Bazzmeg, te úgy vezetted ahogy kurvára nem illett volna, de ezt felejtsük már el....szerinted jó volt, akkor nem is volt igazán gond vele, azért tudtam használni...felejtsd el!
100 km-en számoltam. Tele nyomtam a tankot és a kövi 100 km-t vegyesen vezettem direkt. Amikor lement a 100-as, akkor telelöktem, kicsit több mint 7 liter ment bele. De úgy is próbáltam, hogy telelöktem a tankot és addig mentem amíg ki nem fogyott belőle az utolsó cseppig - szó szerint, anyám örült is amikor felhívtam, hogy kéne benzin itt állok europark előtt . Azt hiszem a 14 literrel 200 km-t ment el kb.
Kell még kicsit tekergetni a karburátor csavarjait és szinkronizálni de nagyjából már jó. (mármint hogy működik és üzemel és jobb mint az eredeti beállításokkal volt de még nem tetszik )
Tényleg, azt a fogyasztási értéket amit sokallsz azt telitanktól telitankig számoltad?
Hehe, így legyen! Nem akarok belőle balhét, mert azt a szemük előtt fújom pirosra sprayel mérgembe Így is a kpm-el már anno meggyűlt a bajom...még a robogóval
Okés, köszi. Meglátom még ,hogy lesz. De legegyszerűbben és lehetőleg legolcsóbban akarom megúszni. Most mondtak nekem olyat,hogy úgy csináljam,vigyem először eredetiségire, mert hogy nem fognak a színbe belekötni amit remélek, azt utána kpm-hez, és ott kérjek színmódosító papírt vagy mi a rákot. ott kifizetem az illetéket,és utána menjek az okmányba. Ez így szerinted vagy szerintetek kivitelezhető? Na meg a másik, az nem gond ha lábon viszem nem? Nem mintha eddig nem mentem volna vele... de ezek még is csak szervek
Tényleg, azt a fogyasztási értéket amit sokallsz azt telitanktól telitankig számoltad?
- Akkor egy fehér piros FZR 250R igaz?
- Hű azanyját kezitcsókolom ez bizony fekete
- Azt én is látom, na mindegy...
ábrus mentél végül a kicsivel? mesélj
pl a macskás vidit sem(a krómmal meg megy)