Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az áruló de akkor is a kedvencem beindult a motogp teszt.
Sajnos tegnap óta megint nem tudok kimenni még szarni se ugyanis a főnök tegnaptól megint 1edül dolgozik nappal.
Engem sajna nem tudnak. Azért van az, hogy elmegyek 2-3 napra szabira, és mikor visszamegyek az otthagyott melón túl van ég 3X annyi.
Egyébként meg kiscsávó. . .
akkorse háborogj.
menj a postára a RAG számmal, és mond meg a postamesternek, hogy szétrugod a seggét, ha a műszaki igazgató úr, legközelebb későn kapja meg a megrendelt FZR alkatrészt.
MEg amúgyis. Meg akkoris, meg méénincs sapkád? Puff egy füles annak a postásnak.
Szeretünk Gida.
A gidának szóló üzenetek csak a vicc kategóriába sorolandó az nem volt komoly.
Nem sima csomagnak adták fel 990ért .
Hanem garanciával hogy másnapra megkapod. Szal ne durozsoljál kishaver.
Különben is milyen az a posta ahol 1 hónap múlva kapod meg az elsőbbségivel feladott leveleket számlákat arra hivatkozva hogy beteg volt a kézbesítő. Hát a qrva anyjukat legyen helyettes. Ha te beteg vagy téged is helyettesíteni kell a melóhelyen.
Ez nem volt kérdés, autóba tiltott. De a jogszabály motort nem említ, de elolvasom.
Ha sima postacsomagnak adták fel, ami 990 Ft, akkor 5 mn. alatt szállítják. Mit háborogsz, nem vagy Te tenger . . .
Úgy úgy. Én is akartam xenont mert a két halogén sokat fogyaszt és szétolvasztja a csatlakozókat. A gyári égője H4 de 35/35 W-os. Kb. 9000 Huf/db. A xenon is 35W körül van, csak oda bi xenon kellene az meg nem olyan jó...
Hivatalosan motorba nem szerelhetsz xenont
Végignyálaztam a xenont motorba topicot.
Meg fogom nézni, a motorosokra vonatkozik-e.
. .73000
Nekem van 1 14 ledes xenon fényű kis gagyi elemlámpám a 60 m stúdióba bővel elvilágít az 1ik végétől a másikig.
De nehéz ki be szerelni pl a műszakin vagy ha a rendőr megállít akkor 1 ből ki tudod cserélni előtte míg a xenont csak olyan lámpába lehet beépíteni aminek van magasság állító motorja.
xenont. Az ad 3000 lm-t, és fogyaszt 35W-ot. És óccó, 7-8 ezer
Tart. A 40 millás Audi R8-ban egész jól világít.
Beszélgettem,olvasgattam,és igen ismerkedtem. De nem úúúgy!
Etz nél csináltam a parkfény helyére vettem erősebb izzót és nem kellett nappal a topított elég volt a parkfény.
Ja meg a műszerfalba és előre a parkfény helyére
Előre én se veszek csak hátra meg index
És az elmúlt 7 órában mit csináltál? csajoztál mi?
igen,ha sok ledet osszekotsz,valoban 360 fokban vilagit,de ezt egy izzo onmagaban megoldja. szemely szerint nekem van 120fokban vilagito ledem,amit ugy ernek el,h egy kupszeru melyeest vajnak az atlatszo reszbe,pont az anod es katod talalkozasanal,es igy szetszorja.de messzenem olyan jol,mint egy izzo.ezert furcsallom ezt a H4-es izzot.ok,h millio led rajta van,de meg mindig nem akkora a fenyereje,mint egy normal H4nek.es amig ezt nem tudja,addig maradok a hagyomanyosnal.en szeretek latni,ha vezetek
Sziasztok! Megjöttem (meghoztak) az orvostól. Reggel 8-ra jöttek,a vizsgálat 9-kor be is fejeződött,és most értem haza. De legalább történt valami.
Közbe rájöttem te 1db led nek a fénysávjára gondoltál.