Ez cseppfolyós oxigén ami belefolyik az ejektorba (a csőbe) majd mikor a cső belseje (az alja) feltelik és lehűl -25 fokra akkor 6 báros és +160 fokos gőzzel "kitoljuk" a szabadba.
Az első vidin lent álltam az udvaron, a második és harmadiknál meg fent a harmadik szinten. (a lépcsők a cső mögött)
A második vidi végén az a fehér a földön jég, ami a gőzből kifagyott vízből lesz és hullik onnan fentről. (ha megtakar kurvára fáj)
A vidi nem adja vissza igazán azt a hangzavart és látványt amikor jön feléd a hideg köd és mindent beterít.
Aki nem tudja hogy mi ez és először látja, általában majd összeszarja magát ha a közelében van, tényleg kibaszott félelmetes. (novemberben a térkövesek kb ott dolgoztak ahol én álltam az első vidin, mikor megszólalt az ejektor a szerszámokat szétdobálva ordítva menekültek szanaszét, de utolérte őket a köd )
akkor jól emlékeztem:) gondoltam én is, hogy talán nem a gyertyák hibái, de egy csere mindenképpen jót tenne szerintem. Legalább a tudatomnak Bááár...egy jól beállított motor szívatóval indul normálisan! (nemtom valahol hallottam)
jaja,en hasznalom oket.meg mindig nincs veluk gondom,ezek az iridiumos szikravetok.jol indul tole,bar nekem is kell kis gaz hidegebb idoben,h beinduljon.sztem ezek nem a gyertyak hibai...
Az első vidin lent álltam az udvaron, a második és harmadiknál meg fent a harmadik szinten. (a lépcsők a cső mögött)
A második vidi végén az a fehér a földön jég, ami a gőzből kifagyott vízből lesz és hullik onnan fentről. (ha megtakar kurvára fáj)
A vidi nem adja vissza igazán azt a hangzavart és látványt amikor jön feléd a hideg köd és mindent beterít.
Aki nem tudja hogy mi ez és először látja, általában majd összeszarja magát ha a közelében van, tényleg kibaszott félelmetes. (novemberben a térkövesek kb ott dolgoztak ahol én álltam az első vidin, mikor megszólalt az ejektor a szerszámokat szétdobálva ordítva menekültek szanaszét, de utolérte őket a köd