Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zorall
ja
igen, az van
nekem 19"-os szélesvűsznúú HP.
valami ilyesmi.
Sex Action Deák Bill P mobil
Jó reggelt.
na most megyek...közbe rájöttem, hogy szarul volt beállítva az új catalyst, ezért haldokoltak a játékok...most mindegyik full grafon megy
cakát
Az elég sok pénzi...ha nem lukas még, csak repedezett, akkor jó lesz egy darabig. Aztán szépen lassan majd cserélődnek a dolgok... na asszem megyek..bár holnap szabad napos vagyok
Jók azok még. (az 16db légszűrőház gumicsonknyi kredit)
Hát ezaz. Már szedtem le, tényleg csak ennyi...viszont a másik gumicsonkom is szar állapotú
Neked nem tudom mennyi.
Nekem kb 10 perc.
Tank le - légszűrőház le - 4 gumicsonk ki - 4 új be - légszűrőház vissza - tank vissza - kész.
Ne vicceljetek már. nem lehet az olyan vészes.
Arra hívjatok meg, és visszahívlak titeket egy sörre , mert arra kiv leszek Poti
A légszűrőházét ki lehet. (bár magamból indulok ki)
majd élvezettel nézzük ábrussal, egy-egy sörrel a kezünkben, ahogy 20 perc alatt kicseréled
ookéy. Majd így teszek. Az olyan dolog, hogy a tavaszi tali alkalmával megvan 20 perc alatt
Én pl a Yakomotonál találtam és a telefonba belemondtam a:megrendelem szót. Erre elküldték.
ok
képzeld tudok olvasni, olvastam is, és még értelmezni is képes voltam, ezért kérdeztem tőle, hogy mit nem tudtam én annyira sokszor jól, hogy ezt így ki kellett jelenteni, mire mondta, hogy nem ő mondta, ezért beszúrtam egy hátakkormegmiafasztnemtudtaménvalójábankonkrétan-fejet
Kérdeztem ábrus-tól, hogy mi a big bang blokk, Ő pedig mondta, hogy majd Te elmondod. Mondtam, hogy abból inkább nem kérek...ennyiről volt szó, de olvassál vissza töki