Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyáltalán nem sok,sportmotor,valamitől mennie kell
Szerintem itt mindenkinek 6-7 körl van
hm, bár azt se tudom hány Lityós. Hát múltkor már a karbiszinkront is beállítottam, most jó is,alapjárat is gyönyörű,könnyen indul. Joh,mondjuk most adtuk neki az ívet, lehet nem is sok akkor ez az 5lity
vel=lityivel
Húztad neki ha igen akkor a 6-7 szerintem lemegy 100on akkor reális az 5l/80 ha nem húzod akkor simán el kell menni 100at 5l vel.
Nekem keveset Sikondán tankoltam tele és Újpesten raktam tartalékra az testvérek között is 270km az 15l volt és még a maradék 15km a tartalékkal maradt is még benne szépen.
De a kezedtől és a karbi beállításától függ.Míg nem volt beállítva nekem is kizabálta a tankból pikk pakk.
Aki komolyan veszi a szövegem azt nagyon sajnálom ismertek megszokhattátok már. De ha nem tetszik nem tetszik én senki kedvéért nem változtatok. Eltűröd nem tűröd ez van voltak itt mástól sokkal durvább beszólások,csak érdekes nálam pattan el a cérna mindenkinél. Na be lehet kapni nem érdekel. És a témát lezárom nem érdekelnek a reagálások oktató jellegű kiosztások.
Dzsiihááá ÁtfagytamXD átlag mennyit eszik egy fizi? Csak mert beleraktam 5lityót azt ki is zabálta a 80km-ter alatt
bocs, már itt sem vagyok
Na mikor ellenem hangolódik a brigád akkor te is előkerülsz.
És miből gondolod hogy ez kölcsönös?
Kedves mesehős.
Ne légy morci én nem haragszok senkire .
Kedves PUPU!
A félreértések elkerülése végett:
-Ha beszólsz,ilyen buzisat mint már volt rá több példa ,az utóbbi pár órája (80065 sz hozzászólás)ne várd azt hogy nem ugatok vissza semmit.Főleg úgy hogy tudom hogy legalább 200 km-el arrébb vagy(lőtávon kívül)
Én úgy gondoltam hogy ha te ezzel viccelődsz,akkor biztosan neked sem esik rosszul ha hasonló választ kapsz.
Én legalább is nem vettem fel ezekből semmit,és egyáltalán nem haragszok,ha te mégis haragudni szeretnél tedd nyugodtan.Szíved joga.
Én nem utállak.
Én csak..hm.. Nézzük inkább így: Ha esetleg lángra kapnál és nálam lenne víz..meginnám.
A szőke nő meséli a szintén szőkének, hogy megbukott a KRESZ vizsgán. - Ez nem lehet igaz! Hogy történt? - Egy körforgalom előtt megláttam a 30-as táblát. Mentem 30 kört, és mikor kiszálltam a vizsgáztató közölte, hogy megbuktam.. - Úristen! Nem lehet, hogy elszámoltad?
előzmény
előzmény
előzmény.
hát ha visszább nézed akkor ott vannak a motoromról a képek de megkeresem neked
Én szidtalak mint a bokrot de 8 oldal is kevés volna hogy leírjam. Az ujjaim védelme érdekében nem teszem meg még 1x
sziasztok!
kicsit kimaradtam... írtatok, mint a gép...
aki szidott kérem ismételje meg, nem tudom mikor olvasok vissza

ezt találtam:
használt gts jó máron
Emre barátomról valaki valamit tud mert eltűnt mostanában
Nem aggódok de mégis
áhh megyek nézek 1 kis gagyi mami 3at