Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JA akkor felrakhatod megengedem
Baszmeg. Most esett le, hogy milyen dobozról beszéltek! Pupu ez füles doboz, ilyen instant levehetős hordós táska szerű...szóval csak nagy utazásokkor lesz rajta
ne igyál ma már többet
Tegnap felbontottam egy pezsgőt. 1 pohár után visszadugóztam és bevágtam a hűtőbe.
Megyek visszabontom iszok egy pohárral.
Hogy mért?
Hámer csak! (mindenki szar pezsgőt hoz ajándéka merthogy az ócsó. . . )
Egyedül az én anyucikám szeret engemet. kaptam szülinapra egy ágyas Vilmos-t. (nem, nem egy Vilmos nevű faszi aki meg akar dugni, hanem egy ital aminek ez a neve)
Hisztis picsa jelen!
Nekem nincs, de tehetnél egy képet hogy mire gondolsz. (hátha úgy esetleg valaki)
Én feleslegesnek tartom azért hogy a parkolóba hagyom és valami gyökér kilopja a sisakot meg a kabátom meg a nemtommit. ott van 2 hátizsákom 1 qrvanagy és 1 kicsi az felpókozom és kész.
Neeeemmmm bizony.
nem hinném, hogy forrasztós. Ilyennel nagyban nem foglalkoznak, de nem baj. Jóvanaz. Forrasztom a simát.
1991-es
Sziasztok! FZR 1000-hez kellene nekem első sárvédő bal oldalán lévő kis takaró rész, vagy egész sárvédő, ha külön nincs, csak egyben.. Valakinek?
Eljön az ideje.
Thomas bújj elő te sértődős hisztis picsa!
Nekem nem kell doboz. Minek?
Azt már érezném.
Amiért majd te is fogod.
vagy egy kukacok rágta meztelen táncoscsajt
micsicsi?
Eddig nem jött semmi
Ok.
P071 minek rontod el 1 dobozzal a szép motort?
Aztán lehet hogy egy-két év múlva kibontom a dobozt és találok benne két téglát!
Ja nem az azt hittem az enyémet nem néztem előzményt.