ahj srácok..:( Megint nem akar indulni, csa éppenhogy el elkapná... de asszem nekiesek majd és átnézem., mert tudom miért nem indul. Tegnap megtisztított gyertyákat belecsaptam aztán gyönyörűen indult... most gondolom megnt hot kormosak... de mi az istentől? Nem füstöl , nem zabálja az olajat... ha langyos a motor akkor könnyen indul, de ha hideg, egyáltalán nem... csak tiszta gyertyákkal, szivató nélkül! Meg ha már szétkapom, megint..akkor már megnézem a membránokat. Amúgy tippek? Valakinek valami ötlet? Mester?
91-ben, huszonpár évesen minden pénzem odaadtam egy szakadt 12 éves 320as BMW-ért méghogy nem vagyok igazi...
Próbált volna valaki lebeszélni..
Nagyon szerettem azt az autót, 3 évig hajtottam, és totálra törtem 1 télen. Egy évig nem volt kocsim, majd jöttek a Wartburgok
annyit mondott még hogy sok használt ilyen olyan karbisorok hevernek ott esetleg ha valamelyiké jó lenne bele mert álitolag vannak megegyezöek de várni várni
A földvári honda kereskedés és szerviz ben van egy haver szerelö motoros társunk Zsolti és már kérdeztem töle ő volt az elsö akit hívtam de azt mondja sjanos vagy uj vagy után gyártott de az is min a 4 db 80 ropi ha szerelnek régebbieket azt mondja tulaj beleegyezik akkor ujat rendelnek ha nem használt karbisort vesznek (Ezt csak tényleg zárojelben mondom ,hogy azt mondta probálták már ők is javítani és nem tipp topp al azt mondja ideglenes állapot sajnos hosszútávon nem jó Egyszerüen vagy jó vagy nem !
A fogyin ne emészd magad, minden 1000 feletti benzines 10 és felette eszik rövid téli utakon, hidegüzemben.
Csak a legtöbb tulaj ezt még magának se ismeri be
A dízel is többet szív ilyenkor, nekem is +1-2 liter (a legkedvezőtlenebb körülmények esetén)
Haverom, mikor kérdezték, mennyit eszik a 735-ös BMWje, mindig ezt mondta: "mindet, bazeg, amit beletöltök, mindet"
Nekem mert megérdemlem
Ez egy új autó, nem kell javítani. Ezzel szemben az értékvesztése kb. NAPI 2000, a költségei (adók, biztik) kb napi 800, és akkor még nem ment 1 km-t sem.
Ha nem a cégünk nyereségéből menne, a saját pénzből eszembe nem jutna ilyen drága autót venni. Nem is olyan rég még 40eFt-os Wartburggal jártam, az is megfelelt.
az bosszant a mostanival,h a vilag legtokeleteseb bautoja lenne,ha nem rohadna,es enne legalabb 2 lityoval kevesebbet. fel oraig astam ki a ho alol ma reggel,beultem,elforditottam a kulcsot,es minden gond nelkul elindult.nem kohogott,nem csattogtak a szelepek,semmi.folbasz agyilag.most kapott egy kis spurit,meg kap meg tobbet is,aztan hatha jobb lesz. egyelor jegelve az autovasarlas.meglatom mit hoz a jovo...
igen,tobbek kozott ez is ingatott meg.es egy szoval se emlitettem a penzt,csak annyit mondtam,h nehez eljutnom gyorbe,mert szegedi vagyok.erre azonnal mondta,h az utdij fejeben egy 100-ast elenged. hogy most korrekt,v kell neki a penz nagyon,v vmi egyeb hatso szandek van benne,nem tudom. ehhez meg kellene nezni,de azt en mar nem tudom bevallalni.inkabb akkor varok meg,ugy tunik eleg surun van iylen nem lehet kihagyni dolog.
ha meg elkel az en autom,akkor felszerelek sintalpakat az fzr-re,es adjad neki
Épp írni akartam, hogy ne foglalkozz azzal a szétütött lommal.
Ha én olyat hallok, hogy csiptyunying, szélesebb kerék, spoiler, máris futok el - még akkor is, ha ezeket később megcsinálnám magamnak
Ha nincs léd, ne akarj másik autót, szedd rendbe, ami van, úgy jössz ki a legkevesebb pénzből. Minél drágább autód van, annál többe is van (aki nem hiszi, számolja ki az értékvesztést )
Mi történik akkor ha balesetet okozol?
Próbált volna valaki lebeszélni..
Nagyon szerettem azt az autót, 3 évig hajtottam, és totálra törtem 1 télen. Egy évig nem volt kocsim, majd jöttek a Wartburgok
Csak a legtöbb tulaj ezt még magának se ismeri be
A dízel is többet szív ilyenkor, nekem is +1-2 liter (a legkedvezőtlenebb körülmények esetén)
Haverom, mikor kérdezték, mennyit eszik a 735-ös BMWje, mindig ezt mondta: "mindet, bazeg, amit beletöltök, mindet"
Ez egy új autó, nem kell javítani. Ezzel szemben az értékvesztése kb. NAPI 2000, a költségei (adók, biztik) kb napi 800, és akkor még nem ment 1 km-t sem.
Ha nem a cégünk nyereségéből menne, a saját pénzből eszembe nem jutna ilyen drága autót venni. Nem is olyan rég még 40eFt-os Wartburggal jártam, az is megfelelt.
ha meg elkel az en autom,akkor felszerelek sintalpakat az fzr-re,es adjad neki
Ha én olyat hallok, hogy csiptyunying, szélesebb kerék, spoiler, máris futok el - még akkor is, ha ezeket később megcsinálnám magamnak
Ha nincs léd, ne akarj másik autót, szedd rendbe, ami van, úgy jössz ki a legkevesebb pénzből. Minél drágább autód van, annál többe is van (aki nem hiszi, számolja ki az értékvesztést