Nem kicsi. Ez nem fosik be, ha 4 hónapig nem megy a motor, indítja az után is (kicsi az önkisülés)
Akkuról nem megy semmi menet közben, mindent a generátornak kell ellátni (a 110W égőd kicsit sok) Ha nem lenne generátor, akkuról fél órát se mennél el.
há, akkor nemtoom.
mindenesetre ezen felbuzdulva apósjelölt neki állt szoftvert frissíteni. Hátha az mpeg 2 kódolásból mpeg 4 lesz szoft frissítéssel, oszt jön a digitális földfelszini.
Valakinek 32 colos szobadísz olcsójéééé ? Philips.
Hála istennek hogy nem így van vele mindenki Nem is hiszek a nagyfaterban )
Mert különben már rég nem csinálnám ezt a genyó melót.
Akiket tudok hogy abból élnek nem a nyomi fizetésükből azoknak én is szoktam hagyni alamizsnát Kutasok viszont nálam is kimaradnak a szórásból,mert egy egy kúton naponta igen sokan megfordúlnak,és ott nélkülem is szép borcsi alakul!
Egyfolytában azon töröm a fejem h milyen boltot kéne csinálni?
Van ötletetek?
Nem rég menüfőzetésbe akartam kezdeni,már szépen alakult a tervem,de basszus beelőztek kicsiny városunkban a meglévők mellé még kettő nyílt újonnan.
A cipőboltjaink viszont gagyik
Akkuról nem megy semmi menet közben, mindent a generátornak kell ellátni (a 110W égőd kicsit sok) Ha nem lenne generátor, akkuról fél órát se mennél el.
Baszod tényleg elírtam.
A legjobb, hogy azzal is számoltam amit leírtam
gondolkodj miért kaptad !
mindenesetre ezen felbuzdulva apósjelölt neki állt szoftvert frissíteni. Hátha az mpeg 2 kódolásból mpeg 4 lesz szoft frissítéssel, oszt jön a digitális földfelszini.
Valakinek 32 colos szobadísz olcsójéééé ? Philips.
Mert különben már rég nem csinálnám ezt a genyó melót.
Akiket tudok hogy abból élnek nem a nyomi fizetésükből azoknak én is szoktam hagyni alamizsnát
Egyfolytában azon töröm a fejem h milyen boltot kéne csinálni?
Van ötletetek?
Nem rég menüfőzetésbe akartam kezdeni,már szépen alakult a tervem,de basszus beelőztek kicsiny városunkban a meglévők mellé még kettő nyílt újonnan.
A cipőboltjaink viszont gagyik
Már belinkeltem a tutit dehát mindenki ért hozzá
Sztem ez is simán elvinné.