Én a cbtx16-os zselést vettem bele,igaz tavalyi áron is 16000-volt,de lásd a töltő hibájából rendesen le volt merülve,mégis beindult!És alapjáraton nem tölt eleget,ezt igazolom,ugye nekem van fenn akkufeszmérő,és bizony lámpánál várakozva esik a feszültség!
Ne aggódj én is csak tudod ez tök jó mert így folyamatosan vannak fent és lehet dumálni nem úgy mint egész délelőtt akkor senki nem volt szinte.
Ezt jól kitaláltam látod Sanyi
jah,azt hittem neked nem indul Nem olvastam vissza mert most is rohangálok fel le, mennem kéne gépet csinálni, de nem tudom leugorjak-e az önkormányzathoz kérdezősködni...de akkor meg elkések,áhhh
Engem pont múltkor szívatott mikor mentem volna egy kört a napsütésbe. Csak forgót és forgott, de nem indult, aksira töltő, néha elindult, kicseréltem a trafókat amik maradtak a másikból és most jó. Ki kéne mérned a trafeszokat sztem.
Hajaj régen jártam erre, bár nem mintha gépnél lettem volna sokat.
Kéne egy két tanács, vagyis inkább segítség.
Nah szóval. Holnap vinném a motort intézni hivatalosan. DE a forgalmiban nekem piros szín szerepel, és valójában fekete a motor.De így elméletileg eredetiségin nem megy át, viszont ha lemegyek az okmányirodába ott elveszik a forgalmit ,hogy csinálnak a szín miatt másikat. DE viszont abban még a régi tulaj szerepel, és nem az alapján akarom megcsinálni a forgalmit hanem már az én nevemmel, és az új színnel. Szerintetek ,hogy csináljam vagy mit csináljak? Valakinek volt már ilyen? A motoron érvényes biztositás van már,és műszaki is van, szóval ezekkel nincs gond. Na valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm Üdv. Böccy
FÁBI ! ! ! !
A 140 A az az indítóáram ! !
Annak mi köze a járó motorhoz?
A járó motornál az Ah jön a képbe. mennyi ampert tud 1 órán át leadni anélkül, hogy bizonyos % fesz. esés lenne.
Az ezres generátora 280 A-t csinált.
280 A szorozva 12 V-al, az 3360 W.
mi fogyaszthat nektek 3360 W-ot a motoron?
Űlésfűtés?
Persze ez csak akkor jelentkezhet ha az akku betegeskedik.Normál esetben bőven elé a 140A is.De miért ne vennél erősebbet,ha az is annyiba kerül.Én is azt választanám.
biztos igazatok van, de valahogy nem tudom elképzelni. A motor tölti az akkut is, tehát az egész hóbelevanc üzemeltetésén túl még van jónéhány W ereje a generátornak az akku töltésére is. + természetesen számoltak nagyobb izzóval is, sőt a dugóban araszolással is.
Kizártnak tartom, hogy ne tudna akár alapjáraton a generátor annyi elektromosságot termelni, hogy a motor járjon, és amiatt fulladjon a motor.
És akkor mi van azokkal a mocikkal amiket akku nélkül üzemeltetnek?
Ha alacsony a fordulat pl vároban araszolva,a generátor nem biztos,hogy eleget bír tölteni akkor bíz az akksinak kell rásegíteni és ha beindul pl a hűtő venti akkor úgy meg tudja rántja az akksit,hogy nem marad elég szufla a gyújtásnak és lefullad a motor.
Ezt jól kitaláltam látod Sanyi
mindenesetre szerintem d.u. lesznek itt olyan Gyulák és Ábrusok, akik szakik a témában.
Egyébként Szia!
Hajaj régen jártam erre, bár nem mintha gépnél lettem volna sokat.
Kéne egy két tanács, vagyis inkább segítség.
Nah szóval. Holnap vinném a motort intézni hivatalosan. DE a forgalmiban nekem piros szín szerepel, és valójában fekete a motor.De így elméletileg eredetiségin nem megy át, viszont ha lemegyek az okmányirodába ott elveszik a forgalmit ,hogy csinálnak a szín miatt másikat. DE viszont abban még a régi tulaj szerepel, és nem az alapján akarom megcsinálni a forgalmit hanem már az én nevemmel, és az új színnel. Szerintetek ,hogy csináljam vagy mit csináljak? Valakinek volt már ilyen? A motoron érvényes biztositás van már,és műszaki is van, szóval ezekkel nincs gond. Na valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm
A 140 A az az indítóáram ! !
Annak mi köze a járó motorhoz?
A járó motornál az Ah jön a képbe. mennyi ampert tud 1 órán át leadni anélkül, hogy bizonyos % fesz. esés lenne.
Az ezres generátora 280 A-t csinált.
280 A szorozva 12 V-al, az 3360 W.
mi fogyaszthat nektek 3360 W-ot a motoron?
Űlésfűtés?
Kizártnak tartom, hogy ne tudna akár alapjáraton a generátor annyi elektromosságot termelni, hogy a motor járjon, és amiatt fulladjon a motor.
És akkor mi van azokkal a mocikkal amiket akku nélkül üzemeltetnek?