Szevasztoook. Ma is jó volt. Kasszáztam, már egész jól megy. Meg már azért van tudásom, meg tapasztalatom is elegendő. Takarítás is volt - azt mondjuk utálom Ja és képzeljétek, bejön egy fószer, hogy ő valami olyat kér amiben nincs csirke. Hát nehezen bírtam ki röhögés nélkül. Ja meg volt egy sutyerák aki bejött, használta a wc-t, majd kifele menet még leturházta kívülről az üveget fej magasságban... Azt mondta a főnökasszony, hogy csak a KFC területén kívül verhetem meg.
ja és ami nem utolsó:
nov-dec sokat túlóráztam. mikor reggel 7-től este 7-ig dolgozok, már nincs humorom begyújtani, olyankor ment ez a kvarcos, meg ilyenek.
2 kw kevésnek tűnik, pedig nem. gyönyörűen melegszik tőle a vezeték, úgyhogy a ház újonnan kábelezett konyhájába és fűrdőszobájába vannak bedugva, és a fal tövébe húzott hosszabbítóval megy.
maradjunk annyiban, nem túl esztétikus.
A te villanydíjaddal az mehet állandóan, akkor talán nem lesz kevés. Az infrás becsapós, mert az nem a helyiséget melegíti, hanem a testet. Nekem is itt a szobámban van 2kW lihegő, kb. 15m2, és befűti 15 perc alatt, csak hangos xar.
mindössze 44 nm-t akarok fűteni. 4 db 1200 w-os lesz. most a házba a minusz 6-be lehet tartani egy 2 kilós olajradiátorral, 2 kilós ventis cekászos szarral, és egy 0,8 kilós kvarcsövessel ha megy minden fullon 23 fokot. a ventisnek, és a kvarcosnak a hatásfoka közelsem ideális, mertfényt is adnak ki, ahhoz is "pocsékol" energiát. az olajradiátor újféle, ezért kicsi a hőleadó felülete. megy 15 percet, már hallom a relét, és kussol fél óráig. hol megy hol nem. az is szar a rossz hőleadás miatt.
Ami most mehetne 4,8kiló. A fűtőbetétek is akkorák lesznek, így mivel ott jobb a hatásfok, szerintem alkalmas lesz. Legrosszabb esetben nagyobb betét kell majd.
Egyébként csak kiegészítés. Elsődlegesen fával fűtök, csak mikor hazajövök este 8-kor szar azzal pöcsölni, hogy még gyújtsak be, szaladgáljak le fát rakni rá, stb. stb.
így mikor olyan a szitu, odatekerem a szobatermosztátot, oszt helló.
a kazán már a falon, és be is van kötve a fűtés rendszerbe. csak a villany része van hátra.
Neve is van: exorexia. Szenvedélybetegség, ahogy mondod. Nehezen gyógyítható, mert a betegnek nincs betegségtudata ("hisz én csak mozgok, sportolok, fitt akarok lenni")
Azért nem olyan súlyos, mint a legtöbb függőség
nov-dec sokat túlóráztam. mikor reggel 7-től este 7-ig dolgozok, már nincs humorom begyújtani, olyankor ment ez a kvarcos, meg ilyenek.
2 kw kevésnek tűnik, pedig nem. gyönyörűen melegszik tőle a vezeték, úgyhogy a ház újonnan kábelezett konyhájába és fűrdőszobájába vannak bedugva, és a fal tövébe húzott hosszabbítóval megy.
maradjunk annyiban, nem túl esztétikus.
Ami most mehetne 4,8kiló. A fűtőbetétek is akkorák lesznek, így mivel ott jobb a hatásfok, szerintem alkalmas lesz. Legrosszabb esetben nagyobb betét kell majd.
Egyébként csak kiegészítés. Elsődlegesen fával fűtök, csak mikor hazajövök este 8-kor szar azzal pöcsölni, hogy még gyújtsak be, szaladgáljak le fát rakni rá, stb. stb.
így mikor olyan a szitu, odatekerem a szobatermosztátot, oszt helló.
a kazán már a falon, és be is van kötve a fűtés rendszerbe. csak a villany része van hátra.
Azért nem olyan súlyos, mint a legtöbb függőség