Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy kafa Pizza ut -os pólóm. ilyen teniszpóló. Nagyon kényelmes.
Túrkálós.
Köszi !Saját gyártmány
3.nem az enyém .De kellenek !A motorozás csak ráadás
Óóó. Én 3 hónapig kerestem ezt a melót és ugyan "túlképzett" vagyok hozzá, de legalább meló és itt is kp-val fizetnek...az pedig kell. Aztán meglátjuk, lehet találok mást, lehet maradok itt. Itt is előrébb lehet lépni ám, ott meg már azért JOBB pénzek vannak, még ha nem is JÓ-k. A felettem levő srác - aki azért nem egy nagy agytröszt - bár ő talán a legjobb fej - 130-at megkap kézbe biztosan, ha nem többet...de inkább többet. Az meg már nekem jó pénz
Dolgoztam anno a pizza hut-ba na az is kemény időszak volt a pizzákra sablon minden feltétet mérőpohárral kellett felrakni és a hetente 1x éjszakai nagytakarítás de akkor a nagy sütőtől kezdve az összes edényt csempét szal mindent
Hát igen nem egyszerű, de legalább van melód.
Én Júniusban diplomáztam le és azóta nem tudok elhelyezkedni.
Ahová egyáltalán behívnak interjúra ott a végén mindig az van hogy nem tudok folyékonyan angolul beszélni.
Ha pedig lejjeb akarom adni akkor meg nem vesznek föl arra hivatkozva, hogy arra a munkára túlképzett vagyok.
Úgyhogy tele a f*szom!
Tehát most járok tanárhoz és tökéletesítem az angol tudásom, közben meg megy a melókeresés.
Persze. Nem hallottam semmi.
Nálunk jó, mert elég szabadság van "úgymond". Ha csinálod a melót rendesen - lobby mindig szép tiszta, rendezett - akkor nincs baszogatás. Ha törekedünk arra, hogy mindig tisztaság és rend legyen, akkor azért nem olyan nehéz ezt fenntartani. Mondjuk kicsit kontrasztos nekem ez a KFC egyenlőre. Mindig legyen rend és tisztaság, de jó lesz már az a felmosás úgy, pörögni kell. Meg hideg vizes zuhanyt kapnak csak a tálcák, semmi mosószer meg miegyéb. Leszárad, még félig vizesen már megy rá a papír. Ha a krumpli kiesik a csúszdából, akkor azt visszadobják a gyűjtőbe, meg ilyenek....

De persze ezekről nem beszéltem!
Értem, akkor holnap nekiesek és szétdöltöm a fordulatszámmérőt.
Viszont ha semmi rendellenességet nem találok ilyen téren, attól még lehet az óra a hibás?
Igen. Ezekkel a helyekkel az a gond, hogy látja a vásárló is mi megy hátul. Nem lehet linkeskedni. Mégcsak röhögcsélni se nagyon.
a whirlpool msógép motorjának egyetlen betáp párja van.
A fordulatot az elektronika úgy szabályozza, hogy egy Triac ki-be kapcsol állandóan A ki-be kapcsolhatás gyorsasága vagy lassúsága állítja a fordulatot.
ha neked hol érintkezik hol nem, ugyanez lesz a szitu. menni fog, de össze-vissza.
Persze, idővel könnyebb lesz minden. Amikor már zsigerből mennek a menük meg a kosarak meg minden, akkor jó lesz, de ez most még így, hogy nagyon durván tanulós (ma voltam másodjára és már "lebasztak", hogy nem tudom grammra a hozzávalókat ) azért nehéz. Meg itt tényleg mindig pörögni kell. Az emberek elvárják, hogy mindig mindent csilivili legyen, rendezett stb.

Jó lesz az. Hozzászoksz az emberekhez, és lehet simán fognak majd keresni a másik helyről ahol ígérték, hogy jeleznek ha van valami.
És attól csinálhatja ezt?
Ha nem érintkezik akkor egyáltalán nem kellene neki mérni, nem?
Ha szét lehet szedni akkor nagyítóval megnézhetnéd a panelon a beforrasztásokat. Ahol bejön a táp, ahogy be vannak forrasztva az alkatrészek, de inkább a tápnál ki szokott "mozogni"
Bizony. Ha onnan nézem, akkor undorító szar meló semmi pénzért, de sokat változtam, máshonnan nézem a dolgokat és így azért sokkal könnyebb. Máshogy állok hozzá
Eredetileg nem, de már szedtem szét, úgyhogy megoldható.
Miért?
De legalább van meló,és ki is fizetik. Nálunk bevált gyakorlat,hogy egy hónap meló,aztán b@sznak kifizetni. Csak valami alamizsnát dobnak az embernek,persze töredéket ami a megállapodásban volt. Két cimborám is így járt nem is olyan rég.
Az nem sok. Órát szét lehet szedni?
Megmértem azt amit csövi mondott, vagyis a feszültségingadozást a fordulatszámmérő hátán lévő vezetékeken. Amikor működött az index kb "1volt"-ot ingadozott. Az nem olyan sok.

Ábrus szerinted ettől még lehet hogy nem az óra a hibás?
Most tudnék venni egy másikat 2e ft-ért, de nem akarok ha nem az a baj.
Lejárati ideje van sajnos, úgyhogy nem tudtam! De ha jöttök errefele akkor tudok kedvezményt intézni
Írd ki az eseményekhez
Legalább 600m. Igaz nekem 200km, mert a sárga izsákon van.
Elég bonyolult az útvonal, ezt lehetne nálunk faluhelyen is. Itt es van körforgó
ez a nagy túra ?