hát akkor lehet hogy 88-as mert ha jól tudom akkor 90-ig volt 2 kör lámpás utána már trapéz jött.az enyém amúgy 90-es évjáratú.de azt nem tudtam hogy ebből jött ki 2 dugattyús fékkel.
"drágám"
Poti odaadta a nőjét?
Bár ha belegondolok, hogy nekem fotókat kellett adni, oszt azért még végül a Fabia gondjához sem fűztél semmit sem hozzá.
nyomkodd a válaszgombot, és akkor tudjuk kinek írsz.
nézd! első rendes motorom. ezelőtt egy 50-es pöcsköszörű aprilia rs volt. Nemigazán van összehasonlítási alapom, nameg a kőkemény kb. 4 e km-el a hátam mögött nemigazán tudok neked rá válaszolni.
Gyárilag ilyennel szerelték. Nagyon szar nem lehet.
rendes hangot adjál neki! Zenéi odabasznak.
Egyébként nagyon megosztó film. akiknek bejön az ilyen sci-fi, azoknak tetszik. akiknek nem, elalszanak rajta.
Reggel meló!
Már távolodtam el Debrecentől kb. 35 km-re ! ! ! ! ! !
Poti odaadta a nőjét?
Bár ha belegondolok, hogy nekem fotókat kellett adni, oszt azért még végül a Fabia gondjához sem fűztél semmit sem hozzá.
nézd! első rendes motorom. ezelőtt egy 50-es pöcsköszörű aprilia rs volt. Nemigazán van összehasonlítási alapom, nameg a kőkemény kb. 4 e km-el a hátam mögött nemigazán tudok neked rá válaszolni.
Gyárilag ilyennel szerelték. Nagyon szar nem lehet.
Csak nagyon csúnyaféle festése van.
Egyébként nagyon megosztó film. akiknek bejön az ilyen sci-fi, azoknak tetszik. akiknek nem, elalszanak rajta.