Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus ez de komoly: Az igazi rádiós hang
Bocsánat verhetem de ua.
Az utolsó mondatod 3x kellett elolvasnom hogy tudatosuljon bennem a vernem szó. . . . .
Miért nem mondtad neki, hogy a legjobb helyre jött itt bármiből választhat
Alakul szépen. Már csak a jó időt várjuk a versenyre hangoláshoz és hozom is el
を。たくさん食べていない、実際には、非常にまれ
Szevasztoook. Ma is jó volt. Kasszáztam, már egész jól megy. Meg már azért van tudásom, meg tapasztalatom is elegendő. Takarítás is volt - azt mondjuk utálom Ja és képzeljétek, bejön egy fószer, hogy ő valami olyat kér amiben nincs csirke. Hát nehezen bírtam ki röhögés nélkül. Ja meg volt egy sutyerák aki bejött, használta a wc-t, majd kifele menet még leturházta kívülről az üveget fej magasságban... Azt mondta a főnökasszony, hogy csak a KFC területén kívül verhetem meg.
Ja és .
Mondtam, a lé nem sürgős, ráér akár tavasszal is. (úgyis csak elköltené az asszony)
Sziasztok! Thomas itt vagy?
hurrá
Nekem is van 1 elektromos kályhám, 3x2.6kW, de csak 1 fázisom van, úgyhogy 2 van bekötve, az is horpasztja az óra oldalát mondjuk csak 3m2-t fűt.
Szólt körzeti dokim sürgősbe csináljam meg az orvosim mert felemelik 30000ft ra 6500 helyett
Szasztok újra itthon. nagyon vagyok. láz fejfájás émelygés szédelgés.
ja és ami nem utolsó:
nov-dec sokat túlóráztam. mikor reggel 7-től este 7-ig dolgozok, már nincs humorom begyújtani, olyankor ment ez a kvarcos, meg ilyenek.
2 kw kevésnek tűnik, pedig nem. gyönyörűen melegszik tőle a vezeték, úgyhogy a ház újonnan kábelezett konyhájába és fűrdőszobájába vannak bedugva, és a fal tövébe húzott hosszabbítóval megy.
maradjunk annyiban, nem túl esztétikus.
igen, elég szar azoknak a hatásfoka. majd referálok megy-e rendesen, és mennyit fogyaszt.
A te villanydíjaddal az mehet állandóan, akkor talán nem lesz kevés. Az infrás becsapós, mert az nem a helyiséget melegíti, hanem a testet. Nekem is itt a szobámban van 2kW lihegő, kb. 15m2, és befűti 15 perc alatt, csak hangos xar.
mindössze 44 nm-t akarok fűteni. 4 db 1200 w-os lesz. most a házba a minusz 6-be lehet tartani egy 2 kilós olajradiátorral, 2 kilós ventis cekászos szarral, és egy 0,8 kilós kvarcsövessel ha megy minden fullon 23 fokot. a ventisnek, és a kvarcosnak a hatásfoka közelsem ideális, mertfényt is adnak ki, ahhoz is "pocsékol" energiát. az olajradiátor újféle, ezért kicsi a hőleadó felülete. megy 15 percet, már hallom a relét, és kussol fél óráig. hol megy hol nem. az is szar a rossz hőleadás miatt.
Ami most mehetne 4,8kiló. A fűtőbetétek is akkorák lesznek, így mivel ott jobb a hatásfok, szerintem alkalmas lesz. Legrosszabb esetben nagyobb betét kell majd.
Egyébként csak kiegészítés. Elsődlegesen fával fűtök, csak mikor hazajövök este 8-kor szar azzal pöcsölni, hogy még gyújtsak be, szaladgáljak le fát rakni rá, stb. stb.
így mikor olyan a szitu, odatekerem a szobatermosztátot, oszt helló.
a kazán már a falon, és be is van kötve a fűtés rendszerbe. csak a villany része van hátra.
Elolvastam, az alig több, mint 4 kW, csak kiegészítőnek akarod?
Ja télleg, villanyos droid óccón kapja Nem lesz kevés, mekkora betétek? Sztem össz. min. 10 kW kéne... alsó hangon.
Nekem van fogó, de én mindig forrasztom, jobb. Az nem lesz kontaktos soha
Neve is van: exorexia. Szenvedélybetegség, ahogy mondod. Nehezen gyógyítható, mert a betegnek nincs betegségtudata ("hisz én csak mozgok, sportolok, fitt akarok lenni")
Azért nem olyan súlyos, mint a legtöbb függőség