ja! és még 5000-rel kevesebbet kellett fizetnem, mert lett csinálva adásvételi a nevünkre, így hogy nem kereskedőtől vettem, nem kell fizetnem valami vagyonszerzési illetéket
ezt a geci kormányt
kitalálták ha elektromos vezeték megy a házad felet akkor nem adhatod el a házad csak a szolgáltató engedélyével mert szorgalmi jog illeti meg őket.
Nem kell eltúlozni,ha elfelezed azt a kajamennyiséget amit eddig megettél,viszont kétszer annyit mozogsz mint eddig,már jó.Ne vidd túlzásba,mert a szíved nincs hozzászokva,a hirtelen túlterhelés sem egészséges.Fokozatosan pörögj fel.
Kb.2-hónap mire a tested rááll a fogyásra,addig egy dekát nem fogysz,utána kezd csökkenni,de a diétát végig tartani kell.Tapasztalatból,évi 10 kiló amit kemény koplalás nélkül meg lehet csinálni,de arra számíts,hogy az erőnléted erősen csökkenni fog,árokásás fogyóval nem megy!.És ez még a könnyebb oldala,aztán meg is kell tartani a súlyod,és az még nehezebb,mint lefogyni!
Veszel egy zsemlét,megkened vékonyan vajjal,egy szelet szalámi,egy szelet lapkasajt,három szem só,egy ilyen reggel,egy délben,egy este.Hétvégén lehet sütni egy kis krumplit(2 gumó),esetleg csirkeszárnyból gyenge levest.ja és persze bicikli,így fogytam le 68-ra annó.
át se alakítanám csak 1 kicsit
kitalálták ha elektromos vezeték megy a házad felet akkor nem adhatod el a házad csak a szolgáltató engedélyével mert szorgalmi jog illeti meg őket.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nő a benzin 5ft al
Napi 1 extra erős kínai leves és akkor nem falom be mert csíp ám mint a nemtommi
És vége vettem zöldteát most azt iszogatom.