Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nincs sapkád
aszem enyhe bodulat jött rám megyek lefekszem piheni
lehet tu-tu-tul fáradt vagyok vagy csak lusta vagyok gondolkozni de nem jővők reá ,
Nem kicsi. Ez nem fosik be, ha 4 hónapig nem megy a motor, indítja az után is (kicsi az önkisülés)
Akkuról nem megy semmi menet közben, mindent a generátornak kell ellátni (a 110W égőd kicsit sok) Ha nem lenne generátor, akkuról fél órát se mennél el.

Baszod tényleg elírtam.
A legjobb, hogy azzal is számoltam amit leírtam
ja, és
gondolkodj miért kaptad !
há, akkor nemtoom.
mindenesetre ezen felbuzdulva apósjelölt neki állt szoftvert frissíteni. Hátha az mpeg 2 kódolásból mpeg 4 lesz szoft frissítéssel, oszt jön a digitális földfelszini.
Valakinek 32 colos szobadísz olcsójéééé ? Philips.
mert itt mindenki szakértö
Hála istennek hogy nem így van vele mindenki Nem is hiszek a nagyfaterban )
Mert különben már rég nem csinálnám ezt a genyó melót.
Akiket tudok hogy abból élnek nem a nyomi fizetésükből azoknak én is szoktam hagyni alamizsnát Kutasok viszont nálam is kimaradnak a szórásból,mert egy egy kúton naponta igen sokan megfordúlnak,és ott nélkülem is szép borcsi alakul!

Egyfolytában azon töröm a fejem h milyen boltot kéne csinálni?
Van ötletetek?
Nem rég menüfőzetésbe akartam kezdeni,már szépen alakult a tervem,de basszus beelőztek kicsiny városunkban a meglévők mellé még kettő nyílt újonnan.
A cipőboltjaink viszont gagyik
hát az a 7,5A az nem kicsi jó azt látom a startáram az 200A
Akkor ha szépem megkérlek behajítod a Tiszába . .
Ááááááá, szivacc, 54et épeszű hombre nem ad akksiért - ilyen öreg motorba
Már belinkeltem a tutit dehát mindenki ért hozzá
Sztem ez is simán elvinné.
Sajnos nem,a forgórész szakadt,és lakatosok nem tudták széthúzni.Azt mondták,ha jobban nekiesnek,sérülne a tengely és a csúszópálya!
7 ropiért jönnének megszeparálni de annyiért nem kell
. . Ábrus Ábrus
ez nem ér ne higyetek neki ábrus csal élö tanu vagyok nekem mesélte ,hogy hogy van neki ez az aksi ,
Üdv mindenkinek! tomas nekem a 0000 nem jó ! azt már én is látam a neten de nem veszi be
Gyulám a generátorral kapcsolatban van valami fejlemény?
54e az aksi?
Szedjem le a másik tompítottat?
ÚÚÚÚÚ vazze!
Papa a tiédbe is jó amit potinak linkeltem.
Hát ja.