Pedig itt vannak és terjeszkednének de a LINDE lenyomja őket! (remélem ezt most olvassák a főnökeim ott fent )
A Messer még egy nagy Német cég. A Siad Olasz, az Air Liquid Francia de a Linde a legnagyobb a világon (majdnem az összes területen)
Urrrrrrrrrram atyáááám. MOst néztem meg az új Piranha 3D-t (2D-ben)....hát tudtam magamról, hogy idióta vagyok, hogy ilyeneket nézek de ez eddig kb. mindenen túl tett. Az én belem mindent bevesz, de ez annyira buta és undorító volt, hogy most kajak rosszul vagyok...
A 2 kilóba kerülő (22-ért vettem) ARAI-n pedig állítólag qvajó. Szar az állnál a csat (igazából nem is csat van rajta. Valami befűzős izéé), nameg iszonyat zajos.
Nekem meg ár-érték arányban a Puputól vett 100k-s Schubert jött be 23k-ért. (ez sem rángat és csendes is mert a Grexiben nem hallás hanem agykárosodást lehet kapni a jelenlegi szélzajtól 100-nál)
Csak úgy látszik!
16 dugós egyébként. Űrhajóról lett átszerelve. Azt lassította.
Szimora jó volt bár 40nél jobban fütyült mint a rezo
én 31-én a Tron-t néztem 3D-ben. (első 3d mozim) A film maga bejött, de a 3D-t legközelebb kihagyom.
A Messer még egy nagy Német cég. A Siad Olasz, az Air Liquid Francia de a Linde a legnagyobb a világon (majdnem az összes területen)
áááá úúúúristen!