Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy hete nem voltam gép elött
Na megyek is,kaja aztán meló.

Öreg szekér nem vén szekér!
reggelt. ma este megyek dokihoz, bár még bőven nem mondom magam 100%-osnak..lehet kérek még 1-2 napot
Jo.
Örülj neki.
Ülj motorra, oszt húzzad neki !
Bakki, ma szabadnapom van, és nem is tudtam. ha már szombaton ki volt írva, én vagyok a fasz. ha nem, akkor ők gecik.
? ? ? ? ?

Reggelt néked is!
Jó reggelt. Mindenki aluszik?
jaa értem.
valami bünti?
Jó reggelt Irány dokihoz
De ettem nagyon finim burgerkinget 50000ftért
Nem vicces de ez van.
Sziasztok. Itthon ferihegyen. Igazad lehet Csövi, de te tudod az előzményeket. Én meg 100000ft-ért nem akarok visszamenni 3 műszakba, úgy hogy 30000ft a benzinem. Itt az történt, hogy h kaptak egy ellenőrzést, és megbuktak 16 mentünk ki. mi 4-en jobban jártunk, mert mi a reptérről fordultunk vissza, így az egész 50000ft cakk pakk megúsztuk. Akik maradtak 380fontnál tartanak Londontól 200km-re munka nélkül.
Nem vagyok mert ennek általában van előzménye is.
Amikor bármilyen vállalkozó jön a telephelyre dolgozni csak akkor kezdheti a munkát ha megkapta az összes fő a munkavédelmi és területi oktatást valamint megvan mindenkinek a telephely által megkövetelt biztonsági védőfelszerelése.
Fel van hívva a figyelmük hogy melyik területen tartózkodhatnak és ott milyen veszélyforrások lehetnek, a munkaterületüket csak indokolt esetben ÉS! kizárólag a kijelölt telephelyi dolgozó kíséretével hagyhatják el.
Ezeket a szabályokat a normálisabbja ha nehezen is de megérti és betartja (ha kicsit is félti az életét) mert ez kiemelten veszélyes üzemnek számít de van jó pár gyökér (pl a svéd cserediákok) akinek ha szólunk hogy pl a kijelölt helyen legyen már szíves bagózni ha nem akar magából csillagszórót csinálni itt a szabadra fújó oxigén mellett vagy ne másszon már fel a berendezésekre (ugyanis azt csak engedéllyel lehet, azt meg nem adtunk) akkor még neki áll feljebb.
Ha meg üzemzavar van akkor a szennyezett anyagot (nem megfelelő tisztaságú oxigén/nitrogén/argont) mindenképpen le kell üríteni valahová, én meg arról nem tehetek ha az anyag néha elkóricál vagy csak egyszerűen csak kinézi magának a faszit ez az alávaló és rámegy.
A normális, egyszerűen kíváncsi érdeklődőknek (ha van rá időnk/kedvünk) szívesen elmagyarázzuk/megmutatjuk ha érdeklődnek valami műszaki részlet felől, mert ilyen berendezést-folyamatot tényleg nagyon ritkán láthat az egyszerű földi halandó.
De hát ha valaki nem jól tud kérdezni ugye....
na Tomika is elteszi magát, ma sokat dolgozott a pocak, pihennie kell szasztok!
Mi az anyááá? Hol a link?pff itt van újra

http://youtu.be/sfa2iL0VSVk
Hát az... Azt hol tali? Fehérvár?

Ezt hallgassátok, 2:20tól, azt hiszem itt volt fenn sp-n, kegyetlen a vége XDD
nem szeretem a mekis reklámokat, de ez jóra sikerült
öregmotoros már, bizti ha kész lesz a motorom gurulhatnánk egyet
Namilenne? Fater szerencsésen hazaért a bringával
namiafaszvan?
Életveszély lenne
Ez kemény
eskuszom te se vagy normalis
amugy nem allsz rokonsagban robertgidaval?igaz o a noket hulyiti