Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondom csak nézelődök, leskelődök. kéjefszi semmit nem fizet, nem hogy eleget. Most kilátásba van másik meló, de amíg nem lesz 10000000% addig nem is reménykedem...milyenje van ábrusnak? valami citroen azt hiszem
Az egy vén szar. HA "öreg " kocsi kell, vegyél olyanot mint az Ábrijé.
ócsó, és jó.

Nehogy valaki azzal jöjjön, hogy ez is francia, mert menten agybajt kapok. Tudok róla!

Az is kb. ebben az árkategóriában van, és 250 környékén rendes forgalmis, műszakis példányt kapsz.
persze kell egy hozzáértő szem.

Minek neked kocsi? Ilyen jól fizet a kéefszí ha tápon vagy? (bocs!)
Vagy csak unatkozol?

megint van céges kocsi licit.
Pajero 1 300 e Ft Rezsó 307 2.0HDI 800 e Ft Utánfutó 30 pénz Rohadjon meg, hát nem Győrben van. . . .
A táp testet kell kikapcsolni és kész.
Igen.
Karbinál fúvókázni kell.
Biztos nem 5-öt fogyaszt 100-on, ez igaz, de én bizti nagyon el lennék vele
Nem lehet kapcsolgatni.
Egyébként is, mit kapcsolgatnál.
vagy egyik van a tankban vagy másik.
Egyebet nem csinál ez a takony csak az injektor nyitási idejét nyújtja.
csak nézelődök ám, próbálok "olvasni" a hirdetésekből, hogy ha oda kerülök, hogy választani lehet, akkor majd tudjam melyik jó és melyik nem. Az ívek és a hézagok egészen jók, a belső (azon az undorító váltógombon és a pedálokon kívül egészen pöpec állapotúnak tűnik. Hátul se látok rajta nagy szart, mondjuk a bal oldali oszlop mintha nem csak tükröződne, hanem valami gond is lenne vele. A kerekek felett is nagyjából egyforma a távolság a kasztnitól...persze ilyen képeknél nehéz megmondani, 1 pár helyen biztos rozsdásodik(küszöb, kerékívek, hátulja a kipufogónál...) azért pöpec kis kocsika lehet egy ilyen
meg, de a fanatasztikus kínai minőségnek köszönhetően az injektor csatlakozók egytől egyik törött fülüek, és heves vérmérsékletemnek köszönhetően a box oldalán tőben van elvágva a vezeték köteg.
Tudom... barbár vagyok
Ha benzin van a tankban.
Mert lezabálja a gatyádat és nem kell a kutyának se.
Egy ilyenben is el ücsörögnék hátul... Brabus Merci
Jónak néz ki pedig...
ez mért "csak" ennyi? motorja biztos szétvan csapatva? mindenhol oda lett ütve?

mostanában nézem a wheeler dealer-t és épp egy ilyet szednek szét és raknak össze újra...bejövős
Ezt nem értem. Etanol átalakító az injektoros autókhoz van és át (ki) lehet kapcsolni, hogy benzinnel menjen. Karbist át kell fúvókázni....de lehet rosszul tudom.
Azért hálás volnék...sajnos az aggódás, hogy valami mindjárt tönkremegy, egész életembe kísérni fog. Amióta csak motorozom mindig valami gond volt az épp aktuális motorral... de azért remélem frézivel nem lesz most gond egy darabig.
Hát ez ne érjen már meg mindent. (az majd egy másik lesz)
Mielőtt (talán) visszakapod tesztelnem kellene hogy tényleg oké-e rajta minden de ilyen időben ez nemigen megy.
Én úgy látom egyenlőre 4-5 fokokat mondanak, nem épp ideális idő, de meglátjuk. Jó lenne...még rengeteg pénzt kell rá előkerítenem - persze a Nekedvaló már itt figyel félrerakva, azzal nem lesz gond. Gumit kéne találnom OLCSÓN nem használtat. Az első vadiúj, akkor már a hátsó is legyen új. (mennyit fogok parázni rajta, hogy új gumi, ne döntsed, új gumi ne menjél rá a fehér csíkokra, új gumi kerüld a csatorna fedeleket )...na mindegy, a vége nem lesz kevés, de megéri, mert ez a motor mindent megér nekem!
De megvan még a cuccos?
Jövőhétre terveztem ha nem esik a hó.(mint most)
Én október óta nem kávézom és szépen helyre is állt a vérnyomásom.
úúúúÚÚ, pipec. Akkor gondolom nincs más hátra, irány a vizsga - amint olyan lesz az idő és van rá NEKED IS időd...véletlenül sem szeretném, hogy hidegben vagy esőben meló után kelljen elvinned
Pöcsömse tudja már, és annak okán, hogy kőkemény 1500 Ft-ot sikerült spórolni vele 1000 km-ként (30 %a-l megnőtt fogyasztás) és mindennemű állítgatás esetén sem volt hajlandó kilaudni a motorelektronika visszajelző lámpája kibasztam mint a szart már jó régen.
Én amondó vagyok, hogyha valakinek áll otthon halomra lezsírozva egy rakás lampda-szonda, valamint 2-3 katalizátor ami a saját kocsijához való, nem zavarja ha -5 alatt úgy indul mint egy kopott dízel (kínlódva) és ráadásul szereti ha az üzemanyag rendszerbe x ideje (X=mai dátum minusz autó gyártási dátuma) lerakódott dzsuvát a motor beszipkázza és vagy sikerül elégesse, vagy nagy köhögések árán vagy sehogysem megszabadul tőle. Nos, akkor... Kifejezetten ajánlott.
Komoly etanol átalakítót, és csak nagy köbcentis lehetőleg karbis kocsiba raknám.
A gáz jobb. Asszem, bár olyanot még nem próbáltam hosszú távon.
annyiba talán jobb a gáz, hogy . . . Ha nem megy vele. Visszakapcs, és kész.
Etanolnál: ha nem megy szopás amíg ki nem örül.
Ez van: Sprite
Már napok óta fent van az új kuplungkarod és penge a benzincsapod is.
Pupu, részvét. Bár nem ismerlek annyira nagyon, de azon kívül, hogy régebben sportoltál, csinálsz bármit is amitől egészségesnek kéne lenned? persze nem drogozol, ha jól tudom nem is cigizel, alkohol is csak ritkán, de azért az étkezés nálad se épp az egészségről szól - nálam se, nem azért mondom...
Nemsoká vok be kell kapcsolnom a stúdió klímákat mert forgatás lesz jövőhéten jönnek a kék fehér lobogós kék csillagosok.