"van egy limója, meg akar még
és azt akarja felfuttatni alapban az lenne a melóm, hogy vezessem, meg intézzek midnent ami hozzátartozik, meg menedzseljem is a dolgot utazási irodáknál etc.. mikor meg nem azt nyomom, akkor az étteremben ami épp akad, kajáérmenés, ezmegaz"
Jó az a meló discoveryn láttam mikor mentek a kocsiért és vagy 20 kannéger elkergette őket szó szerint az életükért futottak .
Majd ha Kolompár Jose Armando Lakatos Vendelhez kell menni az olcsó suziért foglalni és a fél falu nekiesik az embernek na akkor átgondolja az életét.
a másik ami most érdekes, ilyen biztosításos-nyomozós, lízingcsalósfelderítós-visszavevős meló ráadásul ott dolgozik egy ismerősöm, és betenné a főnöknek az életrajzom és állítólag az sem rossz pénz, sőt. ismertek ilyen arcot?
ez nem olyan mint a sim kártya. nem tilt le.
Este Kingától majd megkérdem honnan ízzaddta a kódot. Majd dobok fel egy linket.
Egyébként a death race 2-nél a feliratot is faszául kezelte. Bár, a felénél pixeleire hullott a film. Valami szar volt az avi tömörítéssel.
Na most mennem kell. Visszik öcsém golfját műszakira + megyek vissza az autósboltba, mert túl vastag volt a gyűrű amit adtak, ráadásul emiatt el is törtem, mert a dugóba ragadt.
Multkor áruházi parkolóba odajött a hajlékony, hogy visszatolná a bev. kocsit.
mondtam neki, nesze cimbi, meg kivettem neki a kockából egy sört, hogy ez a jatt, merthogy érme aaazz nincs a verdába.
Étteremvezetői állás?Biztos több pénz mint egy átlagos melósé,de több felelősség és gond is!Te felelsz a működési engedélyekért,önkormányzat,Köjál,egyéb ellenőrök,ha valami nem jó téged bírságolnak(!),dolgozókat kezelni kell,meg az anyagrendelés,és az mindig késik!És még ott vannak az elégedetlen vendégek is.Szóval fejfájós meló,erre számíts!
és azt akarja felfuttatni alapban az lenne a melóm, hogy vezessem, meg intézzek midnent ami hozzátartozik, meg menedzseljem is a dolgot utazási irodáknál etc.. mikor meg nem azt nyomom, akkor az étteremben ami épp akad, kajáérmenés, ezmegaz"
Majd ha Kolompár Jose Armando Lakatos Vendelhez kell menni az olcsó suziért foglalni és a fél falu nekiesik az embernek na akkor átgondolja az életét.
Este Kingától majd megkérdem honnan ízzaddta a kódot. Majd dobok fel egy linket.
Egyébként a death race 2-nél a feliratot is faszául kezelte. Bár, a felénél pixeleire hullott a film. Valami szar volt az avi tömörítéssel.
Na most mennem kell. Visszik öcsém golfját műszakira + megyek vissza az autósboltba, mert túl vastag volt a gyűrű amit adtak, ráadásul emiatt el is törtem, mert a dugóba ragadt.
mondtam neki, nesze cimbi, meg kivettem neki a kockából egy sört, hogy ez a jatt, merthogy érme aaazz nincs a verdába.
kocsiba be, oszt majd otthon csomagolgatok.
most anyám gépén kalózkodom.
De kurvagyors ez a net a mobilnet után. . .
a héten postára adom.