Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írtam
Szasztok. 10000+ posta jó? Van vagy 20 kiló
Jó ez a műsor, egész sokat lehet belőle tanulni...azon törtem a fejem, hogy vajon mennyibe kerül egy ilyen FZR legyártása a 0-ból... de nem igazán tudtam számszerűsíteni
Olyan mint a biztosítás.Ha újrakötöd,új belépőként olcsóbb!
De az enyémtől akkor sem olcsóbb 3500 net + kb sok vagy 40 csatorna(felét sem kerestem még meg)
Akkorára amekkorát a gyártó előír. (ez az FZR 1000-nél 0,06-0,08mm és a mérési pont a dugattyú alsó peremétől 3mm felfelé)
ja igen, csütörtökig még kiírt a doki, addig van időm regenerálódni ...
Néztétek haverom? Nem nyertek sajna semmit de azért király, hogy a barátom szerepelt a tv-be, nem is akárhol...
Itt van mellettem, meglessem? érdekel valakit?
Jó éjt! Most már tényleg!
mekkorára kell illleszteni vizes, 4t blokkban a dugót? 4 század körül, nem?
De megnézték,mégpedig műtét előtt. Mindent néztek,vérvétel ......stb
Fiatalnak találtak ehhez a töréshez,ezért néztek mindenfélét. Minden eredmény ok!
Ja, és csontsűrűséget nem nézettél, ugye? Hiába mondom (ill. nem én, hanem a háziorvosom )
És egyé D vitamint, ami az adagolása a dobozon, és C-t napi 2000 mg-t (igen, min ennyit, de lehet 3000 is, mással ne törődj)
Aszkorbinsav por van óccón patikában, azt teába.
Na megyek szunyálni, mert én már egy vín szar vagyok, aki nem bírja az északázást.
Én megmondtam
Én megmondtam
Sanyi! Más a "Te korodban" otthonülő pocakos sörvedelő vénember már. Te egy sport ember vagy, aki csuklóból min. 10 évet tagadhatna le az életkorából. Van még előtted kb. 20 jó év, és még 20 nyugis.
Ha elqúrod a lábad a 20 jó és 20 nyugisból 40 nyugis lesz, mert még a lépcsőn se tudsz majd fájdalom nélkül lemenni.
Ülj már le a seggedre oszt örülj neki, hogy írkálunk neked faszságokat, meg aggódunk.
még nem tudja
Jó igazatok van. Majd szerdán megmondja a tutit a doki. Mostanában hisztis vagyok.
Nálad!
Hol szállnak meg?
pécsi ürgével csal ?
megy mia pécsre csütörtök-péntek, valami építős rendezvényre
Baz+, Sanyi, még járni is alig tucc, és már bicózni akarsz? Akkor is elestél vele, mikor egészséges voltál... ha megint takarsz, lehet, nem állsz lábra többet de ha neked megéri a kockázatot...
Mi a faxé kell sürgetni, feküdj, és örülj, hogy nem kell sehova menned. Az az elsorvadás meg baromság, visszajön az izomtónus hamar, persze csak ha nem gyullad be vagy törik/mozdul el megint.
azért K szériás bímört nem bojrészerek vesznek
Na jó,de tudod akkor zsííír a gép,ha nem volt még magyar kézben. Ott még megcsináltatják a szervizt!