USB az csak a beállítást teszi lehetővé. Nem belül kell potikat tekergetni, hanem USB-PC ről lehet beállítani a befecsidőt.
De ha megszünteted a tápot akkor olyan mintha ott se lenne. Elvileg mindegyik ilyen.
Az a baj, hogy nem igazán van jó szerelő ismerősöm...mondjuk van 2 jó fej csávó itt az utca végébe..van itt egy pár autókereskedő a közvetlen közelembe is, mondjuk úgy 20 az úgy jó kis kocsi és lehet találni belőle jó állapotút.
Persze-persze, tudom ám. Ez csak úgy amúgy nézegetem...tanulásból úgymond. persze bejön, de ha lesz kocsira pénzem, corsa lesz belőle valszeg. Abból van annyi mint a szemét, kicsi is méretre, nem is fogyaszt sokat, biztosítása is egész tűrhető és még tetszik is.
Apósszerűségem burkoló,nem sok a meló.
Három hete beállított egy jól menőnek kinéző vállalkozó szép ígéretekkel.Még aznap este elment vele Szlovákiába,dolgozott neki 2 és fél hetet,mikor 1 szép nap igazoltatták a kinti rendőrök őket.
A probléma ott kezdődött hogy a forgalmiban nem volt jó a szííííííp nagy merci szine.Továbbmentek,át volt vágva az alvázszám,nem egyezett a motorszám.4 napig telefonon sem lehetett elérni egyikőjüket sem.A fickó maradt a yardoknál ,őt elengedték.Vonattal bliccelve félig éhen halva keveredett haza egy fillér nélkül.A főnökéről csak 1 kikapcsolt telefonszámnyi információja van
Ugyammá. . .Nekem a Ferrari meg a Porsche lenne a világom, nem egy szutyok Skoda.
Nőj fel.
Nem úgy kell autót venni, hogy tetszik meg nem tetszik.
HA lesz pénzed új autóra, akkor igen, azon is múlik.
De általában a praktikum, a pénztárca, vagy épp az ingyen üzemanyag ami eldönti milyen lesz a kocsink.
+ a kereslet kínálat. . . Hiába akartam én 3 évvel ezelőtti áron buzuki stiftet venni, ha egyszer annyiért akarátk adni mnt egy autót.
Nem így működik.
Az injektorról a csatlakozók full le vannak húzva, és az etanol boxba vannak bekötve, és az etanol boxból mennek az injektorra.
a computer injektor vezérlése közé van berakva.
ha nem kap fesz-t nincs befecskendezés.
Ez teljesen autómata. a computer a lambda szonda jelei alapján vezérli a befecskendezést, amelyet az etanol box érzékel, és ad jelet a befecskendezéshez.
Erről beszélek. Kifogyóban van az üzemanyag-begurulsz a kúthoz, ha benzint tankolsz akkor kikapcsolod. Nem nyújtja meg a befecskendezési időt a cucc, minden marad a régiben és vidáman tova gurulsz. Ha etanolt tankolsz akkor bekapcsolod, megnyújtja a befecsidőt és mész azzal is. Nem próbáltad?
Azéé van lampdaszonda és kompúter a kocsiba.
Az átalakító csak azért kell, mert a kompúter nem bír anyit nyitási időt adni az injektornak.
Azt kell kicsit nyújtani. . . Ezért van ez a box.
2 verzió volt. Piszok nehezen indult, és amíg szivatózott a kocsit engem is szivatott, ha oda is próbáltam adni neki kakaót, akkor meg be-be rángatott melegen, és hajlamos volt lámpánál 20ból egyszer lefulladni az ingadozó alapjára miatt.
De ha megszünteted a tápot akkor olyan mintha ott se lenne. Elvileg mindegyik ilyen.
csak vigyél szerelőt.
Öcsémnél a 21 éves golfom még mindig szépen ketyeg
Három hete beállított egy jól menőnek kinéző vállalkozó szép ígéretekkel.Még aznap este elment vele Szlovákiába,dolgozott neki 2 és fél hetet,mikor 1 szép nap igazoltatták a kinti rendőrök őket.
A probléma ott kezdődött hogy a forgalmiban nem volt jó a szííííííp nagy merci szine.Továbbmentek,át volt vágva az alvázszám,nem egyezett a motorszám.4 napig telefonon sem lehetett elérni egyikőjüket sem.A fickó maradt a yardoknál ,őt elengedték.Vonattal bliccelve félig éhen halva keveredett haza egy fillér nélkül.A főnökéről csak 1 kikapcsolt telefonszámnyi információja van
完整的连接器拆毁和维修站也必然在乙醇起
Nőj fel.
Nem úgy kell autót venni, hogy tetszik meg nem tetszik.
HA lesz pénzed új autóra, akkor igen, azon is múlik.
De általában a praktikum, a pénztárca, vagy épp az ingyen üzemanyag
+ a kereslet kínálat. . . Hiába akartam én 3 évvel ezelőtti áron buzuki stiftet venni, ha egyszer annyiért akarátk adni mnt egy autót.
Az injektorról a csatlakozók full le vannak húzva, és az etanol boxba vannak bekötve, és az etanol boxból mennek az injektorra.
a computer injektor vezérlése közé van berakva.
ha nem kap fesz-t nincs befecskendezés.
Ez teljesen autómata. a computer a lambda szonda jelei alapján vezérli a befecskendezést, amelyet az etanol box érzékel, és ad jelet a befecskendezéshez.
majd vok
Rönyó 19
Az átalakító csak azért kell, mert a kompúter nem bír anyit nyitási időt adni az injektornak.
Azt kell kicsit nyújtani. . . Ezért van ez a box.
2 verzió volt. Piszok nehezen indult, és amíg szivatózott a kocsit engem is szivatott, ha oda is próbáltam adni neki kakaót, akkor meg be-be rángatott melegen, és hajlamos volt lámpánál 20ból egyszer lefulladni az ingadozó alapjára miatt.