Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazzmeg, te úgy vezetted ahogy kurvára nem illett volna, de ezt felejtsük már el....szerinted jó volt, akkor nem is volt igazán gond vele, azért tudtam használni...felejtsd el!
én csak azt nem értem, hogy mikor kipróbáltam, tudta a kisgép amit kell, de poti akkor is sírt
A múltkori magas színvonalú adás után (amikor téged használtak ügyeletes majomnak) kiszálltam a hallgatásából.
ja de milyen rádióba?
100 km-en számoltam. Tele nyomtam a tankot és a kövi 100 km-t vegyesen vezettem direkt. Amikor lement a 100-as, akkor telelöktem, kicsit több mint 7 liter ment bele. De úgy is próbáltam, hogy telelöktem a tankot és addig mentem amíg ki nem fogyott belőle az utolsó cseppig - szó szerint, anyám örült is amikor felhívtam, hogy kéne benzin itt állok europark előtt . Azt hiszem a 14 literrel 200 km-t ment el kb.
Pokolgép, Kárpátia, Rómeó Vérzik, Dalriada, Egészséges fejbőr.....!
Vegye meg villámáron 140e-ért!
viszek pár NORMÁLIS zenét csütörtökre a rádióba.. mit hallanátok? csak magyar
Kell még kicsit tekergetni a karburátor csavarjait és szinkronizálni de nagyjából már jó. (mármint hogy működik és üzemel és jobb mint az eredeti beállításokkal volt de még nem tetszik )
Tényleg, azt a fogyasztási értéket amit sokallsz azt telitanktól telitankig számoltad?
valakit nem érdekel olcsón egy Fz?link
Hehe, így legyen! Nem akarok belőle balhét, mert azt a szemük előtt fújom pirosra sprayel mérgembe Így is a kpm-el már anno meggyűlt a bajom...még a robogóval
ezzel egyetértek!
Akkor mentem vele amikor írtam. (tegnapelőtt)
Ne viccelj, nekem ilyen volt eredetvizsgán:

- Akkor egy fehér piros FZR 250R igaz?
- Hű azanyját kezitcsókolom ez bizony fekete
- Azt én is látom, na mindegy...
befeküdtem egy gamestar-al egy nagy kád vízbe, meg hoztam egy appletini-t, meg egy gin tonicot és egy vbk-t.

ábrus mentél végül a kicsivel? mesélj
vagyis a 600-ast
Okés, köszi. Meglátom még ,hogy lesz. De legegyszerűbben és lehetőleg legolcsóbban akarom megúszni. Most mondtak nekem olyat,hogy úgy csináljam,vigyem először eredetiségire, mert hogy nem fognak a színbe belekötni amit remélek, azt utána kpm-hez, és ott kérjek színmódosító papírt vagy mi a rákot. ott kifizetem az illetéket,és utána menjek az okmányba. Ez így szerinted vagy szerintetek kivitelezhető? Na meg a másik, az nem gond ha lábon viszem nem? Nem mintha eddig nem mentem volna vele... de ezek még is csak szervek
elolvsni se érdesmes ennyiírást ittenn
azötödik mety csakde a többi nm megyen csak még egy másik is,
micsoda élet van ma itt este!
esse mety csak fehér kocka mind link
vindóz 7en persze. azxpn meg ment a régi gépen
Mi az anynyáér nem jáccik le némejik videót ez a buzi lángolófarkú róka?
pl a macskás vidit sem(a krómmal meg megy)
Lapos monitor te nyomi.
Mentem! Jó éjt.