Amúgy Pupu melóját bentlakással nem tudom hogy meddig tudnám elviselni, a honvédséget is nehezen viseltem. (és utálom a bezártságot és a kötetlen munkaidőt)
Valami mszp-s izé megvan már vagy 5 éve de sztem még sokáig meg lesz.
5-össével lehetett belépni annó és minden ilyen csoportosan belépettel ingyér van a duma
Én meg balhézok az asszonnyal ha 3125Ft-nál több a számlája. (ennyi a lebeszélhető,13,20Ft bárhová bármikor ami 23,7 órányi pofázás + ingyen beszél az összes Linde szerződéses telefonnal amiből kértem jó néhányat a családnak)
A net 500 mb-ját ha átléped, kiszámlázzák, vagy lassítják?
nekem a 2 Gb-os netem van, és 2500 Ft fix. felette lassítanak. Rendes sim kártyás, mobilnet. Akár telefonba is rakhatnám.
jobban járnál külön lenne neted, és telefonod. szerintem. . .
7 és hálón kivűl 14 ft percdíjjal működök,másodperc alapon ja meg van vagy kb 15 ingyenes számom
de telón nincs netem az telefon ,azzal telefonálni kell nem arra való,nem szeressem.
Mért? Te is börtönlakó vagy
A BIZTONSÁGI ŐR!
5-össével lehetett belépni annó és minden ilyen csoportosan belépettel ingyér van a duma
Ajj hát keresztülfolyik rajta ez 1 végtelen körforgás.
http://youtu.be/Gq4JgiuV-yg
Olyan mint egy önkéntes börtön
Első két nap pihennék,de a harmadikon megőrűlnék
nekem a 2 Gb-os netem van, és 2500 Ft fix. felette lassítanak. Rendes sim kártyás, mobilnet. Akár telefonba is rakhatnám.
jobban járnál külön lenne neted, és telefonod. szerintem. . .
7 és hálón kivűl 14 ft percdíjjal működök,másodperc alapon
de telón nincs netem az telefon ,azzal telefonálni kell nem arra való,nem szeressem.