Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jó mert az ezres után ez olyan érzés mintha lányok kezéhez csinálták volna.
Ez cseppfolyós oxigén ami belefolyik az ejektorba (a csőbe) majd mikor a cső belseje (az alja) feltelik és lehűl -25 fokra akkor 6 báros és +160 fokos gőzzel "kitoljuk" a szabadba.
Az első vidin lent álltam az udvaron, a második és harmadiknál meg fent a harmadik szinten. (a lépcsők a cső mögött)
A második vidi végén az a fehér a földön jég, ami a gőzből kifagyott vízből lesz és hullik onnan fentről. (ha megtakar kurvára fáj)
A vidi nem adja vissza igazán azt a hangzavart és látványt amikor jön feléd a hideg köd és mindent beterít.
Aki nem tudja hogy mi ez és először látja, általában majd összeszarja magát ha a közelében van, tényleg kibaszott félelmetes. (novemberben a térkövesek kb ott dolgoztak ahol én álltam az első vidin, mikor megszólalt az ejektor a szerszámokat szétdobálva ordítva menekültek szanaszét, de utolérte őket a köd )
eléggé. vajpuha volt
ez jó
ok
Figyelj baszod mennyire volt könnyű behúzni a Frézid kuplungját? (potiéhoz képest)
Az elsővel nem, a másodikkal igen.
Abban tartja a gőrkorit
ja olvastam a gyári és a maxi közötti nem kell nekem azt lepasszolhatom.
nem
felek megkerdezni,de ugye nem a te borondod van felcuccolva?
hy! írtam neked lentebb
szasztok
csini a doboz
elmentem miáért a pályaudvarra ma
Az az öreg járgány, ami szivatóval indul...
akkor jól emlékeztem:) gondoltam én is, hogy talán nem a gyertyák hibái, de egy csere mindenképpen jót tenne szerintem. Legalább a tudatomnak Bááár...egy jól beállított motor szívatóval indul normálisan! (nemtom valahol hallottam)
gondolom nem co2,mert akkor nem venned ilyen nyugodtan ilyen kozelrol,bar az utolsonal mintha menekulore fogtad volna
tudsz valamit kezdeni a felső kettővel?
jaja,en hasznalom oket.meg mindig nincs veluk gondom,ezek az iridiumos szikravetok.jol indul tole,bar nekem is kell kis gaz hidegebb idoben,h beinduljon.sztem ezek nem a gyertyak hibai...
Ezek videók valami kéményről amiből elég komoly fehér légneműanyag távozik méghozzá igencsak gyorsan!
De mi?! Videó, zene vagy weboldal? Úgyse nyitom meg... Biztos vírus.