Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szóval a generátorhoz nem lett nyúlva röviden tömören. Előző az félreérthetően lett írva.
De nem lett hozzányúlva tavaly óta amióta kicseréltem akkor megszűnt minden zajforrás a generátor felől. Most hogy összeraktam beindítottam előjött megint 1ből
Ilyen lehet, szét-összeszerelés után nem pont úgy feszül a háza vagy a csapágy, és mivel bekopott, ahogy volt, most zörög.
Én vízszivattyú csapággyal jártam így, levettem, mert szivárgott alul, felraktam, na onnantól nem szivárgott, viszont zörgött, cserés lett (ez még Zsiguliban)
Na a generátor kotyogás addig fajult míg az egész generátor ház remeg.
Ha én úgy rakom le fél éve hogy csilivilicsocsiragyi minden semmi hangja. Akkor mi a qrva anyja tud a semmittevésbe elbaszódni rajta. ráadásul szinte végig melegbe Ábrusnál nem tom szerintem nem babusgatta mint én a szobában bent . De hát kérdem én mi folyik gyöngyösön. Azaz a blokkon belül.
Az baj ha a vinyóm néha recsegő hangot ad ki
3 dolog lehet az oka annak ha verekedni akarsz velem:
1. Anyád szeret feketében járni.
2. Szereted a kórházi kaját.
3.Túl sok fogad van.
Vigasztaló 80000 -dik hozzászólás
Ez a szexuális beállítottság kérdése örök téma nálad.
Lehet ezt is mondanod kéne a dokinak,ha már úgyis vissza kell menni hozzá
Gyulám látod na ezt kell gyártani és olcsón árusítani.
FZR600-hoz generátor forgórész leszedő,egyszer használt,egyedileg gyártott 1000ft-ért.
Minek iszol ha nem bírod, ne panaszkodj hogy jajj meghalok jajj a fejem a lábam a seggem a seggem? jajj akkor megint sokat ittam és hagytam hogy betámadjanak a buzik.
Nyugi,ebbe nem lehet beleőrülni!Nekem ezt már a hangok is megmondták!
Még külön-külön is
A generátorom mitől kalapál ha hozzá sem lett nyúlva tavaly októbertől.
Akkor szépen csendben zaj nélkül dolgozott most meg az első naptól mióta beindítottam kalapál kattog. Kicsit kezdek ideges lenni.
Én is majdnem, vodka energydrink. Ütős páros.
berugtam,és fájok fejkörnyéken,úgy a talpamig
tekeregtem 1 karikát mentem közértbe.
Szasztok mizu?
na megvolt
menni kéne gurulni 1 kicsit
azért általánosságban, még neked egész jó
Én is dolgozom ne aggódj. Nem győzőm megnézni a sok filmet amit most töltöttem le.
na mi a helyzet? faszom, h kell mennem dolgozni ma is