Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor minek a drága motoros ruha ha nem lehet kipróbálni mennyi a minimum amíg jól érzi magát az ember benne .
Én ma a főnök cordurájában toltam és nagyon jó meleg kényelmes volt. Lehet le is cserélem az enyém is 1 cordurára. Mondjuk nyáron jó volt a bőr bélés nélkül.
Pedig szerintem ez csak egyre rosszabb lesz.Ahol lakom nem egy túl nagy város,így sok mindent lehet hallani.Eszméletlen menyi lopás,betörés van fényes nappal.Mindennek kúszik felfelé az ára,a benzinnek is,az embereknek nincs pénze,munkája,
Pár éve még szenzáció volt ha a szomszédnak elloptak 1 pár tyúkját,most nincs olyan nap hogy 1-2-3 betörésről ne hallanánk kicsinyke városunkban.
15 celsius felett 20W50-es kell neki,és ásványit tegyél bele,szintetikustól kuplung megcsúszhat.
tul hosszu volt a link.nem szereti a hosszu linkeket
tartom!
ne is mondd,most gondolkodom,h lecserelem dizelre a kis matildot. kineztem a peugeot 206 2.0 HDi-t. de meg hasznaltan is iszonyat draga.
Ma beraktam,és működik is. Hibátlan! Nagyon jó arc egyébként,de nem csak ezért.
gugliban kerestem a típust,aztán onnan továbblépve linkeltem be. Na ez nem jött össze. De ha direktbe megkerestem,úgy biza már ment.
az igen.hogy nekem miert nicnsenek ilyen szomszedaim?!?!
Helyes! Sztem még a 10 fok sem ideális motorozni. Nem vagyok egy nyafogós,de motorozni sztem 20 fok környékén jó.
Én nem tudtam rájönni mit basztam el,
Én a 10 fokot várom,tavaly se indult hidegben
Vigyáz az egészségemre
Az enyém mindig tankoláskor remeg, a szám széle is remeg a drága benzintől.
A szerelőbe megbízol az öreg fzr es csocseszekbe meg nem
Én is 20w50 et vettem öreg motor megadom amit a jappók írtak.
nekem átlag 6 de megeszi a 7-et is.az fölé nem igen megy max 2 személyel csapatva!
enyem benyeli a 8 lityot is,ha remeg a jobb kezem:)
nekem ezt ajánlotta a szerelőm és benne megbízom.
Itt én voltam a farok!
mert?
Az enyémbe Castrol megy,20w-50-es.
Valamelyik nap én is 3-4 alkalommal linkeltem,mire NEM sikerült
a tied?
Ja van olcsón 160as gumi
gumi lesz.olajbol meg motult használok.10w 50-et.