Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_t-max_500-4519954
volt asszony megkérdezte ma hogy nem alakítom át leültetett előretolt nyavajásra a gépem? a válasz csak annyi volt hááááááát
ájj 1 ilyen trapézlámpásra befizetnék
át se alakítanám csak 1 kicsit
Az Omi átíratása mindenestől 96000ft volt.
ja! és még 5000-rel kevesebbet kellett fizetnem, mert lett csinálva adásvételi a nevünkre, így hogy nem kereskedőtől vettem, nem kell fizetnem valami vagyonszerzési illetéket
aztmondták, hogy valójában nem engedély, csak hozzájárulás
fejnek
ezt a geci kormányt
kitalálták ha elektromos vezeték megy a házad felet akkor nem adhatod el a házad csak a szolgáltató engedélyével mert szorgalmi jog illeti meg őket.
Még mindig nagyon fáj a karom ahol megszúrtak
Fokozatosan pörgetem magam.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nő a benzin 5ft al
Nem kell eltúlozni,ha elfelezed azt a kajamennyiséget amit eddig megettél,viszont kétszer annyit mozogsz mint eddig,már jó.Ne vidd túlzásba,mert a szíved nincs hozzászokva,a hirtelen túlterhelés sem egészséges.Fokozatosan pörögj fel.
holnaptól napi 10x mászok fel a 17mes függőleges szerviz létrán 3 után olyan izomlázam van 2 napig hogy beszarok de megizzaszt rendesen.
Kb.2-hónap mire a tested rááll a fogyásra,addig egy dekát nem fogysz,utána kezd csökkenni,de a diétát végig tartani kell.Tapasztalatból,évi 10 kiló amit kemény koplalás nélkül meg lehet csinálni,de arra számíts,hogy az erőnléted erősen csökkenni fog,árokásás fogyóval nem megy!.És ez még a könnyebb oldala,aztán meg is kell tartani a súlyod,és az még nehezebb,mint lefogyni!
nem szeretem a vajat.
Napi 1 extra erős kínai leves és akkor nem falom be mert csíp ám mint a nemtommi
Ne tessék elviccelni,nem tréfa ez!
veszel egy zsemlét megkened és oda adod a kutyának. tuti fogyás
Igaza van,túl gyorsan nem szabad,idő kell összehúzódni az ereknek és a bőrszövetnek.
Veszel egy zsemlét,megkened vékonyan vajjal,egy szelet szalámi,egy szelet lapkasajt,három szem só,egy ilyen reggel,egy délben,egy este.Hétvégén lehet sütni egy kis krumplit(2 gumó),esetleg csirkeszárnyból gyenge levest.ja és persze bicikli,így fogytam le 68-ra annó.
Azt mondta a doki hogy havi 2 kg a max amit fogyhatok 40kg kéne ledobnom
Svájc szigorúan semleges,nem húz sehova,így úszták meg a háborúkat is.
Az de tegnap megvolt az utolsó vacsora 3gyros 2 tiramisu
És vége vettem zöldteát most azt iszogatom.
ja értem köcsög svájciak