Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

USB az csak a beállítást teszi lehetővé. Nem belül kell potikat tekergetni, hanem USB-PC ről lehet beállítani a befecsidőt.
De ha megszünteted a tápot akkor olyan mintha ott se lenne. Elvileg mindegyik ilyen.
úgy érted ha akárhova megy a kocsival?
Kettőt
Az a baj, hogy nem igazán van jó szerelő ismerősöm...mondjuk van 2 jó fej csávó itt az utca végébe..van itt egy pár autókereskedő a közvetlen közelembe is, mondjuk úgy 20 az úgy jó kis kocsi és lehet találni belőle jó állapotút.
NA mondjuk az nem rossz döntés.
csak vigyél szerelőt.
AZ jó. . .
Öcsémnél a 21 éves golfom még mindig szépen ketyeg
Ma haverom lesz a 40 milliós játszmába, tessék nézni!
Én hallottam olyanról amit USB-vel számítógépről lehet cuccozni.
Persze-persze, tudom ám. Ez csak úgy amúgy nézegetem...tanulásból úgymond. persze bejön, de ha lesz kocsira pénzem, corsa lesz belőle valszeg. Abból van annyi mint a szemét, kicsi is méretre, nem is fogyaszt sokat, biztosítása is egész tűrhető és még tetszik is.
Tudok 1 sima szívó D Golfot elfogadható motorral ehhez mért áron
Ha öreg kocsit veszel olyat nézz szerintem amivel tömve van a bontó
úristen...undorító világba élünk.
Apósszerűségem burkoló,nem sok a meló.
Három hete beállított egy jól menőnek kinéző vállalkozó szép ígéretekkel.Még aznap este elment vele Szlovákiába,dolgozott neki 2 és fél hetet,mikor 1 szép nap igazoltatták a kinti rendőrök őket.
A probléma ott kezdődött hogy a forgalmiban nem volt jó a szííííííp nagy merci szine.Továbbmentek,át volt vágva az alvázszám,nem egyezett a motorszám.4 napig telefonon sem lehetett elérni egyikőjüket sem.A fickó maradt a yardoknál ,őt elengedték.Vonattal bliccelve félig éhen halva keveredett haza egy fillér nélkül.A főnökéről csak 1 kikapcsolt telefonszámnyi információja van
Pedig ők is tudják, hogy nem az
Amit én akartam betenni átalakítót ugyan így kell bekötni és ki lehet kapcsolni, hisz ez is a lényege.
Thomas007

Nem így működik.
完整的连接器拆毁和维修站也必然在乙醇起
Ugyammá. . .Nekem a Ferrari meg a Porsche lenne a világom, nem egy szutyok Skoda.
Nőj fel.
Nem úgy kell autót venni, hogy tetszik meg nem tetszik.
HA lesz pénzed új autóra, akkor igen, azon is múlik.
De általában a praktikum, a pénztárca, vagy épp az ingyen üzemanyag ami eldönti milyen lesz a kocsink.
+ a kereslet kínálat. . . Hiába akartam én 3 évvel ezelőtti áron buzuki stiftet venni, ha egyszer annyiért akarátk adni mnt egy autót.
Nem így működik.
Az injektorról a csatlakozók full le vannak húzva, és az etanol boxba vannak bekötve, és az etanol boxból mennek az injektorra.
a computer injektor vezérlése közé van berakva.
ha nem kap fesz-t nincs befecskendezés.
Ez teljesen autómata. a computer a lambda szonda jelei alapján vezérli a befecskendezést, amelyet az etanol box érzékel, és ad jelet a befecskendezéshez.
Ááá, ez nagyon nem az én világom
Erről beszélek. Kifogyóban van az üzemanyag-begurulsz a kúthoz, ha benzint tankolsz akkor kikapcsolod. Nem nyújtja meg a befecskendezési időt a cucc, minden marad a régiben és vidáman tova gurulsz. Ha etanolt tankolsz akkor bekapcsolod, megnyújtja a befecsidőt és mész azzal is. Nem próbáltad?
Na ez az etanolos autós dolog nem érdekel megyek megpróbálok függetleníteni nokia 5800 xm navi editiont.
majd vok
rönyó 19
Rönyó 19
Azéé van lampdaszonda és kompúter a kocsiba.
Az átalakító csak azért kell, mert a kompúter nem bír anyit nyitási időt adni az injektornak.
Azt kell kicsit nyújtani. . . Ezért van ez a box.
2 verzió volt. Piszok nehezen indult, és amíg szivatózott a kocsit engem is szivatott, ha oda is próbáltam adni neki kakaót, akkor meg be-be rángatott melegen, és hajlamos volt lámpánál 20ból egyszer lefulladni az ingadozó alapjára miatt.