Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háhá darts vbdöntő jön az eurosporton
Amúgy Pupu melóját bentlakással nem tudom hogy meddig tudnám elviselni, a honvédséget is nehezen viseltem. (és utálom a bezártságot és a kötetlen munkaidőt)
Jó, már értem.
Volt olyan is de azt már visszavonták mert folyamatosan most vannak forgatások.
Pupunak.
Mért? Te is börtönlakó vagy
De azt mondtad hogy lesz valami szarság az őrökkel. (hogy nem lesznek mindig, vagy valami ilyesmi)
Ezt nekem szántad?
Na fater ezt nem gondoltam volna a te agyi tekervényeiddel ezt nem találod ki.
A BIZTONSÁGI ŐR!
És addig ki vigyáz a boltra?
Valami mszp-s izé megvan már vagy 5 éve de sztem még sokáig meg lesz.
5-össével lehetett belépni annó és minden ilyen csoportosan belépettel ingyér van a duma

Ajj hát keresztülfolyik rajta ez 1 végtelen körforgás.
http://youtu.be/Gq4JgiuV-yg
Majd tavasszal beindul a guriga meglesz a jogsi hasít a motor és megyek tekeregni.
Jó de abból a pár százból amit prémiumként nem kaptál meg ez még bőven drága.
Mint te
De te sohasem mész onnan sehová sem
Olyan mint egy önkéntes börtön
Első két nap pihennék,de a harmadikon megőrűlnék
Első idom plexi van valakinek nem baj ha karcos meg homályos csak az alsó szakasza legyen jó ne törött.
Valami postáskedvezményes dolog lehet amit fizetés helyett kapnak.
Hát most lehet megöltök de net telefon ingyen csak 2900ft digitv 179 tv és 21 rádió adó.
A Linde Westel partner de idén nyáron lejár a négy év és már előre szóltak hogy megyünk a Vodához mert az még sokkal kedvezőbb lesz.
Ez milyen tarifa csomag? mert nekem 29 Ft és percalapú, havi 4000 minimum
Számláznák, de a telefon okosba forgalmaz, így éjjelnappal netezve elég. és kell, mert megőrülnék itt.
Azaz 237 perc pofázás.
Én meg balhézok az asszonnyal ha 3125Ft-nál több a számlája. (ennyi a lebeszélhető,13,20Ft bárhová bármikor ami 23,7 órányi pofázás + ingyen beszél az összes Linde szerződéses telefonnal amiből kértem jó néhányat a családnak)
A net 500 mb-ját ha átléped, kiszámlázzák, vagy lassítják?
nekem a 2 Gb-os netem van, és 2500 Ft fix. felette lassítanak. Rendes sim kártyás, mobilnet. Akár telefonba is rakhatnám.
jobban járnál külön lenne neted, és telefonod. szerintem. . .

7 és hálón kivűl 14 ft percdíjjal működök,másodperc alapon ja meg van vagy kb 15 ingyenes számom
de telón nincs netem az telefon ,azzal telefonálni kell nem arra való,nem szeressem.

Ja és 3100 ft-ért van vagy 50 kábel adóm és netem