Nem tudom hogy el szabad-e mondanom hogy kiment egy mosóba dolgozni ha jól tudom ma, de mindenkit vár május elsején mert akkorra hazajön pár napra és mivel ott is van internet így ide írni fog, úgyhogy erről inkább hallgatok.
Minden Magyarországon üzembehelyezett gépjárműre regisztrációs adó kötelezettség van ha az EU-ból jön, ha nem onnan akkor viszont vámot kell rá fizetni. (ki van ez találva)
Jobbkormányost CSAK és kizárólag alkatrésznek érdemes behozni. (azért is ilyen olcsók Angliában a kocsik mert a jobbkormány miatt máshol b.szhatják a használatát)
De ezt majd Zsolti (mától) mint helyi munkaerő ezt jobban tudja.
utanaolvastam,szemelyautora kell,teherautora nem kell regado.es tok mind1 honnan hozod.ha eun kivul,akkor meg rajon egy vam is,ami egysegesen 10%-a a vetelarnak.ja es nemetorszagban mar feleannyiert is lehet kapni autot,mint magyarorszagon.csak meg kb az auto ara a regado.pl van 206-os dizel peugeot hdi 2.0-s 1200 euroert.erre meg rajon a 400.000FT(regado+ egyeb koltsegek)es ott vagy,mintha itthon venned meg... rohadt adok
amugy neztem,nagyvenyim es szeged kozott a tavolsag 144km. lehet elmotorozok arra,allitolag jo "nem-szerelok" elnek ott
Jobbkormányost CSAK és kizárólag alkatrésznek érdemes behozni. (azért is ilyen olcsók Angliában a kocsik mert a jobbkormány miatt máshol b.szhatják a használatát)
De ezt majd Zsolti (mától) mint helyi munkaerő ezt jobban tudja.