Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemá,az nagyon jó .Próbáltam csak nem akartam annyit adni érte .
Azt is gyártunk.
dehogyis!
Csak úgy látszik!
16 dugós egyébként. Űrhajóról lett átszerelve. Azt lassította.
NA az a film az amire TALÁN kiadnék egy mozijegy árát (2.000 ft 3D-ben) de mégsem. Ha fenn lesz jó minőségbe, mindenképp meglesem! érdekel!
Egyébként az AWI-ra csodálkozz rá. Az nagyon szép. (argon védőgáz alatt Wolframheggyel ívet tartani és saválló pálcával hegeszteni)
Thomas jól látom hogy neked 2dugós féked van elöl?
Arai Rx7 Corsair
Nekem NZI-m van de többet soha.Hangos meg forgatja a szél mint az állat.
Az-az!
Nekem is volt grex-em azért fényév volt a kiskörösi után.
Szimora jó volt bár 40nél jobban fütyült mint a rezo .
Jó éjszakát pupu is eltojja a bicajt holnap sok meló lesz.

én 31-én a Tron-t néztem 3D-ben. (első 3d mozim) A film maga bejött, de a 3D-t legközelebb kihagyom.
Bontsál nekem Argont is ,awi-hoz.
Pedig itt vannak és terjeszkednének de a LINDE lenyomja őket! (remélem ezt most olvassák a főnökeim ott fent )
A Messer még egy nagy Német cég. A Siad Olasz, az Air Liquid Francia de a Linde a legnagyobb a világon (majdnem az összes területen)
meg KELL néznem valami cuki mesét, hogy helyrejöjjek...wááááááááááááááááááááááááááá
áááá úúúúristen!
Nekem is van egy régi ARAI-m,kibas..tt kényelmes .A komolyabb sisakokon dupla D gyürüs csat van."(az a befüzös izé)"
Nekem egy Caberg-em van, olcsó fajta, napszemcsis meg állítólag jóféle, eddig semmi bajom vele, 100 felett kicsit fütyül a szél
az a verseny csatt
Ő lesz a bubis srác?
Urrrrrrrrrram atyáááám. MOst néztem meg az új Piranha 3D-t (2D-ben)....hát tudtam magamról, hogy idióta vagyok, hogy ilyeneket nézek de ez eddig kb. mindenen túl tett. Az én belem mindent bevesz, de ez annyira buta és undorító volt, hogy most kajak rosszul vagyok...
Hangosnak hangos mint a legtöbb sportsisak de amugy is füldugóban motorozom évek óta.
Én is megyek mert nekem is akkor csörög. És holnaptól meg jön egy fiatal srác (új kolléga) és nekem kell megtanítani levegőt bontani.
A 2 kilóba kerülő (22-ért vettem) ARAI-n pedig állítólag qvajó. Szar az állnál a csat (igazából nem is csat van rajta. Valami befűzős izéé), nameg iszonyat zajos.
Én tavaly szereztem egy ilyet(jóárasitva külföldröl),itthon azt hiszem most 150körül van.Nagyon meg vagyok vele elégedve
Nekem meg ár-érték arányban a Puputól vett 100k-s Schubert jött be 23k-ért. (ez sem rángat és csendes is mert a Grexiben nem hallás hanem agykárosodást lehet kapni a jelenlegi szélzajtól 100-nál)