Sziasztok. Itthon ferihegyen. Igazad lehet Csövi, de te tudod az előzményeket. Én meg 100000ft-ért nem akarok visszamenni 3 műszakba, úgy hogy 30000ft a benzinem. Itt az történt, hogy h kaptak egy ellenőrzést, és megbuktak 16 mentünk ki. mi 4-en jobban jártunk, mert mi a reptérről fordultunk vissza, így az egész 50000ft cakk pakk megúsztuk. Akik maradtak 380fontnál tartanak Londontól 200km-re munka nélkül.
Nem vagyok mert ennek általában van előzménye is.
Amikor bármilyen vállalkozó jön a telephelyre dolgozni csak akkor kezdheti a munkát ha megkapta az összes fő a munkavédelmi és területi oktatást valamint megvan mindenkinek a telephely által megkövetelt biztonsági védőfelszerelése.
Fel van hívva a figyelmük hogy melyik területen tartózkodhatnak és ott milyen veszélyforrások lehetnek, a munkaterületüket csak indokolt esetben ÉS! kizárólag a kijelölt telephelyi dolgozó kíséretével hagyhatják el.
Ezeket a szabályokat a normálisabbja ha nehezen is de megérti és betartja (ha kicsit is félti az életét) mert ez kiemelten veszélyes üzemnek számít de van jó pár gyökér (pl a svéd cserediákok) akinek ha szólunk hogy pl a kijelölt helyen legyen már szíves bagózni ha nem akar magából csillagszórót csinálni itt a szabadra fújó oxigén mellett vagy ne másszon már fel a berendezésekre (ugyanis azt csak engedéllyel lehet, azt meg nem adtunk) akkor még neki áll feljebb.
Ha meg üzemzavar van akkor a szennyezett anyagot (nem megfelelő tisztaságú oxigén/nitrogén/argont) mindenképpen le kell üríteni valahová, én meg arról nem tehetek ha az anyag néha elkóricál vagy csak egyszerűen csak kinézi magának a faszit ez az alávaló és rámegy.
A normális, egyszerűen kíváncsi érdeklődőknek (ha van rá időnk/kedvünk) szívesen elmagyarázzuk/megmutatjuk ha érdeklődnek valami műszaki részlet felől, mert ilyen berendezést-folyamatot tényleg nagyon ritkán láthat az egyszerű földi halandó.
De hát ha valaki nem jól tud kérdezni ugye....
Na megyek is,kaja aztán meló.