Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak azokat számoljam, amit itt a széken ülve elérek, vagy az összeset?
Itthon 5, cégnél 1, rendelő 3, ezek amik napi szinten műxenek, meg kb 10, szerteszét, szétszedve, kis hibás, stb. Ezek a sajátok
az se rossz, csak ha az asszony kicsit szeleburdi, akkor nem csigatésztával készül a húsleves, hanem metrikus 6-os anyával.
Makaróni tészta helyett befigyel némi másfeles sodrott rézvezeték.
szalámigép rendszergazda.
Nekem a konyha a műhely,ott van minden és legalább a motorhoz is közel vagyok,az kint van az eresz alatt a konyhaablak előtt,kb. két méterre!
Gyula kész renccergazda
Gida szólj át a mogyoródi postás haverjaidnak iparkodjanak a cuccaimmal mert mérges leszek .
jaaa.
a garázsba nekem is van 3.

1 comodore 64, egy ősrégi 266 mmx, meg egy 1.7-es konfig. az lesz a garázsos gép, ha egyszer elkészülök az íróasztal beállításával.
akkor kikerül az asztalra a pici satu, meg a forrasztó állomás + egy jó kis műszerész lámpa, és tudok majd mindenfélét csinálni.
Várjál,Mlasnak,Qraynak mennyi gépe van!
Van egy nagy kétmagos játszani,tv-t nézni,(ha az asszony szapanoperát,valóvilágot néz,akkor kimenekülök a géphez),Van egy laptop,akkor ott van egy Fujitsu PDA is,meg itt a gyárban is van egy saját.
Gyula neked minek annyi gép?
A flash playerrel én is sokat kínlódtam,a három gépem közük egyiken mai napig nem játszik le,de lesz*rom,kettőn megy.
Nekem se írogatja ki és nem is indul el a videjó ami az Ábrusnak se.
Nekem van fent a legújabb Adobe flashplayer az a shock akármi
Ábrus!
A rókád nem írogatja ki, hogy "hiányzó kiterjesztés"? vagy bővítmény?
Flashplayered hiányozhat, és nem települ fel magától, buzi w7ben már találkoztam többx ezzel (kézzel kell telepíteni)
Bezzeg a fosch ie8 vagy mennyi meg megy, ez persze nem véletlen.
Regg

Mi ez, pitbike? Vagy az ember nagy? A térde mellett van a könyöke, kéccáz kmre így nem mennék el.
Sziasztok!
régebbi fastride-ban hasított ezzel a henrik.. nagyon komoly gép.. szénszálas az idom is!
hmm a legszebb vfr-ben
Nem Nem Sex action nem zorall