Engem sajna nem tudnak. Azért van az, hogy elmegyek 2-3 napra szabira, és mikor visszamegyek az otthagyott melón túl van ég 3X annyi.
Egyébként meg kiscsávó. . .
akkorse háborogj.
menj a postára a RAG számmal, és mond meg a postamesternek, hogy szétrugod a seggét, ha a műszaki igazgató úr, legközelebb későn kapja meg a megrendelt FZR alkatrészt.
MEg amúgyis. Meg akkoris, meg méénincs sapkád? Puff egy füles annak a postásnak.
Szeretünk Gida.
Nem sima csomagnak adták fel 990ért .
Hanem garanciával hogy másnapra megkapod. Szal ne durozsoljál kishaver.
Különben is milyen az a posta ahol 1 hónap múlva kapod meg az elsőbbségivel feladott leveleket számlákat arra hivatkozva hogy beteg volt a kézbesítő. Hát a qrva anyjukat legyen helyettes. Ha te beteg vagy téged is helyettesíteni kell a melóhelyen.
Úgy úgy. Én is akartam xenont mert a két halogén sokat fogyaszt és szétolvasztja a csatlakozókat. A gyári égője H4 de 35/35 W-os. Kb. 9000 Huf/db. A xenon is 35W körül van, csak oda bi xenon kellene az meg nem olyan jó...
De nehéz ki be szerelni pl a műszakin vagy ha a rendőr megállít akkor 1 ből ki tudod cserélni előtte míg a xenont csak olyan lámpába lehet beépíteni aminek van magasság állító motorja.
igen,ha sok ledet osszekotsz,valoban 360 fokban vilagit,de ezt egy izzo onmagaban megoldja. szemely szerint nekem van 120fokban vilagito ledem,amit ugy ernek el,h egy kupszeru melyeest vajnak az atlatszo reszbe,pont az anod es katod talalkozasanal,es igy szetszorja.de messzenem olyan jol,mint egy izzo.ezert furcsallom ezt a H4-es izzot.ok,h millio led rajta van,de meg mindig nem akkora a fenyereje,mint egy normal H4nek.es amig ezt nem tudja,addig maradok a hagyomanyosnal.en szeretek latni,ha vezetek
Egyébként meg kiscsávó. . .
akkorse háborogj.
menj a postára a RAG számmal, és mond meg a postamesternek, hogy szétrugod a seggét, ha a műszaki igazgató úr, legközelebb későn kapja meg a megrendelt FZR alkatrészt.
MEg amúgyis. Meg akkoris, meg méénincs sapkád? Puff egy füles annak a postásnak.
Szeretünk Gida.
Hanem garanciával hogy másnapra megkapod. Szal ne durozsoljál kishaver.
Különben is milyen az a posta ahol 1 hónap múlva kapod meg az elsőbbségivel feladott leveleket számlákat arra hivatkozva hogy beteg volt a kézbesítő. Hát a qrva anyjukat legyen helyettes. Ha te beteg vagy téged is helyettesíteni kell a melóhelyen.
Végignyálaztam a xenont motorba topicot.