Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így igaz. Hideg van. Gumi meg van occsóért,valaki linkelt használt jó gumikat. Asszem van egy hely,ahová járnak egy páran gumiért. Olaj meg ott a Castrol 20W-50 ezenyóccé literje.
Ja! Vágom.
Te miért nem tudsz gurulni?
kéne friss olajocska meg gumik meg műszaki!ja meg április 1-ig ki van vonva a forgalomból.
meg különben is hideg van!
na na! amilyen léptekben halad a felépülésed!mindjárt már futsz és akkor már motorozni is tudsz!na de nem sajnálom senkitől.hajrá hajrá!
Ne parázz! Én se. Nálam hamarább fogsz,erre mérget vehetsz!
basszus lassan már mindenki motorozik én meg nem tudok!
szasztok cimbik!
Na azéé!
Na jó mindegy. Ez nem megy így.
A szomszéd házban lakik egy srác,elég jól el van engedve anyagilag. Beszélgettünk,és nézte az Opelt. Ki akarta próbálni a cd-t,de nem olvas ami benne van. Erre felmegy,és lehozott egy Blaupunkt Brooklyn autórádiót! Csak úgy,ingyé. Azt mondja,nekem úgyis dvd van a mergába,használd egészséggel!
Ugyan ilyen:http://www.work4web.hu/pic/pro..." target="_blank">Blaupunkt Brooklyn MP35
Sziasztok!
Nekem nem. 321km után kellet tarcsira rakni!(15,5 liter) Ábrus ott volt,mutattam a napiszámlálót! Mondjuk én nem húzom neki.
eddig is itt voltam, olvastam, csak nem akartam asszisztálni hozzá....
Tényleg furcsa a 180as gumi mentem ma és kicsit nyomvájus volt az út és belehúzta a seggem pedig középen mentem. 170es oldja a problémát 1 kicsit?
Csak emlegetni kellett és mindjárt előkerült!

lehet lesz egy eladó