beszélsz. Ha meg akarod venni, vedd, de ne gyárts hozzá ideológiákat
Neked nem ilyen xarokkal kéne foglalkozni 23 évesen, ez a 13 évesek játéka, meg az olyan idősebbekké, akiknek nem volt gyerekkorukban, és most megengedhetik maguknak Sztem Te (mexólítottalak, tehát tiszteletem jeléül nagybetű) nem tartozol 1ik csoportba se.
Alig lett melód, máris beugranál 1 részletbe? és ha kiqrnak, majd fizeti anyu? gondolkozzá már.
A vinyó az kell ugyanis vannak olyan játékok amik 2 lemezesek és az 1ik lemezt fel kell telepítened. forza3 at is csak úgy lehet játszani ha fel van telepítve
Ne így nézd. A 3 játék újonnan kb 25-30 ezer, a live tagság nem kötelező de jó dolog, ez havi 1000 - tehát 14000 - Flashelt box-ot nem vennék elvből. Csalok és lopok eleget a PC-n, a boxon nem akarnék. A vinyó egyenlőre nem olyan nagy dolog, elég egyenlőre a tárhely...
a 3 játék használtam vagy 9 rongyot ha ér. A live tagsághoz nem értek + hűséget kell vállalni.
annyira nem nagy üzlet szerintem akkor sem.
Flashelt boxot venni újat 60-ért. 8-10 körül kapsz hozzá vinyót.
Neked nem ilyen xarokkal kéne foglalkozni 23 évesen, ez a 13 évesek játéka, meg az olyan idősebbekké, akiknek nem volt gyerekkorukban, és most megengedhetik maguknak
Alig lett melód, máris beugranál 1 részletbe? és ha kiqrnak, majd fizeti anyu? gondolkozzá már.
annyira nem nagy üzlet szerintem akkor sem.
Flashelt boxot venni újat 60-ért. 8-10 körül kapsz hozzá vinyót.
Te nem ma kezdesz álmaid munkahelyén?