Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

találni nehezen, de ha találsz szólj nekem, én is keresgéleg arra, hátha más is akad
Hol találok ilyen gumicsonk-ot?
Azt a végére hagyom de meg lesz oldva.
Poti szerint többnyire semmit.
mitnemtuttamjól?
Kuplungról vélemény?
már megtaláltam...ne röhögjél igaz amit mondtam...vagy legalábbis többnyire nem mindig jól. na nem mintha én szaki lennék. a fele motoros tudásával és tapasztalatával is jó lennék magamnál...
Itt van.
többnyire nem jól tudja a dolgokat, de akkor rákeresek neten..
Biztos vagyok benne hogy szindi részletesen ki fogja fejteni. (mert szeret szerepelni a kislány)
4 van belőle tehát 10 pénz...azért az kurvasok...na de majd...bár már kicsit hosszú kezd lenni a lista...mijaza big bang blokk?
Tudnám mitől megy el egyszer csak a net...kihúzom a router tápját, bedugom és jó...pedig nem szarféle auchanos...
Meg a fiat fényezésűn mintha puput láttam volna. ( a bigbang blokkosoknak viszont baromi jó hangjuk van)
~2.5e/db de nem kell okvetlenül. (bár az enyémek is ilyenek voltak és én megvettem az újakat gyáriban)
gondolom nem kapok a sarki boltba, és nem 500 ft darabja...
3:05-nél sanyi is bevillan a vidin
Azzal nincs gond pöccre indul melegen és hidegen szivató is kellett egy kicsit, ki is forog 18.500-ig de nem tetszett az a beállítás ahogy volt, sokallom a benzint amit kap(ott). (a légszűrőház gumicsonkjai viszont bakelittá vannak keményedve, csak szólok)
Ennél az nem tetszett hogy hogy az összes tű felülről a harmadik beszúrásba volt téve (tehát középre) viszont a tűk nem is egyformák (a két szélső és a két középső) és a dokumentáció is azt írja hogy a két szélső feljebb van húzva egy beszúrással mint a középsők. A keverékcsavarok meg ki voltak tekerve 4,5-5 fordulatot a gyári 3 helyett.
Már beszéltük, mindig induljon, ezzel az egyel ne legyen gond egyen inkább féllel többet mint a többi kicsi, de menjen ahogy kell.
nekem is japános volt a fúvókaállás, tök hidegben is indult szivató nélkül, de mikor rendesre be lett állítva esküszöm, esküszöm kicsit vérszegényebben ment
mi? ez piros feher votl eredetileg?nekem ezt nem mondtak
Próbálok visszavenni a benzinből hogy azért menjen is, meg hogy kevesebb legyen a fogyasztás is.