Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már most búcsút vehetsz a pizzától,holnaptól krumpli és répa!Na jó,egy kis narancslé mehet mellé!
nem. SVÁJCI volt
vám? ez nem unióba volt forgalomba helyezve és behozva?
80%-ban a kereskedő, rendzsám, forgalmi izébizé, eredetvizsga én.
Semmi kivagyok mert csak holnap tudom meg az eredményeket a laborról.
négyezer volt a decathlonban
Csak adót három különböző címen fizettél rá!Ez Magyarország,megy az állami lenyúlás,aztán csodálkoznak,hogy az emberek is lopnak,csalnak!
Nagyon nehéz volt végigzongorázni? Úgy értem te jártál utána mindennek, te intézted? ?
Van ám sarc,dézsma meg tized,kilenced!Megy az állami kizsákmányolás!
hű..

Rendszám: 5.500 Ft
Címke: 585 Ft
Forgalmi: 6.000 Ft
Törzskönyv: 6.000 Ft
Kötelező biztosítás 2010.12.07-2011.03.07: 2.415 Ft
Regadó: 27.900 Ft
Eredetiségvizsga: 15.500 Ft
Származásellenőrzés: 10.900 Ft
Egyedi forgalomba helyezési engedély: 22.800 Ft
Forgalomba helyezés előtti vizsgálat: 4.360 Ft
Vám: 3.047 Ft
Áfa: 11.035 Ft

Összesen: 116.042 Ft
Köszike a választ én is ugyanígy gondoltam. Azért ezt imádom...segítek neki telefonba, aztán meg puffog, meg annyit se mond, hogy kösz bazmeg...

na mentem dokihoz, este nézzétek 7-től a 40 millást
Én biztos berugnék örömömben!
Minden motornak kell kenés,csak a kétütemű keverékkenésű,mert forgattyúsházba szív,és a benzinben levő olaj ken.
Még elvileg nem terhelhetem 100%-osan,szerdán lesz a röntgen mi is van tulajdonképpen. Elvileg csak óvatosan,fájdalomhatárig szabad. De van hogy mindig fáj. Akkor meg se mozduljak? Vazze már így is full depi vagyok!Nem tom mi lenne a helyes,de a torna biztos kell napjában 2x1 óra+ a séta. Így sem fáradok el,alvás egy szál se éjszaka. A doki is mást mond,és a gyógytornász is. Akkor most? Ha nem csinálnám azt amit csinálok,és ezekre hallgatnék,akkor még mindig csak álmodoznék a sétáról,és a kocsikázásról. Jövő héten már ha jó idő lesz,bringázni is fogok,persze csak itt az utcában (először). Nem egyszerű dolgok ezek. Biztos jót akarnak,de amit Ők összeállítottak nekem mozgás terén,az bizony semmi. jómagam ettől biztos nem fogok előrébb jutni. Nem úgy működöm mint egy normál ember,aki csak annyit mozog,hogy eljár melózni,és azzal vége is. Meg nyilván függök is a mozgástól rendesen.
Minden motornak kell kenés.
srácok a 2 ütemű ottó motornak szüksége van kenésre, jól gondolom, igaz? - asszony dogát ír
Hát ha nem gond. Kéne egy pár kép róla,de ne csinálj gondot belőle magadnak. Még itthon egyeztetnem kell ez ügyben.
Sirály!
na mi a helyzet Pupu bátyám?
jó az a csuka
Elmentettem a képet,ha legközelebb megint kocsival jössz találkozóra,legyen mit az orrod alá dugni!