Az a jelenet amikor az elején a szent keresztesháborúba mond 1 monológot nagy füst zászlók lengnek a szélben és a háttérben látszik a füstön keresztül az árnyék hogy harcolnak na az 1ik árnyékharcos én voltam -15 fok volt kint a stúdió előtt.
Jó magyar kocsmaszokás a feles+sör kísérő koktélkombináció,ócsó, üt.
A kőművesek meg köztudottan szeretnek olcsó ütős cuccot inni.
Gondoltam ellested a technikát valahonnan a közelből
Hát azt kell mondjam, hogy megéri az IMAX. Annyival másabb, mint a sima 3D. Sima 3D-n csak annyi van, hogy látszik, hogy CGI az egész kb. IMAX-be mielőtt a film elkezdődött jött a visszaszámolás, karikákkal meg mindennel és annyira durva volt, hogy maj' beszartam. Komolyan mondom, megéri 1x feljönni pestre és megnézni. Amint lesz kp-m tuti elmegyek rá még1x.
jajj gida...4 éve együtt vagyunk és imádjuk egymást...amint lesz pénzem - ki tudja mikor... - költözünk össze és ha akkor is minden okés, akkor el is veszem persze ez jövőkép, nem idén lesz valószínűleg...
Hát az lesz, hogy iszok valami jót...bár az sem megoldás...áhh mindegy. Ez van, ha őrlődök rajta se lesz jobb...néznék valami jó filmet, de szar az ncore...azok is kapják be. Az utolsó jó film ami tetszett az a TRON örökség, IMAX-be néztük a barátaimmal, na az jó volt. Bármikor elmennék rá még1x, pedig 1800 csak a jegy...
ha itt lennél, tőtenék neked egy dupla feles házit, meg bontanék neked egy sört.
De, így csak javasolni tudom. Igyál valami jó erőset, oszt ülj le egy jó vígjáték elé.
valami jó Zucker film elé.
ne forogj ! főleg ne 2 hétig. egészségtelen.
Fel a fejjel ezt mindenki átéli aki új még a melóhelyen. Majd abbahagyják ha nem veszed fel. Én úgy építettem le őket hogy a képükbe mosolyogtam és nem szóltam semmit, észreveszik hogy nem őrlődsz rajta és abbahagyják.
áá semmi...kibaszottul bánt valami amiről nem beszélhetek a fórumon (nem magam miatt..) és ezen őrlődöm 2 hete és reméltem, hogy megoldódik a problémám, de nem fog még egy darabig...mindegy.
meg ez a meló is...más szarsága miatt is én fizessek, meg én vagyok a geci, meg hát új gyerek, szívassuk meg, stb. mindegy, szar a kedvem meg az egész kibaszott hangulatom ma..
Írtam én egy szóval is hogy én ennyiért vettem? (vagy egyáltalán pénzt adtam érte?)
Én csak annyit mondtam hogy az enyémben ilyen van, illetve rábólintottam hogy igen 54e Ft.
e tanultam. Saját tapasztalat.
A kőművesek meg köztudottan szeretnek olcsó ütős cuccot inni.
Gondoltam ellested a technikát valahonnan a közelből
szél felfújja a szoknyát,sisak elnyomja a hajat
gumifüstöléstől meg gumimorzsás lesz a fehér ruha
Poti nem ezt akarod ugye?
Jóféle !
De, így csak javasolni tudom. Igyál valami jó erőset, oszt ülj le egy jó vígjáték elé.
valami jó Zucker film elé.
ne forogj ! főleg ne 2 hétig. egészségtelen.
meg ez a meló is...más szarsága miatt is én fizessek, meg én vagyok a geci, meg hát új gyerek, szívassuk meg, stb. mindegy, szar a kedvem meg az egész kibaszott hangulatom ma..
Én csak annyit mondtam hogy az enyémben ilyen van, illetve rábólintottam hogy igen 54e Ft.